Så här gick det.... Haha!

Så här lät det för ett år sen:

2009 kommer bli det bästa året i mitt liv! Jag känner det på mig, i hela kroppen känns det, när jag tänker på nästa år pirrar det i magen av förväntan.

Jag vet ju bara vad som kommer hända första delen av året men det är kalas bra saker bara hör här

Jag ska fira in det nya året med Nina, Lina och Emelie i Linköping!

Jag ska åka upp till mitt M i Göteborg 6 januari, bättre än så kan året inte börja!

Jag ska börja ny kurs i skolan ( spännade med nya klasskompisar och förhoppningsvis lär jag mig massor av nya saker)

Jag ska vika i förskoleklassen och på fritids på Östregård (vilket betyder mer pengar att lägga i resekassan)

Resekassan ja.. jag spara pengar till en resa till P i NY i början av sommaren. Och en resa till vid jul nästa år!

Jag ska jobba på kollo ännu en sommar har jag bestämt mig för.. den erfarenheten är värd så mycket mer än pengar!

Det är bara en liten del av allt som 2009 har att erbjuda! Mest glad är jag just nu för resan till Mirre, jag saknar henne massor!

2009 here I come! / T


Men som bekant blir det inte alltid som man tänkt sig.. och det kan jag verkligen instämma med efter att ha gått igenom 2009 och insett att det varit ett ganska kasst år.

Nyåret som firades in i Linköping innebar att jag och Nina var utelåsta någonstans i Linköping utan våra vänner och vi förfrös både händer och fötter den natten. Kunde varit roligare!

Besöket hos Mirre slutade med att jag blev bestulen på min resväska på stationen i Gbg och kläder och smycken för över tiotusen försvann. Jag hoppas verkligen knarkaren som fick pengar för mina saker fick sig ett skönt rus. Jävla as!

NYa kurserna har varit bra, men så mycket som jag har pluggat emellanåt borde vara förbjudet.

Resan till NY blev inte av, trots att jag hade pengar. Ingen annan av de 5 resorna som jag planderad kunde jag göra. Mestadels skolans fel!

Kollosommaren var som vanligt underbar, förutom att jag de sista två veckorna var så trött så att jag fövandlades till en bitterfitta som förpestade de flesta som var i min närhet. Det få inte hända igen.


Jaa, som sagt det blir inte alltid som man tänkt sig. Det sägs ju att så som man firar in det nya året så blir resten, och det kan nog stämma bra. Så jag hoppas (och tror) att kvällens firande kommer bli jättetrevligt med vännerna kommer leda till ett asgrymt 2010! Dock tänker jag inte skriva ner mina förväntningar, de betyder med alla säkerhet otur!


Nu frukost, sen förbereda en mysig förmiddag ute i Bräkentorp med grillning, skridskoråkning och annat kul!
/EKE

Ensam på fritids.

Här sitter jag. Ensam i ett stort gammalt hus. På fritids. Skynda barn, fröken vill inte vara här själv! Dessutom är jag nedrans hungrig, så om inte för att rädda mig från spöken så från att svälta ihjäl, skynda!

Fick gå upp en kvart tidigare idag och hann ändå inte äta frulle eftersom jag fick lägga all extra tid på att få upp bilen ( gick sådär, jag fick hoppa in från passagerarsidan) och att skrapa rutorna. Det tog sin lilla tid vill jag lova! Meen när jag stog där och skrapade kände jag ändå att "detta hade jag kunna göra varje morgon", det var så fridfullt. Jag tror det betyder att jag borde flytta upp till norr, där man få skrapa rutorna även på sommaren ;)

Nu är kaffet klart, det är ju alltid nåt i väntan på att dagen ska sätta igång!
/Eke


Back in Växjö.

Två dagars utgång är en för många. Jag är helt slut. Men kul har det varit! Fantastiskt att ha tjejerna samlade!

