Nytt kollo!

Nu är vi åter på kollo... De stora barnen har kommit och det känns väldigt bra. Dom sköter sig mer eller mindre själva, vi mest hänger runt och kollar så att allt funkar! vädret är kanon, har varit på stranden hela förmiddagen och det blir även ett kvällsdopp ikväll. Skiit skönt i vattnet, och det tycker till och med jag som är en sån badkruka!

Helgen med tjejerna var kalas, kvällen inne på Leffes med duojag och haaks var skitkul! Tack mina babes! Jag fick massa ny energi som jag nu ska lägga på att ha skitkul resten av veckorna här!


Nattis och Nina hade jättekul på lekplatsen..! :)


Härligt soligt på after beachen!


FinaLina påväg mot Leffes och duojag..


Haha af ugglas kom på besök.. :P


likaså magnus uggla.. :p

Nehe nu ska jag ta mina sista minter på "ledigatimmen" att vila ögonen! Fortfarande trött sen helgen!

/ EKE


Tjejmys..

Nu sitter vi 7 stycken tjejer i Tylö och myser på altanen! Massa god mat har intagits, snacks och vin har vi även fått i oss! Jag älskar dessa kvällar, alla tillsammans! :)

Förresten är jag röd som en kräfta! Jag och Lina har legat på stranden hela dagen och jag har minsann lyckats bränna sönder mig, trots solskyddfaktor. Så imon få bli en dag med kläderna på. tråkigt men sant..!


Så här fint dukade jag och Lina! :)


God mat som flickorna fixat!


/ Natti

Då där ja..

Yes, nu var första kolloperioden avslutad. Det lilla kollot har lämnat Kinnagården och på söndag kommer de stora barnen. Det blev ett sorgligt men ändå ett bra avslut! Barnen kommer saknas massor såklart, men ska ändå bli skönt med nya barn och lite ny energi!

Nu är jag och Lina i Tylö och imon kommer tjejerna. Då ska det grillas och drickas vin! Lägtar! Denna kvällen avslutar vi med en Beckfilm och slapp i soffan. Vi är genomtrötta och kan verkligen behöva en lugn kväll med en lång sovmorgon följande dag...

Dags att bädda ner oss i soffan!
/ EKE

Skratta bäst som skratta sist.

Gissa vem som fick sova i tält i natt? haha. tjii fick jag. Det var kort om folk, och dessutom så hade jag fått sova själv i vårt rum om jag inte sovit där nere med Josse och Lina. Meen vet ni vad som är bra? Nu har jag gjort min gång och kan hävda att jag inte behöver nästsa, eller nästa eller nästa. Så det så! Det var dessutom inte så farligt, förutom kyla och snarkande barn så var det nästan lite mysigt..

Gosch vilken varm dag vi har fått idag. Sista heldagen med barnen innan dom åker hem imon så vi passade på att vara vid havet hela förmiddagen, badade, fångade krabbor, kastade boll och solade. Mysigt! Hoppas vädret håller i sig i ytterligare 4 veckor, det hade varit kalas!

Som sagt sista kvällen nu vilket innebär ett efterlängtat disko och stjärnutdelning. Det mysigaste på hela kollo. Då sitter alla barnen och ledare i en ring på golvet, helt bäcksvart ute och med tända ljus i mitten av cirkeln. Sen delas det ut en personlig stjärna till var och en av barnen. Det som står på är något personligt som personen i fråga visat under kollo, till exempel Kollots badkung, eller goning eller nåt annat. Sen somnar alla gott i stora salen framför öppnaspisen och Karstina och Henrik spelar och sjunger tills alla somnat! Mys!!

/ EKE

Ledigdag

Hejsan hoppas bloggen.
 
Så var det en ledig dag igen,tack och lov. Jag är såå sliten. Trots att det är sjukt kul att jobba på kollo så är det ganska jobbigt faktiskt. Igår var vi på Liseberg, och ja det låter som en kopp med te, men jag ska tala om för er att det är det inte. 29 barn, höga på socker och allmänt speedade för att ha lämnat kollogården, är inte det lättaste att hålla styr på. Sen att jag är en fegis och en kräkis när det gäller karuseller gör ju inte ett lisebergsbesök askul! ;) Men jag ska inte klaga nej. En sak som var frukansvärt kul var att det var premiär med Lotta på Liseberg, allsång. Jag, Lina och ett kollobarn var och kollade och hejade, bland annat på vår favorit OLA. Haha!

