störst, bäst och vackrast. det är jag det..

Vad var det jag sa?.. jag är bäst på minigolf. Igår visade jag mina kunskaper genom att göra en strike på andra hålet. Sen tappade jag iof koncentrationen en aning och mamma gick om mig.. Hon stog till slut som vinnare på två slag mindre än mig och pappa som alltså kom på delad andra plats.. Hade jag bara varit lite mer koncentrerad hade jag vunnit, det lovar jag!

Solen skiner idag också, så än så länge har vi inte varit inne i stan. men det ska bli sämre fråmåt eftermiddagen så vi ska åka in till Karlskrona då, och sen när mamma och pappa åker tillbaka ut hit beger jag mig hemmåt. Eller till Tingsryd rättare sagt, ska stanna till där och hälsa på Nina! Vi ses alltför sällan så när det sker är det buskul! Sen åker jag hem till Växjö och sover en natt och trycker in ett besök hos V till.. Därefter är det helg och min andra Nina är ledig så då ska vi dricka drinkar på hennes altan. Det ser jag fram emot!

Nu ska jag läsa lite till sen ska jag göra mig snygg. vilket iof inte kräver så mkt ansträngning.. ;)/ EKE- med storhetsvansinne...!


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Skriv in din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0