Ska faktiskt sova nu, tidigt kan man tycka, men det är ett måste. Börja jobba klockan sju, aptidigt. Men det fixar jag, om jag somnar snart vill säga!

God natt / Eke


Nu ska vi ut..

på tiger-jakt...Ha en fin kväll! / EKE


Traditioner...

Hela julen handlar om traditioner, eller hur?

Jag har gått ut varje juldag sen jag var 17 år, det kan jag ju inte bryta. Även om jag lovade mig själv förra juldagen att aldrig gå ut på juldagen något mer. Jag är helt enkelt värdelös på att hålla löften. Typiskt. Det blir en utgång ikväll och en imon. Det klarar jag! Det måste jag!

Men först julklappsbyte med tjejera! Mumma!

/ EKE

mat, mat, mat, mat!

Ännu en dag med massa mat. Jag kommer rulla fram innan julen är över! Meen det är ett senare problem, nu ska jag äta. Moahaha!


Asgarv!

Jag har haft en dag med mycket skratt!

Extra mycker skrattade jag när jag och syrran spelade TP och frågan "Kommer astronomen Tycho Brahe från sverige eller danmark" kommer. Syrran läser nämligen Tycho Brahe som "Taaycoo Braaaeh" väldigt amerikanskt och jag fattar inte vem hon menar och chansar på danmark. Sen fortsätter vi spela och efter några sekunder slår det mig, menade du Tycho Brahe?! Jag lovar att vi båda låg dubbelvikta på golvet i flera minuter! 

Båda fick dessutom hicka, som är kramp i diafragman (lite lär man sig minsann när man spelar TP :) )


Kvällen avslutas med ett citat från min kära vän Roberth " Livet är hårt, men man kan ju alltid blogga om det". Så sant som det är sagt!

/ Eke

God jul!


God jul vänner, puss!


Dagen före dopparedagen.

Det är en konstig känsla att gå runt och vänta på något som man inte ser fram emot.

Får man gå och lägga sig?...  Nej just det, maan måste provsmaka skinkan först. Dessa traditioner.

/ eke

Tesse då och nu...

Så här skrev jag för exakt ett år sen. Läs och njut! Haha!

Ja, då är det väl dags för mig att spy lite galla över kommande dag. Julafton.

Ni läser nog Sveriges mest bittra blogg just nu. Imon är dagen som alla längtat till. Alla utom jag känns det som. Jag gillar inte julafton, jag gillar faktiskt inte julen alls. Som Nina skrev i sin fina kommentar ( tack för att du ta dig tid att lämna kommentar i min blogg så här mitt i julstöket) så praktiskt taget hatar jag allt som ha med julen att göra. Ja du hörde rätt! Jag har inte riktigt bestämt om jag skriver om det här i bloggen för att helt enkelt bara berätta lite mer om mig själv eller om jag skriver det för att uppröra. Jag skulle tro en lite blandning. Jag tro nog att jag upprör många människor när jag säger att julen är den mest överskattade högtiden i Sverige enligt mig. Det roliga är att när jag träffa folk som frågar hur jag ska fira jul, om jag är klar med julklapparna och så vidare och jag säger att jag inte vet för att jag inte bry mig om vart jag fira jul så tappar människorna hakan, höjer ett ögonbryn ( så de ser ut som om jag just berättat att det är jag som tänder eld på den för bannade julbocken i Gävle varje år, vilket det iof skulle kunna vara om jag inte bott så nedrans lånt ifrån) och skakar på huvudet… det är som om det är det värsta man kan höra under december månad. Det är som att höra en tjej säga att hon hatar barn ( vilket jag också ha sagt förr i tiden).. och jag kan inte förstå det, varför är det så himla konstigt!? Det är väl ändå konstigare att typ alla människor gillar julen än att en inte gör det?!