Några söta barncitat kan vi ju slänga med också.

Två små tjejer satt och spelade barngeni då frågan "Vad heter Kalle Ankas brorsöner" dök upp. Var på en av tjejerna svarade "Knatte, Tjatte och PUFF. Haha sötast ever!

Vid nattningen satt jag och pratade med en kille och vi kom in på tjejer. Jag frågade om han hade någon tjej och han svarade nej. Sen sa han:  Det är så jobbigt att vara kär när man är liten. Jag frågade lite undrande varför det då? Och han sa, där för att det är så jobbigt att ha tjej, hon vill ju bara leka häst hela tiden. :)

Ikväll är det tältning som gäller, jag är inte avundsjuk på dom som få sova i tältet, är så glad att jag är ledig en dag som denna!

Ha det fint / EKE


Jag är häääääääääär!

Hej alla vänner!
Saknat mig?

Nu är jag på kollo och har äntligen fått hit min dator och kopplat in det mobila berdbandet, så himla smidigt! Nu kan jag en dag som denna när jag är ledig uppdatera er om vad som händer i min förtrollade värld här på kollo!

En vecka har gått och vädret har visat sig från sin nästbästa sida, lite molnigt ibland med mest sol och värme! Barnen är helsköna, några mer än andra givetvis men som grupp funkar det kalas! På dagarna badar vi, spelar fotboll, pyssla, dansar, sjunger, spela gitarr, leker lekar, bråkar lite, äter mycket, myser, kolla på film osv, vi gör helt enkelt sånt som alla skulle vilja göra! :)

Vi har några helgoa barn som slänger iväg roliga citat till höger och vänster, ett som jag kan komma på så här just nu är när en liten kille skulel berätta för en av ledarna vad som har varit roligast på kollo varpå han svarar SOVA! men snabbt ändrar han sig och säger: Nej nej, att vakna.När man inser att man faktiskt har somnat, det är det bästa!

givetvis händer det inte fullt så roliga saker heela tien. Just nu går det tillexempel mask här, Så barn och vuxna käkar nu medicin mot det, inga roliga pengar där inte, men nödvändiga! Många av oss ledare lider dessutom av hypokondri och bacillskräck, så vi går jämt runt och stinker sprit... handsprit alltså. Hela tiden ser man någon som går och gnugga sina händer i handsprit för att döda alla äckliga baciller som sprids i luften! :)

Nu ska jag sova, trots att jag firade min midsommar lugn och sansad med barnen så vaknade jag med huvudvärk. Tur att jag är ledig idag!

Puss!

jag är ingen Blondinbella..

Hemma hos mor och far. Här händer lika mycket som ingenting. Igår spenderade jag dagen med att läsa en bok från pärm till pärm, stryka, laga middag, plocka ut och in i diskmasiknen och kolla på fotboll. Händelsefattigt värre. Tur att jag snart ska ta mitt pick och pack och åka igen. Inte för att det är tråkigt att vara just hemma hos mamma och pappa, men det hade varit så mycket roligare om det var någon mer hemma, jag menar jag hade ju lika väl kunnat sitta och häcka i Växjö tills imon. Eller inte egentligen, för då hade jag ju missat det trevliga kvällen i tisdags med tjejerna. Vi käkade och tjatade på Harrys! Det blev fnitter och asgarv som vanlig, trots att alla bara drack vatten! ;)

Idag ska jag packa, usch jag fasar inför det. Det kommer ta halva dagen är jag rädd. Och jag har inte en halv dag, för förutom att packa ska jag hinna träffa Nina och senare Karro, handla och laga mat. Det finns alltså inte tid till att packa.. Så jag vet, jag utlyser en tävling. Den som känner att hon/han har en halv dag över kan komma hit och packa åt mig och i utbyte får du en middag..? :) Först till kvarn gäller! Jag är dock rädd att det blir jag som få packa i slutändan, jag är ingen Blondinbella som kan utlysa tävlingar till höger och vänster och få 1000 svar på dom.. Nej det är jag inte. Kommer aldrig att bli. Suck, en dag som denna hade det varit bra.

/ EKE

ännu mer packning?!

