hej och hejdå.

Stör det er att jag inte bloggat? Synd. Jag tänker fortsätta att inte blogga. Jag har en hemtenta som väntar och kommer skriva typ sjuttioelva sidor på den, då finns det inte ord över till att blogga. Okej? Bra!


Ha en fin vecka, Puss /eke


100 kg skalle!

Hej å håå. Hemma efter en dags vikariat. Herre gud, ibland undrar jag vad jag har gett mig in på. Men det är ju såå himla roligt även om huvudet är tungt som bly när man kommer hem och man har fått tjata större delen av dagen. Blir 2 dagar med vick nästa vecka också, egentligen fick jag hela veckan om jag hade velat men bara för den där jäkla hemtenta som vi får på måndag kunde jag inte ta alla dagar utan jag får jobba på med tentan och se till att vara klar på två dagar så jag kan vicka de två sista! Skoj!

Nu sitter jag och vänta på Sanna, ska få åka med henne hem till Ljungby, snällt! Ikväll blir det lugnt med Idol och mat, skönt! Och imon ska jag ta sovmorgon! :)

Få se om det blir nåt bloggande i helgen eller om jag återkommer efter alla bravader som det kommer bjudas på!

Trevlig helg / eke

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Blev ingen Amandatime, hon hade prov imorgon och behövde plugga. Synd. Jag som redan var på väg in till stan när jag fick veta detta hade ju inte så mkt val än att gå en sväng på stan. Hittade ett par ascoola shorts med hög midja, på rea dessutom. Me like! Än bättre var att jag sprang på Veronica och Toby på stan så jag fick lite sällskap. Har inte träffas V på snart 6 veckor så det var minst sagt på tiden :)

Fick även ett samtal från Östregårsskolan och min handledare när jag var mitt i mitt shoppingesse, hon undrade om jag vill vicka imon, SÅ KLART JAG VILL!

Det går bra nu (förutom att jag har APONT i min arm)

/eke


Amanda time

Nu ska jag åka in till stan och möta upp Amanda. Idag är vår aktivitet "mc donalds ätning". Faktiskt hennes önskemål vad ni än tror, fast jag klagar ju inte :)


Fy f*n va vi är bra!

Inte för att jag vill skryta... eller jo det vill jag visst. JAG OCH ERIK FICK FULL POTT PÅ HEMTENTAN! Vi är så jävla bra!

High five!

...

Förresten, jag har inte fått några biverkningar. Eller jag har ju APont i armen, men det är väl ingenting med tanke på vad jag va förberedd på!

Nu skola / eke

Jäkla skiiit.

Åhh, jag blev fattig. Jag som var säker på att jag skulle vinna. Nu tänker jag aldrig mer spela! Jag är besviken på Milan, dom har förstört min dag!

/ eke


Heja Milan.

Jaha, kommer jag bli beroende nu? Jag som har en tendens att bli det för saker (tänker nog mest på socker ).

Jag och Nina har spelat, på fotbollresultat. Så nu hejar vi tydligen på Milan. Haha!

Få se om jag få gråta mig till sömns, eller somna med ett leende på läpparna och dubbelt så rik :)

/ eke


...

Inga biverkningar än så länge!


Peppar peppar...


Sprutad!

Sådär ja, nu är jag sprutad mot svininfluensan. Det var verkligen som alla säger, nummerlapp-upprop-in-sprut-ut-klart! Smidigt och lätt. Men huu, det gjorde lite ont.. jag är lite klen eller rättare sagt jag föddes med LÅG smärttröskel. :P

Nu sitter jag i soffan och väntar på bieffekter. Läste igenom alla olika som man kan få och jag räknar med att få minst 10 av dom. Huvudvärk, magont, yrsel, svettningar, frossa, trötthet, feber, sömnlöshet, ledvärk och svullna köttlar. Vore just typiskt liksom.

Återkommer med vilka som drabbade mig sen! / eke


Kärleksdag.

Det är kärleksdag i skolan och vi har varit på en föreläsning om Sex och Kärlek med Katarina Janouch, det var skoj! Skönt att gå på en föreläsning som inte är ett "måstemoment" utan för nöjes skull! Snart ska jag springa till skolan igen och gå på ytterligare en föreläsning med Mia Törnblom! :) Innan hon ska prata så bjuds det på kärleksbuffé, med soppa, bröd och dessert! Perfekt så här dagen innan csn att få gratis mat :)


Plugget har gått bra idag, så bra att jag är ledig på fredag, asbraa! Så jag åker nog hem till Ljungby på torsdag kväll tror jag, lika bra att vara hemma hela helgen när jag ändå åker. Dessutom kan jag behöva en tvättdag hemma, missade min tid här!