I vilket fall som helst så har jag bestämt mig för att i år på julafton ska jag ge allt jag har för att vara den trevligaste och mest fridfulla människan i Sverige. Jag ha sparat energi sen första advent och imon ska jag göra allt som stå i min makt för att inte förstöra denna oehört viktiga dag för resten av min familj. Jag ska gå upp på morgonen och äta gröt som mamma ha stått o kokat sen kl 5 på morgonen ( utan att kommentera att det är en onödig handling då ingen egentligen gillar gröt utan bara äter för att ” man gör så på julafton”. Sen till lunch ska jag äta upp alla köttbullar och smaka en bit på skinkan och se till att bli mätt på att dricka julmust ( för några köttbullar och lite skinka mättar knappast). Sen när KalleAnka börjar ska jag bänka mig i soffan jämte pappa och skratta ( fast jag tycker kalle är tråkigt). När vi öppnar paket ska jag le ( absolut inte visa att jag är sur för att syrran fått allt hon önskat sig och inte jag) sist men inte minst när vi sitter och spela sällskapsspel på kvällen ska jag skaka på huvudet och säga ” det gör inget att vi förlorade, det är ju mysigt att få spela lite” ( fast jag egentligen är så arg så att det kokar inom mig och att vi förlorar är ju givetvis inte mitt fel utan min medspelare). Jag ska alltså göra allt som stå i min makt för att julafton ska bli en så bra dag som möljigt, och detta mina vänner är framsteg vill jag lova!

Nu vet ni och nu sitter ni säkert och skaka på huvudet, höjer ögonbrynen och har hakan i knäna, för inte kan man väl säga så om julen?!?!

/ T


Tror det eller ej, men jag har nog mognat lite sen förra året, eller jag har i alla fall en lite annan inställning till det hela. Jag ska inte sticka under stolen att jag fortfarande tycker att julen är överskattad och det är absolut inte någon favorit högtid, men jag har lärt mig uppskatta många av de saker jag förr hatade!


Det där med listor...

Listor är ju skiitkul! :)

Åtta favoritprogram (TV): Gossip Girl, One tree hill, Top Model, Sporten, Vänner, Sex and the city… Åtta alltså, jag borde kunna, så mycket tid som jag ägnar åt tvn!

 

Åtta saker som jag gjorde igår: Åt en liten skål med äckliga nudlar, fikade med Lina och Hanna, gick på stan, köpte en kofta, bakade julgodis, spelade piano, sjöng, skrattade!

 

Åtta saker som jag ser fram mot: Att träffa Nina om en och en halv timme, träffa Mirre imorgon, juldagen med tjejerna, annandagen med utgång, nyårsmiddagen, att få göra mig i ordning till alla dessa tillfällen, att vicka i mellandagarna och att få öppna paket imorgon J

 Åtta favoritrestauranger: Mc Donalds, Max, Sibylla, Burger King, pizzeria Bolmstad, Claudi… vadå, det är väl också restauranger?!

 

Åtta saker på min önskelista: Fred, ingen svält, inga dödliga sjukdomar, stabilt klimat, slut på finanskrisen, ingen arbetslöshet, inget barnarbete och en SodaStreamer!

 

Åtta saker som gör mig irriterad: Krig, svält, dödliga sjukdomar, klimathotet, finanskrisen, arbetslösheten, barnarbete och folk som inte blinkar i rondeller!!

 

Åtta saker som gör mig glad: Vänner, mamma, pappa, syster, snö, sol, godis och Filippa Bark.


Mer listor åt folket!/ EKE


To do...

Nu har det hänt igen. Ska allt kring jul handla om traditioner? Är vi så bundna vid att göra "som vi alltid har gjort"? Förmodligen!? Till och med att bränna Jävlebocken har blivit en tradition.
Egentligen önskar jag nog att det var jag som brände ner den, hur coolt hade inte det varit att ha på sin "to do list" och sen kunna stryka? :)

/eke

Myror i brallan!

Jag är helt rastlös och kan inte sitta still. Beror det på de 5 koppar kaffe jag har tryckt i mig idag?!


