Sköna maj välkommen!

Vinten rasat ut bland våra fjälla, drivans  bommor smälta ner och dö. Himlen ler i vårens ljusa kvällar, solen kysser liv i skog och sjö. Snart är sommarn här...!

Åhh idag är stämningen hög på Campus! Alla är ute, dricker skumpa, solar, spela hög musik, skrattar och tjoar. Det är underbart!
Ikväll ska vi grilla på Tuvan, lär bli smockat med folk! Efter det ska vi vidare in till stan och gå ut på Loft. Kommer bli en grym kväll, eller nej, det kommer bli en grym helg!

/ VBT ( världens bästa Therese)

LizetteJag saknar min syster. En veckas resa är för mycket, jag behöver prata i telefon med henne minst en gång om dagen!

Överförtjust, äcklad och skräckslagen.

Nyss hemkommen från bion. Fy fasen! Jag borde inte se sånna filmer, ni som känner mig och vet att jag är rädd för allt, allra helst mörker eftersom det är där våldtäcksmän och andra farliga människor befinner sig.. Men ändå, vilken tur att jag såg den. Den va ju sjukt bra, först nu kan jag förstå alla andra som pratat sönder öronen på mig om filmen, nu är det min tur!!

Bion finansierades av personlachefen på mitt lilla extra jobb som städerska. Igår när jag kom till jobbet hängde det nämligen en bio biljett på städvagnen, en påskpressent! Så gulligt, jag städade extra noga igår! Tack Åke.

/ EKE

dagen..

Jag är splittrad. Har det varit en bra dag eller en låång och tråkig? Den började i alla fall med att jag vaknade tröttare än på länge, då jag inte sovit mer än någon timme i natt. Caroline och Erik smittade nog mig med deras dåliga nattsömn! Sen var vi på en lång och ganska tråkigt föreläsning om hur man hittar vetenskapliga artiklar, jag ska aldrig mer söka en sån artikel efter jag har gjort det till fördjupningsarbetet! Där efter slappade vi i 3 timmar i solen och sen har det varit föreläsning och film från kl ett till fem. Filmen var förövrigt väldigt tänkvärd och ganska hemsk. Efter det gick jag och hämtade ut min rapport, och den var godkänd, så himla skönt! Nu kan jag snart lägga den kursen bakom mig!
Och snart blir det bio, jag ska äntligen se "män som hatar kvinnor" jag vet att jag är mycket senare än alla andra med den, men jag har faktiskt inte haft tid!

Återkommer ikväll. då ska jag berätta om en överraskning jag fick igår och om en annan grej som händer nästa termin, kommer bli grymt! / T

förresten, jag kom nog fram till att dagen har både varit bra, lång och tråkig! :)


Pang! sa det..

Cykelvandaler! T1 har blivit invaderade av cykelvandaler! Jag har sen jag flyttade hit för ett år sedan fått punka på min cykel 3 eller 4 gånger. Och idag skedde det igen... dock var det inte vandalernas fel denna gången. På väg hem från jobbet, mitt i en nedförbacke smälde det, som ett pistolskott lät det..jag blev så rädd att jag skrek till. Folket rund om lär har fått sig ett gott skratt,om inte dom också höll på att pissa ner sig när de hörde panget?! Jag tror iaf att gud inte vill att jag ska en cykel. Fundera nästan på att skita i att laga den, om en månad är den endå sönder igen!

/ EKE


Jag älskar!

Varberg och kollo! Helgen med kollo-ledarna var underbar! Längtar så till sommaren, barnen, havet, leken...!
För att ni ska få en liten glimt av hur jag spenderar min sommar kommer här lite bilder,


Lina och Josse vid havet! Ett av våra badställen.


Josse och Erik i full planering. Ante och Marcus lite med engagerade i att possera.


Alla samlade för kvällsmat!


Lina, Josse och jag påväg på utflykt...


...hit! Bexelles stenar tror jag det hette.. Vackert!
Josse har högläsning, som en sann lärare!


Vi gick "vilse". Ante och Josse vet inte vart vi ska ta vägen. Dit eller dit?!


Dom kom inte riktigt överrens, Det slutade såhär..


Ett barnrum.