/ eke

tack Varma koppen

Jag är en tragisk ensam student som inte orka laga mat. Tur att Varma Koppen finns.

Ett stort tack till Varma Koppen för att du föder mig. Utan dig hade jag varit utsvulten.


Studiegrupp?

Studiegrupp...? Pyttsanheller.

Jag som var så positiv till att jobba i studiegrupp, då jag anser att jag lär mig bättre genom diskussion med andra än att läsa en bok från pärm till pärm, men nu är jag inte lika övertygad om att det är bra. Att sätta ihop en grupp på måfå där alla har olika amitioner med sina studier fungerar inget vidare. Jag är asförbannad och har gärna skrivit ett långt inlägg i vår grupps diskussionsforum, men för att slippa missförstånd väntar jag till imon och då ska jag minsann visa var skåpet ska stå. Nu får jag väl sätta mig och läsa böckerna från pärm till pärm och fundera och resonera med mig själv istället, kanske lika bra det. 


/ eke 

...

Av olika anlediningar bloggade jag inte igår. Av andra anledningar blir det ett kort och ointressant inlägg nu.

Later / eke

Redo!

Nu är vi redo för KOLLOFEST!

Vår goooda pizza!

 


Söta Nina gillade maten jättemycket :)

/eke


Tonight we gonna make it happend.

Tonight is the night! Kommer bli så jäkla roligt! Nu när Nina är i Växjö passade vi på att dra ihop lite kollomänniskor, då många av oss bor här, och ställer till med lite fest och Sivans utgång! Bestämde det lite snabbt igår och som vi alla vet så är spontanfester alltid det roligaste! :)

Måste visa en fin bild på NIna när hon bäddade sängen innan. Som hon sa " det blir alltid roligare om man leker samtidigt"

Varför göra det enkelt liksom?



Nu blir det hemmagjord pizza och sen ska vi göra oss snygga i våra nya kläder! Kanske kommer en bild på det också sen :)

/ eke


Moooring.

God morgon!
Jag är pigg som en lärka.. till skillnad från Nina som fortfarande ligger i sängen!

 

Dags att laga frukost till oss, sen bär det av till staden en sväng! Jag är sugen på att köpa nya gardiner! Få se hur det blir med den saken då pengarna i min plånbok är lika frånvarande som solen i november! (jag måste bli bättre på metaforer förresten, det här håller inte )

 

/ eke


Lukta eller spy?

 

Nina tycker godiset lukar gott. Men att äta gör henne illamående. haha !


Dessi är hääär!

Nu är jag och Nina i farten igen!


Ansiktsmasken börja bli en tradition!


På väg ut för att handla mat, GOD mat! :)

/ eke


Citatsnurran

"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." Okänd



/ eke

Bilder från kvällen.


















/ eke


Stuff to do

God dag!

Det blev aldrig nåt Sivans igår. när vi väl fick tummen ur och var redo för att gå var klockan efter tolv, så vi bestämde oss för att stanna hemma istället. Ett bra val tycker jag!

Jag är mitt uppe i städning av min lya och ska snart ut och gå en runda så hinner inte visa bilderna från igår ännu, det få bli i eftermiddag om jag hinner...Amanda kommer nämligen hit kl 4 och kl 8 ska jag på innebandy, så det är fullt upp!

/ eke


khwrhdkjhwqr

Sådär, nu sitter vi på förfest hos Erik. Inte många kvar, Viktor och Roberth lämnade oss för ett tag sen.. Så nu är det bara kämparna kvar, alltså jag Carro Erik och Johan! Sivans hägrar!

Hejs/eke

byUFitvyupbjjjj/Erik

MattiaZ

Ha ha, Ullared Mattiaz. Med Z. det är ju kul bara det!! Lyssna och njut, eller som jag lyssna och skratta. :D


Kalasonsdag!

Idag är en bra dag! Den började med ett telefonsamtal från Mirre, kan man få bättre start på dagen? Troligtvis inte!
 Dagen fortsatte med Data-seminarium där föreläsaren gick igenom bra internet sidor och andra verktyg som kan vara användbara i kommande lärarrollen. Väldigt intressant!
Sedan lunchade jag med Carro och nu har jag precis fått iväg ett massmail till mina kära norgevänner! Kalas.