Mina nya hårfärg och jag i lite julig version! :)

Lär känna mig lite till..

Hittade en rolig blogglista på Cosmopolitan!

Nämn något som gjorde dig glad igår: När jag fick julmysa med tjejerna!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Städade undan efter julbaket med syster.

Det sista du sa högt: MEEN HJÄLP TILL DÅÅ!!

Det senaste någon sa till dig: Hitta en låt som vi kan spela då..

Vad har du druckit idag: Kaffe i mängder

Vad var det senaste du åt: Vaniljkola

Vad var det senaste du köpte: Mjölk och kokosfett. Haha!

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Vacker vinterdag, dock utan sol!

Godaste glassmaken: Vanilj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske..

Sover du tungt: Skoja ni? Jag sover som om jag aldrig tänker vakna igen!

Drömmer du mardrömmar: Minns inte mina drömmar, men förmodligen!

Trivs du med ditt jobb: Jobb?

Favoritklädsel: Leggins. Måste man ha något till?

Favoritlåt just nu: Lady Gaga, Bad romance

Vad ser du om du tittar till höger: En åker full med snö och en skog. ( jag bor verkligen på landet! )

Vad gör dig glad just nu: Snön, Ola och jullovet!

Vad ska du göra härnäst: Duscha, för andras trivsel.

Höger eller vänsterhänt: Vänster

Humör just nu: Harmonisk

Favoritgodis: Sura bläckfiskar!

Kläder just nu: Morgonrock

Sommarplaner: Eh, jag har inte ens planerat vad jag ska göra imorgon ännu.

Hur många kuddar sover du med: En, två eller fyra. Beror på humör.

Spelar du något instrument: Tjaa klinkar piano, gitarr, ukelele och klarinett

Morgon eller nattmänniska: Inget av det, är alltid trött.
Vad är viktigast för dig: Vänner och familj

Är du kittlig: Tss, jag är inte dum nog att svara på det.

Snarkar du: Bestämt NEJ, fast det finns dom som hävdar motsatsen.

Stjärntecken: Våg

Äckligaste insekten: Alla är vidriga. Världen vore bättre utan dom!

Längtar du mest efter just nu: Duschen.  


Jular.

Jag och syrran jular. Inte hjular utan jular. Vi bakar julgodis, lyssna på julmusik och pratar julklappar. Ganska mysigt ska jag motviligt erkänna.
Usch vad håller på att hända med mig? Börja jag så smått uppskatta julen? Så kan det inte vara...

/ Eke


Åh typiskt.

Typiskt. Anna Anka sa nyss att det är ute att vara brunhårig. Jag som färgade mitt brunt idag. Jaja, jag få väl vara ute ett tag, tids nog blir jag blond igen!
Några bilder få ni inte på ett par dagar, men så småning om kommer det också, så håll ut.

/ EKE


Paniiiiiiik

Jag hatar att packa. Jag vet inte vad jag ska börja! Behöver ju ha hem halva garderoben för att överleva i tre veckor. Suck.

Fick julkort idag från veronica och Sofia. Jag som hatar att hämta posten, julkorten blev en positiv överraskning :)

/ eke

Fullt upp och lite till!

Jag har ägnat morgonen åt att slå in paket.

Det är mycket som ska fixas innan hemfärd idag. Packa, städa, diska och jobba. Det blir tajt med tid eftersom jag jobbar till halv 4 men jag fixar det, tackvare att mina snälla pappa kommer och hämta mig och kör mig direkt till ansiktsbehandlingen i Ljungby halv 5. Skönt att bli lite fin i hyn såhär innan jul! Och det är inte bara hyn som ska få sig en dänga, nope.. även mitt hår. Nu ska jag äntligen bli lite brunhårig, på söndag smäller det! :)

Jag ska försöka blogga när jag är hemma också, det kan bli svårt, men jag ska som sagt försöka!
Puss!


Pedagogafton!