Meeen Guuud! hur gick detta till?
Jag tog ju med mig massor hem sist jag åkte till Ljungby, för att slippa att ta så mkt denna gången. Men hallå? Jag har ju typ mer med mig nu än sist. Fattar inte vad jag ska med alla kläder, skor, smycken, sminkprylar och nagellack till. Det finns inte en jäkel som bryr sig på kollo liksom.. Gaahh! Vi får se hur det går hemma sen när jag ska packa om allt och ta med mig både det som jag har hemma och det som jag packat ner nu. Jejje, det få bli som det bli onödigt att stressa upp sig för nåt så fjuttit.

Idag är min sista dag på städjobbet, nästa termin är det någon annan som fått mitt jobb. Skönt för då har jag tid över till annat på tisdagarna ( ni som pluggar på Campus vet vad) och tråkigt, för jag kommer har mindre pengar att spendera på tisdagkvällarna ( ni på campus vet vad jag spenderar pengarna på) :) Äsch, riktigt så är det inte, men i vilket fall så blir det minder pengar och mindre shopping nästa termin.
/T

Give me...

Fan va skönt det är med förstående kompisar, Erik.S! även kallad borssschan :) Inga konstigheter, bara självklarheter, det är så det alltid borde vara! tack!

Tog mig en liten liten springtur innan, bättre än inget tänkte jag. Jag borde skaffa mig någon slags räknare så jag vet hur långt jag springer så att jag kan öka lite för varje gång, svårt att hålla koll när jag springer olika rundor liksom. det ska skrivas upp på önskelistan! även om födelsedagen inte är än på 4 månader, men vem vet, kanske någon läser detta och ge det till mig ändå fast att jag inte fyller år utan bara för att jag är världens bästa Therese!? hoppas kan man ju!

Nu ska jag drick/äta upp min smootie, sen blir det tv-mys hos FiaLotta!
/ EKE

Sommarlovsmåndag och ändå uppe med tuppen.

Jag är så trött. Mina ögonlock trillar ner så fort jag sluta tänka på att hålla dom uppe. Tur att jag ska gå till skolan där jag ska vika. då kanske jag hinner piggna till lite?!

Lyssnar på nyheterna, verkar som om Miljöpartiet gått stort frammåt, 2 mandat, kul att folk börja tänka på miljön. Piratpartiet har också gjort ett bra val, 1 mandat , men det håller nog inte längre än till nästa val, kan ju hoppas dom driver igenom sina valfrågor innan dess! Folkpartiet lyckades också bra, det tror jag  beror på Marit Paulsen och hennes sköna reklam på tv. haha!

På med promenadskorna och traska till Östregårdskolan / eKe


Så jäkla gott!!

åhh så jäkla skönt! Nu har jag skickat in sex och samlevnads uppgiften och även om jag inte är helnöjd så spelar det ingen roll just nu! Imon eftermiddag ska jag skriva ut den, gå med den till lärarens kontor, varför man nu ska lämna den i pappersform OCH i diskussionsforumet.. hållbar utveckling där ja... Jaja, när det är gjort kan jag lämna skolan bakom mig i 3 månader. eller, jag väntar mig en kompeltering på en uppgift också, men den ta jag tag i senare.! åhh så jäkla skönt.

jag kommer sova gott i natt och imon när jag vaknar är en rolig dag för jag ska vikariera då!

Natti / eKe


Snubben och jag.

Nyss hemkommen från Malmö. Hinner knappt innanför dörren innan jag måste ge mig ut igen. Kan ju inte kolla på min tv så ska titta på tennisen hemma hos Johan.

