Inget att skylla på längre!

Nu är kollo över för i år och jag kan inte längre skylla på kollo för dålig uppdatering här i bloggen. Motivationen är faktiskt som bortblåst.. men jag ska ändå försöka knåpa ihop några inlägg de kommande dagarna.

Jag befinner mig just nu hemma i Växjö. Det var sån lycka att köra in på campus igår, det var bättre än jag väntat mig! Kvällen spenderade jag och Veronica i Linnéparken, där det var allsång. Sen gick vi hem och drack cola och kollade på Beck, det va mys! jag förstår dock inte varför jag envisas med att kolla på sånna filmer, jag blir ju sktirädd, igår när filmen va slut fick Veronica följa mig hem, trots att jag hade bil. Haha.

Idag har vi gått på stan, jag fick en del shoppat. Nya träningskläder, ett snyggt halsband från cooee, en cool väst med paljetter på och två  nödvändiga tavelhyllor som jag behöver pappa till hjälp för att få upp. :P Jag är nöjd!

Snart efter att jag tagit mig en tupplur ska jag försöka mig på att köra ner till Karlskrona där pappa och mamma är med husvagnen. Vägbeskrivningen var kass så jag kommer väl hamna i Uddevalla istället. jag vet förtusan inte ens hur man tar sig ut ur växjö, hög femma på den. haha!

Som sagt, jag ska försöka mig på bättre uppdateringar nere från blekinge.

So long / EKE

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Skriv in din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0