Några bilder från igår.

En mycket trevlig kväll!

/ eke


Kvällen och dagen.

Herre min daa vilken kväll vi hade igår! Pizza, vin, musik, dans, SNÖ och snöbollskrig! Me like!Vi blev alla barn igen så fort snön la sig på marken! :)Blir inga fler blogginlägg idag. Ska snart iväg och vara fritidsfröken några timmar sen ska vi träffas några stycken i klassen och baka pepparkakor. En bra ledig dag!

/ Eke

Skyndaaaaaa!

Jalla, Jalla! Skolan slutade vid 5. Hade egentligen tänkt att skippa sista föreläsningen för att hinna hem och göra mig i ordning inför kvällen, men oturligt nog var föreläsaren så himla bra så jag hade inte samvete att gå tidigare. Därför har jag fått stressa som fasen nu för att byta om och packa ner smink ( tänkte sminka mig hos Veronica sen, ingen mening att göra det innan maten då det snöa ute och sminket kommer rinna av ). Så vid halv sex ska jag möta upp resten av Måndagsklubben på Joseph, pizzerian här på Campus, så ska vi käka ihop och sen gå vi alla till Veronica och förfesta. Jag ska fira mitt G, va så säkra! Dock ringde de från Östregårdskolan innan idag och ville att jag skulle vicka några timmar imorgon, så det blir att fira på ett lugnt och sansat sätt. MEN JAG SKA FIRA! :)

Ni få bilder imon!
/eke


JAAAAAAAAAA!

JAG KLARADE DEN ÄCKLIGA HEMTENTAN! MED LITEN MARGINAL, MEN DET ÄR SKIT SAMMA JUST NU! SÅ JÄKLA SKÖNT!!


PUSS VÄNNER!

Dagen D!

God morgon.

Idag är dagen D. Ska gå till skolan och få domen nu. Lämnade in en äcklig hemtenta förra veckan och idag ska vi få tillbaka den. Det är nog första gången jag gå till en återlämning av tenta och är inställd på ett underkänt.
Jag har funderat på hur jag ska reagera när jag får min tenta och se att det är ett U - ska jag ställa till med en scen, börja hysteriskt gråta, slita mitt hår och rusa ut? Eller ska jag bli förbannad, börja skrika på lärarna, fråga hur F*N dom tääääänkte när dom gav mig U? Eller ska jag ( det kanske mest troliga ) tar det som den coola männsika jag är (utåt sett) och bita ihop och sen när jag kommer hem äta en chokladkaka och gråta hela eftermiddagen, sen ta nya tag?
Återkommer med svaret i eftermiddag!


Ikväll är det pumptömning på Stallarna. Jag ska dit, om jag så ska dränka mina sorger eller fira utav bara helvete!!!!
/EKE


Världen blir roligare om man ser ut som en polkagris! :)

Shake your ass!Underbara dans! Jag älskar det. Tur att det finns grupper för oss lite äldre också, som dansar för att det är kul, inte för att nå något högre mål!Imorgon kan bli en jobbig dag. Kika in i bloggen då så berättar jag varför!

Godnatt/ eke

Sen med det mesta..

Jag hittade precis till Frida Fahrmans blogg. Vilken upptäckt! Konstigt att jag alltid ska vara så sen med allt! Ja ja, nu har jag hittat den och ska i fortsättningen inspireras av hennes sköna stil. Dock förstår jag fortfranade mig inte på axelvaddar-modet, som Frida kör stenhårt på. Någon annan som gör det?! Men jag är väl lika sen med det som med allt annat. Till sommaren, när alla andra gått runt med breda axlar i ett halv år, kommer jag väl komma på att jag tycker det är snyggt. Det var lika dant med spetströjan, leopardmönstrat ( som jag nu mera äälskar ) boots, högmidja på byxor, oversize tröjan... listan kan göras lång. Summan av kaddemumman är att jag är sen med att upptäcka saker, men när jag fått vänja mig så gillar jag det mesta. Så som sagt, till sommaren gå jag runt med axelvaddar. :P

Snart är det dans. Gilla´t!