Jag ska börja åka tåg oftare, det är trevligt och billigt. Åkte dörr (växjö) till dörr (malmö) för 140 spänn. Asbillgit ju!
En liten rolig insident på tåget ner: Jag satte mig, på rekommenadtion från Nina, på tyst avdelning, för där är det ...tyst. Och man kan läsa ostört och det är inte så många som vill sitta i den avdelningen så där finns alltid plats. Satte mig på en kalasbra plats och skulle just till att slå upp min nyinköpta Solotidning för att gotta mig i skvaller, mode och smink när en snubbe kom och ville sitta på sätet jämte mig, där jag hade ställt min väska. Suck och stön, nu blev jag ju tvungen att slänga upp min tunga väska på hyllan, att jag ställt den jämte mig var ju för att jag inte orkade få upp väskan på hyllan.. men det var snubben snäll och hjälpte mig med så det gick bra. Så alla nöjda och glad.. nästan i alla fall, jag fick ju sitta lite trängre än jag planerat.. Nu var det dags att läsa Klings modetips.. trodde jag ja. Nej nu ska snubben börja fråga vart jag ska åka, om jag ska byta tåg och när jag är framme. Lite tyst viskar jag (för vi är ju faktiskt på TYSTavdelning) att jag ska till Malmö, nej jag ska inte byta tåg och jag ska vara framme 18.15. JAHA, MEN JAG SKA OCKSÅ TILL MALMÖ, MEN JAG TRODDE JAG SKULLE BYTA TÅG, säger snubben fortfarande hög och tydligt och märker inte alls av alla människor som vänder sig om och blänger.. Nähä, viskar jag. men då ha du nog fattat fel.. tittar ner i min tidning och försöker få snubben att förså att han fakiskt stör lite grann... han blir tyst i 5 min. Sen pratar konduktören och han bekräftar att dte inte är något tåg byte. JA, MEN VA BRA, DÅ SKA VI JU AV SAMTIDIGT, nästan vrålar snubben. eller det låter så eftersom det är knäpptyst i vagnen.. pinsamt. jag svarade inte, bara log och nickade och sen ignorerade jag honom resten av resan.
Kan tillägga att det fanns 4 andra heelt lediga säten, men lik förbannat skulle han sitta och prata med mig och göra så att resten av vagnen blev ilskna och gav mig mördarblickar. Tack Snubben!

/ EKE

Jag lever!

Godmorgon eller godmiddag!
Nu börjar vi komma till liv här nere i Malmö. Märkväl att jag fortfarande lever! gårdagkvällen var schööön som stekaren hade sagt, vi var på en liten förfest med några av ninas klasskompisar och sen avancerade vi till Mello Yello och tog en öl. Det var trevligt och vi blev lite berusade. Hem tog vi en taxi, den var inte vit men billig. Emad hette snubben, bra kille det där!
Nu ska vi ut och göra stan.

Nina hälsar: Ge Åke Svanstedt ett nackskott.

/EKE

historisk match för svensk tennis på tv....

Har man ingen bild på tvn får man följa ljudet. Så där kul att kolla på en match som är historisk för tennisen i Sverige utan bild. Uhhg, uhhgg ughhg, låter dom som spelar.. Jag tror att Södeling leder. Nu är det reklam, mitt i ett gem.. suck.
jag vill ha bild. det är inte kul att fantisera om vad som är på tvn längre.

/ T


lost in space...

God morgon!

Nu har jag precis avnjutit en frukost framför min svarta tv, lyssnat på nyheterna och nu tror jag dom äter nåt och dricker vin... det är så jag uppfattar det hela i alla fall!

Idag är en bra dag! Ska in till stan med Vernonica snart, jag tänker mig att shoppa lite smink, kanske några skor, eller kanske bara ett linne. Vi få se, det kilar i shoppingfingrarna i alla fall! :)
I eftermiddag åker jag ner till Nina. Vi få se hur detta kommer gå, hon lyckades övertala mig att ta mig til henne utan att hon möter upp mig på stationen, jag ska ta 3an mot nåt håll och hoppa av vid en hållplats efter ett torg. shit pommfritt, jag kommer glömma gå av och åka ut till Rosengård och där kommer jag gå vilse och sen kommer en bullmamma och hittar mig och sen adopterar hon mig och jag kommer börja kallas Zlatan för brossschan! Kanske... eller så går det jättebra och jag kommer hem till Nina helskinnad och aspepp för tentafest med hennes vänner. :)

Vet inte om det blir nåt bloggande där nerefrån, det återstår att se, annars återkommer jag på söndag!
puss/T

Sluta hata, börja städa..

Jag slutade hata och blev superwomen!

Efter att jag hade ätit den där efterlängtade pizzan, som för övrigt va skit äcklig (acapulco från Exell, beställ ALDRIG den), så fick jag så jäkla energi. Så jag tog med Veronica ut på en lite kvällspromenad, sen gick jag hem och grovstädade hela toaletten, samtidigt som jag packade, dammade och diskade och gjorde armhävningar. Det är sant, allt på en gång! Förresten så gjorde jag 7 armhävningar på benen i ett sträck, det borde vara nåt personligt rekord. Asdåligt rekord, men det är mitt i alla fall! :)

Nu ska superwomen gå och sova, för imon är en lång och rolig dag!
Natti / T

HAT!