Man tager vad man haver och gör det bästa utav det. Ett grönt tyg blev gardiner under josses fix och trix!


Vi gjorde ett rosa rum! här skulle jag vilja sova! :)

Nu får det vara nog med bilder. Jag ska ner på stan och införskaffa kuddfodral från Indiska nu. Dom är bra på sånt.

Återkommer / T

dåligt samvete.

Nää, idag går jag inte alls och lägger mig med sådär gott samvete som jag hade planerat. Skulle gjort klart en uppgift ikväll som ska vara inne nästa vecka, för att jag skulle slippa sitta med den i helgen. Men mitt huvud ville inte alls vad jag ville, orkade inte tänka. Får väl vara nöjd med att vi har lyckats bestämma vad vi ska skriva om i fördjupningsarbetet och att jag och Carro var ute på en promenad runt sjön innan.

Bilderna från helgen som jag lovade kommer förhoppningsvis imorgon, då ska ni få se hur fint vi inredde barnens rum, Det kan jag vara nöjd med när jag går och lägger mig.

Nu är det hockey som gäller. Vad experterna trodde skulle bli en lätt match verkar vara tvärtom. Nu står det 1-1. Opps!

/ EKE

plugg

Jag pluggar och har inte tid att blogga. Återkommer senare ikväll eller imorgon med bilder och så från helgen i Varberg!

Tjo / T


lyckorus!

Wiiiie, det känns som adrenalinet springer 100 meter i min mage! Så skönt att tentan är över, och så skönt att det känns bra! Nu ska jag bara njuta hela helgen med mina kollovänner. :D


Ungefär sådär känner jag mig nu, sjukt ograciös med lycklig!

Puss!

Tenta, föreläsning, Varberg.

Snart är det dags för tentan. Jag sov väldigt oroligt inatt, inte alls som en prinsessa som jag hade planerat. men men.. Ska bli så himla skönt när den är färdig skriven, då ska jag ta tag i allt annat som vi har att göra, men det får bli efter helgen!

För vet ni, idag ska jag till Varberg på kolloträff. Hela helgen ska vi planera, umgås, äta gott, gå ner till havet och kolla på badplatserna osv. Framför allt får jag träffa Lina idag för första gången på 4 månader! Det ska bli så roligt. Jag ska försöka att hålla tillbaka tårarna, men med tanke på hur blödig jag är i alla andra sammanhang kan jag inte lova att jag lyckas!

Önska mig lycka till på tentan! / T

Full...

Neej, inte full på alkohol. Jag är full av kunskap. Kunskap som jag har stor nytta av imorgon på tentan. Jag känner på mig att det kommer gå bra, jag har ett skönt lugn i min mage!

Jag har varit så effektiv idag, jag älskar sådana dagar när man går och lägger sig och känner att man har fixat massor av saker, roliga som tråkiga! Idag har jag tillexempel pluggat det sista till tentan, jag har även gjort klart en uppgift till nästa vecka, och svarat på en av de andra uppgifter i basgruppen, som också ska göras senast nästa vecka. På allt detta så har jag även hunnit med att ta hand om mig själv, genom en promenad runt sjön med Caroline och en spring tur innan dess. Dock var det så varm att jag höll på att koka över vilket resluterade i en inte så bra joggingtur. När jag kom hem tog jag en skön dusch och gjorde hårinpackning. Åh va skönt. Nu kommer jag sova som en prinsessa inatt med!

God natt vänner!

Fin dag..

Än så länge har det varit en mycket fin dag!
Började dagen med massor av kramar, mysigt!
Sen spelade vi ukelele och sjöng I like the flowers, det var en histora för sig. hehe
Efter det lite matte och lite konfiktlösning, sen massor av kramar till när de gick hem för dagen.
Då fortsatte min dag inne i paralellklassen. Jag hade högläsning, bra övning för mig också! :)
Direkt efter skolan stack jag och träffade Caroline och Erik, han hjälpte oss med det sista till tentan, så nu kan vi allt!
Dagen kommer fortsätta med att jag ska ut och springa, haha. Jag tror knappt på det själv, vi få väl se ikväll om jag lyckades eller inte!


Fantastiska Erik som kan nästan allt!