Och dagen är inte slut än, ohnej! Ikväll har vi flyttat måndagsklubben från torsdag till onsdag och ska hem till Johan och äta, kolla på fotboll och det hela ska slutligen avancera till en utgång på Sivans. Var väääldigt längesen jag var där och hade kul, så jag ser klart fram emot en rolig danskväll med vännerna! :)

Hur har er dag varit?

/ eke


promenad!

Jag och Carro tog en promenad runt stoooora sjön idag. Haha det är lite kul. Innan det var klart med gångbana runt Trummensjön så gick man alltid runt Växjösjön, som alltså är lite större än Trummen, nu så känner man sig jätteduktig bara för att man gått runt stora sjön istället för lilla.

Kvällen består av mys och Desperate.. Kanon!

Nu ska jag äta lite, min mage kurrar. ( Som om ni bry er egentligen? ) /eke

Gahhh!

Åhhhhhh.

Jag är trög. Hur ska jag ta mig ur detta nu då?

Ny vecka.

God morgon världen!

Sov som en prinsessa inatt, och nu är jag utvildad och pigg. Min nya vecka börjar idag och jag ska minsann ta tag i den ordentligt. På schemat står skola och promenad, det blir en bra mjukstart tycker jag! :)

Nu frukost. Ha en bra dag! /eke


Move it!

Nyss hemkommen från en kul kväll på dansen. Just nu gör vi en dans till motown rytmer, så jag känner mig lite som en stor fet neger just nu. ;)

Fick massor av behövlig energi till resten av veckan!

Förresten, det var inte många av er som fattade piken i förra inlägget, Mirre och Viktor var faktiskt de enda!

Nu dusch sen sooova sängen! /eke


Hänger ni med?

Dagar då jag har tråkigt kan jag klicka in mig på bloggen 5 gånger i halvtimmen, bara för att se om det kanske är någon som har kommenterat eller för att se hur många besökare som varit inne sen sist (oftast då 10 minuter sen). Det roliga med det hela är att det oftast har ökat något i skaran antal klick och ibland även unikabesökare. Det tråkiga är att ingen kommentera.

Ni förstår min pik hoppas jag ;)


/eke





Fuskbygge?!

Jag bor i ett fuskbygge!

Kolla här vad jag upptäckte innan idag!


Om ni kolla på kanten över det svarta kalket så ser ni att det sluttar neråt på vänster sida. Vad é dé om!? Nästa bild ser man det tydligare på...


Ser ni eller? Va fasen är detta då? Här betala jag dyra pengar för att få bo och så ser det ut såhär, snett och vindt, det är inte okej!
Det som är snett är alltså fläkten för er som inte förstod det!


Skämt å sido, det stör mig inte så mycket, bara lite!
/eke


Redo för ny vecka?

Måndag och ny vecka! Jag känner mig ganska redo för att ta mig an veckan. Med nytvättat hår och... Eller?!.. När jag nu tänker efter är jag kanske inte alls så redo? Jag har förvisso nytvättat hår, men det kan också va det enda som jag har just nu. Lägenheten är stökig och smutsig, jag har ingen mat direkt, ingen frukost, inte tvättar på ett tag alltså smutisga kläder, ingen direkt koll på vad som ska läsas och pluggas på, inte kollat med Amanda om hon kan ses på tordags, lite småförkyld och ganska trött då jag efter lördagens utgång ändå gick upp halv nio i söndags.
Förutsättningarna för en bra start på veckan var visst inte så många. Jag tror jag får göra som så att jag få låssas som om min vecka börjar imon, och till dess ska jag har hunnit städa lite, handla, sova ut och pluggat.

Fasen var smart jag är, det måste vara all problemlösning som vi pratar om i skolan nu som gör mig smart. Stöter man på ett problem gäller det bara att lösa det, hur man löser det spelar egentligen ingen roll. Så länge man kommer fram till "rätt svar". Sen är ju processen viktig med, men det orka jag inte babbla om nu! :)

Dags att få i sig lite käk skulle jag tro! /eke


förresten...

Eller förresten. Det är fredagen den 13onde och än så länge har allt gått bra. Undra vad som kommer gå fel i kväll då. Nåt måste ju hända, med min klantighet dessutom. Jag bara vänta. Kom då, kom!