Jag blev plötsligt väldigt hatisk. Jag hatar alla tvprogram på tv ikväll (lägg märke till att jag kan hata fast jag inte har någon tv, det kallar jag riktigt hat, programmen är bland annat "hjälp jag är med i en japansk tvshow, och gordons kitchen.. gordon är störd, jag hatar honom), jag hatar att bussar och tåg inte går som jag vill, jag hatar att min uppgift blir pinsamt dålig, jag hatar att alla som lagt upp sina uppgifter på BB är så jäkla mycket bättre än min, jag hatar att solen skiner mig i ögonen tros att rullgardinen är nere, jag hatar att jag är hungrig redan när vi inte ska äta förrän kl 20.00 (fast då blir det pizza så jag väntar och hatar på nåt gott), jag hatar att det är pizza jag ska äta för då ha mina promenader idag varit onödiga, jag hatar att jag vet att jag har tid till att gå ut och springa en runda fast jag inte orkar, jag hatar att jag borde gå hem och städa och jag hatar att jag hatar så jäkla mycket för stunden. !

HAT / eke

Parkernas stad, MALMÖ.

Jaha, det va en meningslös vik. dag.. en timme var jag på skola! Men å andra sidan var det kul att träffa barnen! :) På måndag ska jag dit igen, då är det heldag som gäller och mer meningsfullt!

Vet ni vad jag inte har berättat? Att jag imon ska åka till parkernas stad, alltså Malmö. För vet ni, det viktigaste på jorden är kärlek, och jag har en favvo vän där nere som jag ska till och få kärlek av.. NINA LENNARTHSON here I come! :)

Nu är det plugg som gäller någon timme framöver! / EKE

Svart..

En svart tv-bild är en dålig tv-bild. Bara för att jag började prata om att jag ville skaffa mig en ny tv så slutade min nuvarande att fungera. kanske någon slags protest mot att jag vill byta bort den? Men det är ju 10 år gammal, så få väl ha lite förståelse för att den inte håller hur länge som helst,. men sjukt surt att den la av just nu, när alla andra lämna campus och jag ska vara kvar några extra dagar... jag som trodde att tvn kunde va mitt sällskap. pyttsan heller. I och för sig fungerar ljudet fortfarande, så jag kan ju lyssna och föreställa mig hur det ser ut på tvn, bra fantasi övning! :)

Plugget gick inge vidare idag, jag tar nya tag i morgon istället! och på tal om imorgon, jag ska vicka då också! fast bara några timmar, men jag är glad för det lilla, så roligt att träffa barnen!

Dags att sova, puss! / EKE

pluggpaus!

Jag umgås och pluggar, det är grejer! Emelie jag och Viktor sitter i skolan och skriver det sista på uppgiften.Sen är det sommarlov... igen. haha. jag tjatar om detta sommarlov som aldrig tycks komma fast det känns som lov :)

Igår var det stallarna som gällde, det va en sjukt rolig kväll! Perfekt sista kväll med vännerna! Kommer saknar ihjäl mig efter dom, tur att det inte är helt slut utan bara ett lov! Den dagen vi säger hejdå "för alltid"  kommer vara den jobbigaste dagen i mitt liv, det vet jag. men det tänker vi inte på nu, vi har 1,5 år kvar! :)

Mys hos Stina ikväll, en löprunda och sen kan jag äta paj! ! Mums!

Nu är pluggpausen slut . / T


Pigg och vaken!

Oj, oj, oj! Vilken sovmorgon det blev. Jag var nog i behov av sömn! Närmare 12 timmar fick jag till.

Men nu är tröttheten borta och jag sitter i skolan och skriver på en sista grej. En tråkig och meningslös uppgift kring sex och samlevnad i skolan. Jag hatar sex och samlevnad, det är ett hittepå som heter duga. Eller nåt.

Jobb och utgång står på schemat idag, blir nog lugnt för min del, till skillnad från Magnus Uggla så kan jag faktiskt dansa nykter! :)

trevlig dag vänner! / EKE

Mys, mat, motion. Dagens ledord!

En students sista skoldag innan tre månaders sommarlov.