Fina Caroline!

/ T


Godmorgon!

Jag sov som en prinsessa i natt, eller som den prinsessa jag faktiskt är kanske. hihi

Idag ska jag vika på Östregårdskolan, i min gamla vfu klass. kommer bli så roligt! Jag längtar såå tills jag få gå till skolan varje dag till min egen klass. Jag kommer vakna i ett glädjerus varje morgon då !

 
Puss hej!


Rättelse.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt då jag skrev fel i förra inlägget. Givetvis var vi ute på Exkursion och inget annat. Man vänder sig med så många fina ord nu för tiden att man egentligen inte kan hälften av dom! :P

Jag myser med Stina ikväll så här kul har vi!


Söta Stina får avsluta kvällen!

God natt / T

Exkursion.

Nu har jag varit ute på Exkursion. Jag har lärt mig om olika ekosystem i en biotrop. Spännande va? Det mest spännande var nog när vi stod ute på en myr och hoppade och marken under oss gungade, det var spännande! Sen var det väldigt intressant när vi hittade minst 4 olika sortes mossa på en kvadratmeter, det var intressant! Sen fastnade jag för vitsipporna, dom som man tror ser lika dana ut allihopa men som inte gör det, det fastnade jag för! Sen tyckte jag det var roligt att ta kort på mina basgruppsvänner och naturen, det tyckte jag!

Jag är lite ironisk, men trots det så tyckte jag faktiskt att det var ganska okej att gå ut o gå i skogen, det tyckte jag! ;)


Mina assnygga gummidojjor! / EKE


Tro..

Jag tror på att man blir glad av choklad! Ju mer desto bättre!
Jag tror på att en halv alvedon räcker för att bota min huvudvärk!
Jag tror på att den kalorimängd jag får i mig när jag festar försvinner tackvare att jag dansar så mycket när jag kommer ut!
Jag tror på mycket mer, men ni hänger med. Däremot vet jag inte om jag tror på Gud eller liknande. Men  jag tror på att en halv alvedon hjäper att bota min huvuvärk och tack vare att jag tro det så hjälper det faktiskt, vad mamma än säger om saken. Och eftersom det hjälper så borde jag kunna tro på Gud eller någon annan också. Jag förstår varför det finns sekter. De tror ju på det så mycket att det faktiskt hjälper, de bli bönhörda och allt vad det heter för att de tror. Jag bli bönhörd av min havla alvedon, fast mamma säger att det inte hjälper om man inte tar minst en hel för att få effekt. Barnen på kollo tror på att en påhittad huvudvärkstablett som vi kallar Sepofan, som egentligen bara är C-vitamin, hjälper.

Kort och gott, jag tror att man kan tro för att få tro!

/ Tesse


Effekt...

Är hur snabbt en kropp eller en apparat kan omvandla energi. (Jag är skadad av naturvetenskapliga begrepp)  Idag har min kropp varit SJUK effektiv. Bara hör här: jag har varit i skolan, pluggat i biblan, jobbat, varit på konsert och fikat på Tuvan. Helt galet bra! Meen nu är jag himla trött, fundera nästan på att gå o sova nu. Det kan nog vara bra. Eftersom Johan har smittat mig med sin äckliga förkyldning (jag menar absolut inte att JOhan är äcklig, bara hans förkyldning) så skulle nog min kropp må bra av sova några extra timmar!

Innan jag somna ska jag fundera ut hur jag ska formuler mitt inlägg till imon, det ska handla om tro. Spännande va? :)


Pippi har gjort hårförlängning. Snygging!


Billig baguttet på Tuvan, allt en student behöver!


Ser ni vilken mysig inredning? Jag skulle kunna bo på Tuvan!

/ T


Fin Campusdag!

Det har varit en fin dag på Campus!