/ eke

Hej!

Jag har inget bra att säga idag. Återkommer imorgon!

Puss / eke


Syster.

Jag har lillasyster Eklund på besök. Snart lämnar hon mig dock (tydligen är det roligare att umgås med vänner än att hänga med storasyrran). Jag tror jag ska ägna eftermiddagen åt att läsa, skönlitterärt, det är inte ofta man har tid för sånt längre så det gäller att passa på!

 

/ eke


Torsdag...

God morgon världen!

Nu är det dags att gå till biblan för att träffa studiegruppen. Hoppas det går undan så vi är klara vid 12. Idag äter jag lunch på stenladan med Carro och Emma. Emmas första dag i skolan på ett år, så hon är lite nervig :)

Senare är det som vanligt måndagsklubben, idag hos Anna. Det ser jag fram emot!

NU måste jag rusa / eke

Syster kom hem, för jag längtar efter dig..!

Sitter och väntar på lillasyster som ska sova hos mig i natt. Jag är trött, men måste hålla mig vaken för att kunna öppna för henne när hon kommer.. TUR att säsong 6 av So you think you can dance börjar nu!! :)

Har ni förresten tänkt på att So you think... och Idols logga är väldigt lika. Usa har då ingan fantasi..!

eller båda är blåa i alla fall. haha, det var en dålig iakttagelse.. Men det få jag bjuda på!

 

god natt / eke


Vad gör socker med min kropp?

Det här med att börja skolan tidigt har fått mig att bli en tant Jag sover middag..( jag tror att tanter sover middag, ja ) Vad e detta? När jag var liten sov jag middag ibland när vi skulle iväg på kvällen, men sen dess har jag nog bara sovit några en staka gånger mitt på dagen. Idag hade jag dock inget val, det var att sova en timme efter middagen eller gå och lägga mig och sova tills imon. Mitt val följ på att sova middag, och det har gjort susen, nu är jag pigg igen och ska ge mig ut på en promenad! Därefter blir det en sväng till biblan för att läsa lite och sen är det kväll och jag få äntligen gå och sova igen! :)

Förresten, tror ni min trötthet beror på frånvaro av socker i min kropp? Jag tror att socker är min bensin och nu när jag inte ätit nått sött på 4 dagar kanske kroppen säger ifrån... antagligen bara tillfälligt i så fall, tills den vant sig. Jobbigt är det iaf, märker redan hur jag börja bli kinkig för småsaker, antagligen sockerförlusten där också... Stackas vänner (läs: Erik) som få stå ut med mig dagarna i ända i skolan!

Nu promenad iaf / eke

Vaknat på fel sida, om jag ens har vaknat alls.

Usch usch usch. Jag kan inte för mitt liv förstå varför vi ska börja skolan så jäkla tidigt som halv nio. Om man nu som jag måste äta frukost i lugn och ro och dessutom duscha på morgonen så innebär det att jag få gå upp halv 7, och det är galet tidigt. Jag kommer aldrig vänja mig vid detta.

Dessutom gå jag i skolan 2 timmar längre än vad jag först trodde, Åhhhhhhh. Det är ingen bra dag idag.

/ eke

Konventera?

Kanske dags att bli Växjöbo med allt vad det innebär? Vore skönt för att slippa stunder som denna. Troja förlorade, men jag har i alla fall mina vänner kvar.

Nu ska jag sova på saken och imon har jag nog kommit fram till att hela den här "bli en växjöbo grejen" är aslöjlig, kommer aldrig att hända.

Godnatt / eke


Hockey ikväll :)

Idag går allting ganska lätt! Varför? Joo för ikväll ska jag på hockey, Lakers-Troja! Lyckades tjata med mig mina kompanjoner också, så det blir nog bra. Dock är jag rädd för en förlust för Troja vilket kommer innebära att jag kommer få höra detta i veckor framöver, de andra håller på Lakers... haha detta kanske är vår sista dag som vänner..? ;)

Nu handla / eke


nytt liv och miriam!

Mitt nya liv går asbra. Har inte stoppat i mig nåt onyttigt på hela dagen och det är grymt för att vara mig! Dessutom tog jag i som attan på styrkan på dansen idag, jag bruka maska lite ibland ( men säg inte det till någon) när ingen ser, men inte idag inte. Fy tusan var jag kämpade! Så mkt att jag tro jag dog lite, men nu lever jag lite extra igen för att jag vet att jag har varit duktig idag.