Hur tänkte jag däär?

Gahhh va hungrig jag är. Gick till skolan med bara frukost i magen och trodde jag skulle klara mig. Ha, ibland är jag dum på riktigt! 

Kom nyss hem och nu ska jag minsann äta, tills jag spricker. Kycklingsallad med fetaost och vitlöksbröd. MUMMA!

/ eke

Äckligt, obehagligt och fullt normalt?

Jag har börjat svettas nåt förskräckligt. Klimakteriet? Förklylning? Va e det för nåt? Jag hoppas kroppen återgå till sitt normala "jag" snart då jag endast svettas när jag faktiskt gör något ansträngande och inte när jag bara sitter och tycker på en fjärkontroll.


Barnböcker is the shit!

Sovmorgon på måndagar borde bli en lag. Jag tror att jag ska forska om detta. Och hoppas att jag kommer fram till att om alla människor får sovmorgon på måndagar så är dom mer effektiva resten av veckan. Hade ni inte gillat det så säg!?

Off to the biblan, ska sätta mig och läsa Alfons Åberg. Japp, det är en av böckerna som ingår i vår kurslitteratur denna kursen. Skönt att lärarna äntligen har förstått att bilderböcker är såå mycket roligare och mer givande att läsa än till exempel avhandlingar om problem med elevers problem.

/ Eke

SuperSöndag!

Vilken perfekt söndag!

  • Sovmorgon
  • Långfrukost
  • Äventyr med Carro
  • Glöggmys med Stina inkl bra tvprogram!
  • SuperMario spelande med godis
  • Massa skratt!

Jag är nöjd med dagen! Hur har eran söndag varit?

Nu är det dags att sova! /eke


O helga natt!

Springer runt och plocka undan i lägenheten och lyssna på jullåtar. Plöstligt spelades O helga natt med Carola och kunde inte göra annat än att sätta mig ner och lyssna på den. Sånna minnen till den låten. Bland annat gjorde jag och Mirre-älskling en dans till den på en julkonsert. Underbart! Det var tider det :)

 


Kärlek!

/ eke


Loppis here we come!

 

Nu drar jag och Carro iväg på äventyr!


På äventyr!

Finns det något bättre än att vakna och slå på tvn och så är det slalom? Kanske, men det är inte mycket som slår det!
Ligga under ett varmt täcke, lite svårt att öppna ögonen så man lyssnar mest på kommentatorerna första tio minuterna, sen säger det att det står en svensk på startlinjen och plötsligt så fungerar ögonen perfekt och man få se ett kanon åk av en svenska ( kanske inte händer varje gång iof ). Looove it!

Idag ska jag och Carro på äventyr! Först ska vi på loppis någon stans, typ i Moheda och på hemvägen ska vi stanna och fika på Öhrs-café, med reservation för stavningen där! :P

Dags att käka frulle och äta en alvedon ( huvudvärken lever ännu ) kanske trycka i mig en järn-tablett också kanske är järnbrist som få mitt huvud att dunka?!

Ha en fin dag / eke

 Här ska det fyndas :D

. . . . !

Tackar vännerna för en ytterst trevlig afton med tacos (jag får inte nog, 2 gången denna helgen), äpplepaj, kortspel och tjat. Mee lajk! :)

Huvudvärken fortsätter dock att förfölja mig, fattar inte hur den orka. Jag menar, den har stått emot vatten, mat, godis, frisk luft, sömn och alvedon. Nu ger jag upp mina försöka att döda den och gå och lägger mig.

Sov gott vänner! / Eke


mina mys-tights och jag!

I en mys outfit åker jag nu hem till Ullis och Robban. Ska i ärlighetens namn säga att jag hade varit lite sugen på utgång ( jag kanske inte är så gammal trots allt? ) men huvudvärken vill annat och myskväll med vänner är inte fy skam!