Efter att ha tillbringat några timmar i biblan så gick jag o mina två vänner ( som förövrigt författade det förra inlägget) hem till T1 och jag bjöd dem stackas fattiga studenterna på mat. Tur att dom inte är kräsna, för det var då ingen hjödar mat jag hade att erbjuda. Efter koppen kaffe på maten gick vi ut till naturresavatet och Erik fick visa sina kunskaper i Ekologi. Nu vet jag att det finns två sortes fläder ( tror jag det var i alla fall) i Sverige, en giftig och en saftig. Efter den starkande promenaden tillbringade vi några timmar för oss själva, för att återförenad hos Erik för en film lite senare.Och nu sitter jag här, alldeless för sent, jag borde sova. Ska upp på föreläsning imon. Jag ser verkligen fram emot den här föreläsningen. Föreläsare är Mats Trondman, en oehört rolig föreläsare, jag väntar mig skratt två timmar i streck imon! :)


Flitiga som myror!
När jag gick hem fortsatte de andra tu kvällen med att nörda sig.

/ Eke

Hör upp vänner, ovänner och mina "bästa vänner"!

Nu händer det grejer vill vi lova! Det finns både ett och annat som bör redas ut snarast!

För ett tag sedan skrev Therese ett inlägg som handlade om hennes allra bästa vänner. Det hon glömde nämna denna tillsynes oskyldiga dag var det allra viktigaste!

Hör och häpna!
Johan och erik kom inte till tals alls, inte en enda gång!
Detta är ju förståss ett missförstånd från Ekes sida, då hon inte har några bättre vänner än oss.. Vi vill dock resarvera oss för vissa rättelser ifrån andra "vänner".

Rent sporadiskt har vi kommit fram till att kontexten mellan våran söthet och våran relativt oseriösa kvinnosyn modifieras under högt tryck ifrån oseriösa läsare av denna blogg! Emellertid vill vi ändå påpeka ämnets relevans i sammanhanget. Utifrån en oseriös läsares perspektiv såklart! Hurvida denna text fortskrider går inte att förkunna då relativiteten kring en trevlig matstund på T1 går före. Vi känner ändå att vi har fått våran upprättelse och vill härmed avsluta med ett HEj!

ta hand om er kära läsare

Aka  Moberg feat. Nygren 

storstad vs. småstad

Jag är ingen storstadsmänniska, verkligen inte! Men ibland kan jag ändå bli förargad över det faktum att allt händer i storstäderna och framför allt blir jag väl arg för att jag har bestämt mig för att jag inte är någon person som passar in i storstadens puls. Vart min övertygelse kommer ifrån vet jag inte, och det stör mig också. Varför kan inte jag vara som många andra. Som tycker att Ljungby/Växjö/Halmstad är för litet, för tråkigt och för händelsefattigt. Jag råkar tycka att det är ganska skönt att Ljungby eller Växjö är relativt litet, att man hinner gå igenom hela stan och de viktiga affärerna på n eftermidda, eller om vi prata Ljungby en kvart.. jag tycker också det är ganska skönt att det är tråkigt, då bli det roliga så mycket mer påtagligt MEEN nu kommer jag till det jag inte gillar´med små städer. Att det är så händelsefattigt! Eller händer saker det gör det ju, men det finns ingen möjlighet att välja vad man vill göra, om man inte väljer mellan att sitta hemma, eller gå på det enda evenemang som sker. Jag vill också som Stockholmarna kunna gå på Designutställningar, konserter, musikaler, kunna välja och vraka bland olika fik, inte som i Ljungby, ha ett att välja på. Jag vill kunna välja att inte gå ut en kväll för att istället göra något annat ( nu kommer jag inte ens på något man kan göra en kväll om man inte gå ut, det säger ju en del om småstäder).
Kort sagt, jag önskar jag vore en storstadsmänniska, ibland i alla fall.

/ EKE


Tv-kväll..

Min söndag kväll är räddad! Jag har bokat tvn hemma hos mamma och pappa nu, och banne mig om dom inte flyttar sig när jag intar soffan för två timmar tv-tittande!

Gunga meeera!

Nyss hemkommen från en fika med Emmlie! Emmelie är en gamla klasskompis från gymnasietiden. Så himla roligt att träffa komisar som man förr tillbringade dag och ibland natt med. :P  Känns nästan som förr när man ses nu 4 år efter och sitter på fik och dricker kaffe. (fast på den tiden drack jag cola :) ).. fast nu är det några små söta pojkar inblandade när vi träffas :) Blev en sväng till lekparken också, gungade och åkte rutschchhcskana. Jag vill vara barn igen, jag vill också leka!