Hade sista seminariet innan sommaren idag klockan 8. Det var en lätt kaka. Vips så var det sommarlov! Jag, Emelie och Viktor gick och firade detta med en glass i solen, mumma! Även om vi har en uppgift kvar att göra till nästa måndag så är det ingen mer skola. Wiiie!

Vidare så vet ni, sen tidigare inlägg, att jag undvek solen in i det sista. Klockan fyra gick jag ut i värmen och tyckte att min kropp faktiskt kunde ta solen utan solskyddsfaktor. Vi få väl se va den har att säga om detta imon när jag vaknar, antingen som kräfta eller som den blekfis jag är. Att jag inte har solskyddfaktor har inget att göra med att jag tro att jag inte behöver, för DET gör jag, det har jag lärt mig av alla mina tidigare misstag, men saken är den att jag tog hem allt sånt för att ta med mig till kollo sen så då vågade jag mig inte ut. I alla fall så gick jag och Veronica och Stina och handlade grillmat och annat gott och sen gick vi hem till Stina och myste hela eftemiddagen. Wunderfull!

Efter all god mat gick jag ut och sprang, fick sällskap av Veronicas pojkvän Tobias, kalas att slippa springa själv, går så mycket lättare då! Idag klarade jag nästan hela sjön, träningen börja ge resultat. Så Nina, vi kan nog ta morgonrundan på kollo utan att jag dör ! :)
Nu: lite bilder..


haha, Stina lär V allt hon kan om gympa :)



Nu ska jag gå och sova och ta igen helgens missade sömn. Imon är första dagen på SOMMARLOVET, då ska jag vara pigg och glad!
God natt / T

Helgen i kort version..

Fredag: Kom hem till Tofta och umgicks en stund med min kära syster. Vi tog minsann oss i kragen och gav oss ut och sprang, jag sprang till träningen där jag skulle möta upp Nina. Det stod street på schemat. Även om jag inte var överväldigad över passet var det helt otroligt roligt att dansa igen. Jag saknar!!! Fredagkvällen spenderades ute i Kånna. Haha, ja ni läste rätt. Jag och Nina var ute där med hennes päron och kollade på Ninas bror när han spelade fotboll. alldesless lagom aktivitet en fredags kväll! :)

Lördag: Jag tvingade ut pappa på en löprunda i Kronoskogen, jag knäckte honom! mohahahaha! därefter gick jag och nina på stan. Jag var på sånt shoppinghumör men ändå hittade jag ingenting.. På eftermiddagen förberedde jag lite inför den stundande grillningen. Nina, Nathalie Emelie och Lina och syrrans kompis Louise kom ut och grillade med familjen. Väldigt mysigt! När vinet börjat tala tog vi oss på vinglande cyklar in till stan och Garvaren. Trevligt att träffa lite gamla klasskompisar och så, det är de som gör Ljungby okej, att man faktiskt ha många vänner när man väl är där! Tack alla för en mysig lördag!

Söndag: Seg och slapp hela förmiddagen. Firade mammi på morsdag och åk en god middag. Vidare ut till farmor på fika och sen kollade jag och syrran på fotboll. (syrrans lag spelade, men hon vågade inte va med... , rätta mig om jag har fel syster ;) ) På kvällsningen kom Shalle, som är en gammal kompis som flytt Ljungby, hem till mig och vi gick en promenad i Toftas skogar. Mysigt! Seen kom Anna också och vi satt på altanen hemma och myste nån timme. Jag visade mina skills i hjulning. haha. Stora skrattet! En seg start på dagen, men den slutade dessto bättre!

jag har ändå hunnit med ganska mycket i helgen, tycker ni inte?



Tack vänner och familj för en fin helg! / EKE


rata solen?

Måste man sola bara för att det är sol ute? Det känns så. Jag vill inte. Jag blir varm och bränd. Onödig när jag kan slippa det om jag sitter inne.

Jag erkänner, jag kan inte stå emot, jag måste gå ut. DET ÄR JU FAKTISKT SOL... Suck.

jag lever!

Fullt upp i helgen, därför dålig uppdatering! Jag kom nyss till Växjö, fick åka med pappa. Nu är jag trött och tänker sove en timme innan skola och sista lektionen innan sommarlooooooooooov! Åtekommer med bilder och en kort version av helgen senare idag!

/ EKE


RSS 2.0