shopping, fika och annat skoj..

Åh åh åh åhh vilken härlig dag! nannana nannaa naananaa! 

Jag och Lina har strosat runt på Varbergsgator hela dagen, in och ut i affärer och på cafeér. Varberg är verkligen en härlig sommarstad! Lite shopping blev det också! Dagens klädkod lyder rosa och vitt. Jag har köpt ett par rosa shorts, en rosa tunika, ett vitt linne och en vit tunika. Även ett par rosa örhängen som ser ut som ett par blommor och hör oc häpna ett par svarta örhängen, så där bröt jag koden lite! :)
Nu vill jag slå ett slag för istee. Vi var en sväng på espressohouse där jag drack en istee med smak av persika. Så sjukt god och svalkande i värmen. Så har ni vägarna förbi ett espressohouse köp den!
När vi ändå är inne på mat... Vi åt en taccotalrik till lunch, het och god. Kalasbra mat för två lediga kolloledare! :)

Haha, måste berätta det roligaste som hände på stan.. Det var precis innan vi skulle åka hem och vi skulle vänta på skjutsen hem till gården. Vi bestämde oss för att sitta i en park, men Lina ville inte sitta på gräset så vi letade upp en bänk i solen. Den såg härligt inbjudande ut! När vi är på väg mot vårt mål går vi förbi bänken precis innan vår och kan inte undgå att höra att samtalen ( som sedan visade sig vara en predikan) som förs. Där står en man och en kvinna och näst intill skriker ut till de andra människorna på bänken att gud är god och han förlåter alla synder och haba haba.. personerna som lyssnade var 7 barn och två kvinnor. Sen började de sjunga lovsånger och därefter rappade de gud som haver. Det var verkligen Helge Fossmo känsla över det hela. Fattar mig rätt, folk får gärna tro, sjunga lovsånger och sprida sitt budskap, men att sitta i en park och ha andakt kändes för oss som satt jämte inte riktigt bra. Särskillt illa kändes det nog för A-lagarna som satt på bänkarna jämte oss. Haha, det blev en stor kontrast att sitta på bänken mitt emellan kan jag lova! men oj va kul det var att lyssna på... "gud förlåter" samt, "faaan, skicka hit ölen gösta" ...

Sol inne, sol i sinne / EKE




Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Skriv in din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0