Vi pratade om vi skulle försöka fixa ihop en reunion med tjejerna i estetklassen. Vi var trots allt inte så många! Det hade varit så himla kul att träffa alla. Vi få väl hoppas att det blir nåt till sommaren!!

/ Eke

Swich, så va helgen över..

Så var ytterligare en helg passerad. Den har verkligen varit upp och ner. Men mest har den präglats av Systers 20 års dag!
Igår var vi inne i stan och Lizette fick göra sin systemetdebut, haha det var en fröjd att se henne sådär nervös och fummlig :) Senare på kvällen pimplade vi lite vin på altanen här hemma, jag Nina, syrran, emma och mammi. Det va mysigt. Och sen blev det en liten pubrunda för mig och Nina. haha, vilka människor det finns! På Harrys i Ljungby hittar man verkligen alla, och då menar jag ALLA. Allt från "för fulla fridolf" till "pryda petra" eller varför inte "jag lever för lördagkvällarna Lars"?! Det är en salig blandning och där mitt i allt hittar man mig och Nina. haha!

Dags att återgå till de naturvetenskapliga begreppen. Wiieho!


Födelsedagsbarnet! :)


Tre generationer Eklund!


Haha, det blir inte roligare än man gör sig.


Min fantastiskt fina dukning :P

humm jaa :P


Puss hej!

FAAAN MED!!!!!!!!Faan. Du var ju världens bästa katt. Vår fina Nisse!

Kärlek till dig Nils!

TaxiTesse i Tofta

Fy va dålig jag är! jag som skulle plugga idag. Det blev inte mycket med det. mitt i tvätten messade Stina och frågade om jag inte skulle med in till stan, och ett sådant erbjudande kan man ju inte tacka nej till! Så jag tvättade klart fort som tusan, ( hur man nu gör när man tvättar fort) och sen gick vi in till stan i solskenet. Mitt emellan Willys och Campus fick jag en idé. "jag åker hem idag iställer för imon, då f jag ju en heel pluggdag hemma på altanen" Det var nog den bästa idén denna veckan. Så nu är jag hemma i Ljungby, pappa kom och hämtade mig, han körde hem från Kalmar idag. Så jag kom hem gratis! Det måste ju varit den bästa idén, jag både sparar pengar och får en hel dag själv med naturvetenskap! Yes!!

Nu ska taxi-tesse ut och köra, bruka bli så när man kommer hem. Ska nog starta ett litet aktiobolag som jag håller igång på helgerna. TaxiTesse i Tofta AB ska det heta! Ne nu väntar min kund ( heter en som åker taxi kund?, eller klient kanske? haha) jaja, måste rusa / T

jag sov som en stock....

... och missade föreläsningen! Men neej jag tänker inte ha dåligt samvete för det, jag missar aldrig något, och idag behövde jag verkligen sova för att orka tentaplugga resten av dagen! Dessutom drömde jag om bioakomulation o biomangifikation inatt, så kan säga att jag pluggade i sömnen. Det måste ju va bra? eller kanske inte, var väl därför jag var så trött i morse kanske.

Jag ska tvätta idag med, tvätta är bland det tråkigaste som finns, förutom att städa. När jag blir stor ska jag skaffa hemhjälp!

Men tills dess får jag vara husmor själv, och det är väl lika bra att sätta igång med allt / T


plugg plugg och lite...

..PLUGG.
Dåligt uppdatering idag. Det beror på.. gissa?!... plugg!Jag har verkligen pluggat hela dagen! Hör bara här. först 2 timmars tråkig föreläsning på morgonen, sen ett gruppseminarium som faktiskt gick bra och var intressant, därefter raka vägen till biblan och tentaplugg med Caroline, och sen hem för att plugga lite till. När jag var inne i ett flow kom erik och johan och tvingade med mig till biblan igen, det var nog bra, fick det sista gjort där. Det sista för dagen vill säga. Fy tusan vilken plugghäst jag är, dock tycker jag mig inte komma någon vart med allt ändå. Suck!