/Eke


Ja ja, va e en bal på slottet...

Killarna mot tjejerna i laserdome. Var kanske ingen bra idé om man vill vinna? Humpf. Första rundan var jämn i alla fall, då ledde vi till och med de första 10 minuterna.. Fast som om det hjälper. Jag vill alltid vinna. Men jag vet en som alltid vill vinna mer och det är Johan, så det var nog tur att han fick det, annars hade kvällen inte blivit rolig!

På tal om kvällen. Huvudvärken blev inte direkt bättre av att spela laserdome så någon utgång eller förfest orka jag inte med, så istället blir det mys hemma hos Ullis och Robban. Kan kanske inte bli bättre just idag! :)

/ eke

längar efter snöööö!


Paulina is back!

P is back in Sweden! Alla tjejer är samlade i jul, UNDERBART!

välkommen hem PeeWee! <3

/ eke


Juleljus!

Helt fantastiskt! Läs artikeln och sedan kommentarerna till den!

Mer ljus åt folket! :D

/Eke

Huvudvärk på de ja...

Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Dessutom har huvudvärken entrat mitt huvud. Lägligt! Jag som skulle... ja ni vet ju.

Jag fortsätter att ligga i sängen, nu har jag sällskap av tvn och skidor. Asbra. Jag vill förresten till Åre. Någon som hänger med?

/ eke

Tidig lördagmorgon.

God Morgon!

Jag ligger kvar i sängen med datorn på magen och vägrar gå upp. Det är skiiiiitkallt utanför!

Tids nog måste jag gå upp.. Ska ju in till stan och tigga till mig ett byte av ögonskuggan jag köpte igår och i eftermiddag ska vi spela laserdome eller va fasen det heter. Kvällen blir nog lugn, igen! Herre gud va e det här? Jag börja bli gammal. Men jag gillar det. Lite synd bara att ingen blev gammal i samma takt som jag..jag blir ju ensam om att ta det lugnt när alla mina vänner festa på som aldrig förr! Ja ja, dom kommer också bli gamla någon gång, jag få tålmodigt vänta på dom!

Ha en fin dag! /eke


En frusen och trött Tok och finaste kudden som talar om vem jag är :D PRINSESSA!


ERIIIIIIIIIIIK!ERIK GRÖNWALL - sjukt värdig vinnare av Idol 2009!Haha. Ni skulle sett mig och Johanna innan Jhide sa vem vinnaren var, hade vi inte varit så rädda om våra naglar så hade vi bitit av allihopa! :D Och när svaret kom, skrek, klappade och hoppade vi upp och ner. Herre gud, att en tävling kan få människor ( i alla fall mig ) så jäkla engagerad! Jag gilla´t!

På tal om vinster så tog Troja en behövlig seger mot Almtuna ikväll. Det var verkligen en nödvändig seger, fler sånna tack!

Nu ska jag sova, för imon ska jag in till stan tidigt och tigga och be om att få byta en ögonskugga jag köpte på Make up store idag. Givetvis fick jag fel färg med mig hem. Suck. Egentligen tar de inte tillbaka produkter,men jag ska ändå ge det ett försök. Skulle jag inte lyckas ska köper jag den rätta fäger också och önska mig den av syrran i julklapp. Jag har allt under kontroll som ni märker! :)

God natt vänner, skönt att ha mig tillbaka?( jag vet att du tycker det Viktor, mohaha) /eke


Tillbaka!

I´m back! Tackvare Johanna. Tack gumman!

Vi äter tacos, godis och dricker julmust och givetsvis kollar vi på Idol! Heja Erik! Fy faasen va grym han är!

Later! /eke


En kortis . . .

Saknar ni mig? :)


Jag återkommer i helgen, lite snyggare, lite roligare, lite smartare.. lite bättre helt enkelt! Så håll utkik!

Puss!

RSS 2.0