Nu är det snart dags att äta lite och sen ska jag däcka i sängen. Förresten, på tal om att däcka. Jag gjorde ett sånt däänt test på fejsboken här om dagen. Testet hette "vilken fylla är du?" och gissa vilken jag blev.. Jo Däckarn? Va fasen!!Hur gick det till? Jag är ju den som dansar tills benen går av och sen går jag hem och somnar av utmattning, det är väl inte att däcka? När jag tänker på en däckad person är det är 14 tjej som kl halv 10 däckat i en soffa halvt sittandes och festen i full gång ibakgrunden. DET är en däckare, inte jag!!! Upprörande. Lika upprörande som att jag faktiskt blir upprörd av ett jäkla test på facebook. Haha. Vart är världen på väg, eller snarare vart e Therese på väg?

/ E k e

bilder från påskhelgen, som lovat.


Huset "hemma" i Tofta. Mysigt va? :)

Syrran skötte biltvätten denna helgen. Hon ser ändå ganska förnöjd ut med uppgiften.

Nisse alias Nils. Vilket tycker ni är snyggast? Jag gillar Nils bäst, synd att inte jag fick bestämma.

fel håll, men vad tusan. Vi är lite vrickade, så det få väl va. Jag och bästis Nina innan tjejmidda och utgång.

Tjejmiddag. f.v Nathalie, Nina, Emelie, Hanna och Emelie

Pastasallad åt vi. Visst ser den god ut?

Ninas efterrätt. Knäckebröd med ägg och kaviar.. eller kex med marsipan och sockepasta? :)

Vi avslutar helgen som bjöd på fint väder med en passande vårblomma.

/ E K E

bidrar till en bättre miljö..

Tentaångesten la sig lite efter att jag o Caroline bestämde oss för att sätta oss i biblan redan imorgon och gå igenom de naturvetenskapliga begrepp som vi ska kunna till nästa fredag. Om vi kommer igång redan imorgon, och kankse till och med förstå lite, så är vi ju ute i ganska god tid. Före de flesta andra i alla fall, och den vetskapen gör mig lite lugnare!

Nu är det dags att cykla till jobbet, känns bra att ta cykeln med tanke på all miljö vi pratar om i skolan för tillfället. Dessutom bli det en mindre motionsrunda, och det är ju aldrig fel.

over and out / T

dålig uppdatering..

Ibland har man fullt upp. Helgen var ibland. Jag är ledsen. Men ikväll ska jag slänga in bilder på vad jag har pysslat med i helgen och sen kommer jag igen imorgon med nya tag.

Tentan närma sig, jag har ångest! Men jag fixar det, det måste jag!

/ T


Snart kommer EmelieSnart kommer Emelisa hit!

Jag har städat och fejjat en stund nu. Det behövdes. Men jag har ju för lite plats i min lilla lya så fortfarande massa saker framme. Gahh! jag längtar tills jag bli stor, då ska jag bo i en riktig lägenhet. Den ska i alla fall vara större än 25 kvadrat och jag ska slippa äta, sofa och kolla på tv i samma rum. hihi!

Ceep on shine / T

get-attack!

Jag har en talang. Eller jag har många, men igår upptäckte jag en ny, hihi. Jag, Pippi, Erik och Jonas hade myskväll hos sistnämnda och av någon anledning utmanade Pippi oss i att låta så likt olika djur som möjligt. Och gissa vem som vann 3 av 4 djur? Jag! Mitt favoritdjur är nog get, det var jag grym på. Annars var ett rytande lejon och en ko inte heller dåliga. Jag som legat och kollat på Vakna med the voice och deras "härmapa" och tänkt att jag också skulle vilja kunna härma ett djur, också visa det sig att jag har en fallenhet för det. Jag borde har provat tidigare! Nu har jag i alla fall ett nytt partytrick, hihi! Så från och med nu får ni akta er när ni ser mig ute, jag kanske gör en get-attack på er :)


Tända ljus, obligatoiskt på våra myskvällar.


Igår lyxade vi också med choklapudding och glass. 
Pippi dekorerade det hela med godis och banan. :)

Idag kommer E hit, vi ska grilla och ta en sväng på till Stallarna. Det blir vi och utbytesstudenterna, nästan allt folk har lämnat Campus för att fira påsk. löjligt. :) Ska bli kul att träffa den blivande sjuksköterskan igen!

Men innan Emelie kommer ska jag och Caroline shoppa loss uppe på Samarkand, de enda affärerna som har öppet idag. Jag ska köpa ett par skitsnygga skor på dinsko också ska jag fortsätta leta present till syrran. Är det någon som har förslag på vad jag kan köpa?

Over and out


knäpp, glömsk? eller både och?!

Förresten.. jag tro att jag börja bli knäpp.. eller ska jag säga knäppare? Eller kanske snarare glömsk. Jag skulle vilja påstå att jag oftast har koll på mina saker, rätta mig om jag har fel! Men nu den senaste tiden har jag börjat tappa bort och glömma saker. Ett exempel är idag. Jag cyklade till teatern och eftersom jag gick direkt ner på stan efter det så hade jag ju cykeln med mig. När jag skulle hem sen på eftermiddagen kunde jag inte komma på vart jag ställt mig cykel, hade totalt glömt bort det. Så jag gick storgatan nerifrån och upp inte en gång, utan två för att kolla efter den, men jag såg inte den. Till slut satte jag mig på en bänk och börjae tänka efter, men inte tusan hjälpte det. Ju längre jag tänkte dessto knäppare blev jag, till slut fanns ingen annan lösning än att ringa Emelie som gick ner med mig på stan och fråga om hon kunde minnas vart jag ställde cykeln, som tur är så hade hon stenkoll. När hon sa: "Vid telia och dinsko" helt utan att ens tänka efter blev jag ännu mer säker på att jag håller på att bli knäpp. Inte ens när hon sa det kunde jag minnas att jag ställt cykeln där, eller att jag låste den eller någonting. Man blir ju rädd för sig själv! Hittade den i alla fall, och den stog precis där Emelie sa. Så tack Emelie, utan dig hade jag inte hittat den :)

tröstshopping är bra shopping!

Tacka vet jag solen! Idag har varit en bra dag. Var med skolan på teatern på förmiddan, för att prata om hur man kan arbeta med teatern efter man varit på den. Vi fick igång helt okej samtal. Efter det blev det en sväng på stan för att leta födelsedagspresent till syrran, FAN va svårt det är.. ! Efter det hade jag en långfika med Caroline och Emma, så trevligt! Emma hade barnfri dag så vi passade på att hänga på stan :) Hon hade även fått nya glasögon så hon va så snygg, extra kul att va på stan då och visa upp dom (läs: sig) ;) Och Caroline ville inte va sämre hon, hon var nyklippt och nyslingad.. finfint! Själv fick jag shoppa mig snygg, det gick sådär. Hittade lite, men det var nog mest tröstshopping... funkar iof ganska bra det också. Dock vet jag inte om det är något som är användbart att gå ut i till helgen, det återstå att se!

Nu ska jag och Erik ut på en springtur, fy tusan va duktiga vi är!

/ T


Nyklippta Caroline och snygga glasögonormen Emma!


trött, tröttare, tröttast.

Tröttheten har slagit till igen. Just när man börja känna sig pigg och våren är på intåg.. Då slår den till. Tack som fan. Jag orka inte va trött och hängig längre, det tar alltför mycket energi. Jag vill vara glad, sjunga och dansa mig fram, som förr i tiden. Är den tiden förbi? Är jag för gammal? För seriös med plugg och grejer?

Positivt är att jag och Veronica har anmält oss som kick off ledare till nästa termin, hoppas vi kommer med. Vi har så mycket planer! Men vad får ni inte veta förrän senare, än så länge kan ju allt hända!

Ikväll är det hockey, Fbk har chans på SM-guldet. Jag hoppas inte det sker!! Spännande lär det bli i alla fall, heja HV!

/ E K E


Tjejerna, puss!Detta är mina allra bästaste vänner. Kortet är taget i Tylösand -07 tror jag, då hade vi en reunion i Linas stuga! Det var underbart. Helst skulle jag önska att vi slapp ha reunion fö att kunna träffas, men det funkar ju inte riktigt så längre, nu när vi blivit gamla och så.. ;) Men just därför är stunderna när vi är alla tillsammans guld värda! Älskar er tjejer!här har vi oss igen. ytterliggare en reunion även den i Tylö. P saknas dock! Här är vi i alla fall med våra "idoler" duojag. Haha! Vi va rätt nöjda när denna bilden togs och när vi sekunden efter fick gå in backstage, då det var 23 års gräns till konserten, då va lyckan gjord! :)

Puss på er!

äta bör man...

Godmorgon vänner!
Vilken dag jag har framför mig. Börja skolan kl 11, sen går vi till 5. Ska ha labrationer om materia och nåt mer, sådär kul.
Sen dirket efter skolan är det jobb och efter jobbet promenix.. Undra när jag ska hinna äta?! Humm.

Ja ja, måste rusa! Ha en fin dag / T


that´s what friends are for

Kom nyss hem från en ybermysig kväll med Stina och Veronica. Har nog inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge, underbart!  Tack Veronica för våfflorna, och tack Stina för benmassagen, ni är bäst!

GODNATT / T

förresten så har jag världens bästa vänner, ni vet alla vilka ni är! puss!


Mitt nya liv...!

Oh my god! Igår tänkte jag en tanke, men slog det lika fort ifrån mig. tanke löd : jag borde börja mitt "nya" liv imon igen.
Haha, som sagt det slog jag ifrån mig samma sekund som jag tänkte det. Mitt nya liv har jag börjat varje måndag i flera års tid, och inte fan har det gett någon effekt! Det är det gamla vanliga, nu ska jag inte äta godis, kanske bara på helger, helgen som blir långa som veckor och vips så äter jag godis likt förbannat, sen ska jag äta nyttig mat också, förutom på helgen.. för då är jag bakis. och sen råkar man festa tisdag onsdag och vips så äter jag fyllemat hela veckorna. Ja sen ska jag ju givietvis ut och gå varje morgon också.. förutom när jag har sov morron, då ska jag ju få sova ut.. nemen ojsan, jag har visst sovmorron varje dag denna veckan, ack ack då kan jag ju inte gå morgonpromenad.. Och plötsligt ä det söndag och jag sitter med handen i popcornskålen och kolla på gossipgilr och har ångest.. ångest för allt festande, för att jag inte gått morgonpromenad, för att jag ätit pizza 5 dagar i rad och krängt en påsegodis varje kväll. Ångesten försvinner dock ganska snabbt när jag inser att det är måndag i morgon och DÅ kan jag ju börja mitt nya liv!

Det jag vill komma till är att idag, måndagen den 6 april 2009, tog jag, Therese Sandra Elisabeth Eklund alias Tesse, Eke, Token tag i mitt nya liv och var ute och sprang. Jag sprang och sprang och sprang, tills jag stannade. Då var jag nöjd. men inte mina två kompanjoner, ack nej, nu skulle det styketränas.. jag gjorde 10 armhävningar, sen var jag nöjd. Men inte mina vänner. jag gjorde 10 till för att vara dom till lags. Sen var dom nöjda.. för en minut.. sen skulle det göras benböj, rygglyft, planka, osv osv.. SEN var dom nöjda. Jag var övernöjd! Men fy fasen vilken bra start på mitt nya liv!

Tack och adjö / E K E

Branäs.

Tillbaka i Växjö, med massa ny energi! Solen och snön i Branäs gjorde mig gott!! Åhh vad jag vill åka snart igen, måste bli en skidresa till i år!
Branäs vad ungefär vad jag hade väntat mig, litet och korta backar med massa lift köer. Men det var så himla skönt att komma bort lite att det inte gjorde så mycket. men nästa gång jag ska åka någonstans bli det nog till åre, hemsedal eller någon stans i österrike.
Tänkte bjuda på några bilder, en bild säger ju mer än tusen ord, har jag hört!


gott och blandat från helgen.

Hemlisar... hihi

Fortfarande är bloggen hemlig, och få så vara till måndag när jag kommer tillbaka från Branäs. YESS, imorgon åker familjen och kompisar till familjen på en lite skidsemester till Branäs. Ska bli så himla skönt att komma iväg och åka lite snowboard och bara slappa, slippa tänka på skolan i 4 dagar! Wiiieho!


             Vinterbild från Växjö, jag hoppas på samma väder i Branäs!


RSS 2.0