Sänder en tanke till min vän Miriam som idag råkade ut för en liten olycka. Dock löste en skrattande doktor hennes "problem" och det är vi glada för, så att hon hör vad jag säger nästa gång jag ringer och inte har en sväld topps i sitt öra ;) Puss på dig. Det är bara du som lyckas!

Nu natten, för imon ska jag upp tidigt, FÖR TIDIGT!

/ eke

Min nya mösse!

Jag är sjukt nöjd med min nya pälsmössa. Den liknar en som jag hade när jag var liten ( eller hur mamma? ;) ) fast den hade en svans i nacken! :) Jag gillar i alla fall den så skarpt att jag har haft mössan på mig nu när jag har pluggat, den fungerar lite som en tänkarhatt, asbra!



okej, jag pluggar inte bara i den, jag leker också! men det måste man få göra det med!

Nu till Johan! / eke


GRATTIS JOHAN!

Ny kurs = ångest! Meen vet ni, jag gilla´t. Kursen verka jätteintressant och jag tycks att ha kommit i en bra studiegrupp, så jag ska nog överleva denna kusen också! Yees!

Idag fyller förresten min gode vän Johan 21 år, GRATTIS till dig! Det ska vi fira kl 4, undrar om han vet om det? Annars få han veta det nu ( om han läser min blogg? det vet jag inte ens..)

Ikväll sen är det dans. Det var så himla kul förra gången så jag har verkligen längtat till idag! Shake some ass :)


Meen nu blir det plugg! Later / Eke

Asmätt!

Sådär. . .  Nu är jag mätt, äckligt mätt faktiskt. Har ätit mat, glass och popcorn. Haha. Jag är dålig. Men man kan säga som så att jag passade på för imon börja jag mitt nya liv. Inget godis eller annat onyttigt ( förutom popcorn för det klara jag mig inte utan) på läänge.

Helgen hos Nina har varit så jäkla kul! Klockren. Igår var vi ute, på ett ställe som heter Debaser, sköna alternativa människor och asbra musik. Indipop/rock 60tal blandning. Jag och Nina gick loss totalt på dansgolvet! :) Efter stänging tog vi en promenad hem, en lång promenad och även en och annan omväg. Men det var nog bra det, lite luft är aldrig fel. Väl hemma satte vi igång med matlagning, soppa och vitlöksbröd stod på menyn när vi äntligen var mätta gick vi och la oss, då var klockan 5 och jag var trött. Ninas sista kommentar löd, om vi sover till halv 1 få vi våra åtta timmar ( jaa hon var onykter och uträkningen stämde inte helt ;) ) varpå jag svara att jag aldrig kommer sova till halv 1, det har aldrig hänt habahaba.. Gissa när vi vaknade! Halv 2. Shit pommfritt. Dansen igår tog kol på oss! Men det var det lätt värt. Roligare utgång eller helg över huvudtaget var längesen sist! Tack Biffen! ;)

/ eke

HEMMA!

Hemma!

Men har inte ätit nåt idag så det blir min första prioretet, bloggar senare när jag är mätt i magen!

Puss!

Maaalmöö.

Ikväll: Malmö, Nina, Vin, Debaser. Asbra!

Shoppinglyckan var inte total, men desto gladare är min plånka. Dock har jag köpt en pälsmössa, ÄNTLIGEN ( eller hur Nina, nu ska jag sluta prova alla pälsmössor jag ser!)

Puss puss!

Till Nina i Malmö.

Idag drar jag till Malmö. Till Biffen! Kommer bli festligt. Har inte sett henne sen i sommras så nu är det verkligen på tiden!

Jag har planerat allt in i minsta detalj, precis som vanligt när jag ska iväg. Tåget är kontrollerat femitoelva gånger, det går 15,13 även sist jag kollade. Dock är jag lite stressad över att biljetten inte går att köpa förrän 3 timmar innan avgång, så helt lugn kan jag inte vara ännu! Reseproviant har jag också införskaffat, en tjejtidning och en korsordstidning och en ramlösa så ska jag nog klara två timmar på tåget!

Vi få se om det blir tid över till att blogga i helgen, annars återkommer jag på söndag kväll!

ha fin helg vänner / eke

Måndagsklubben..

Måndagsklubben ikväll hos Viktor. Trevligt. Jag ser fram emot mat. Och trevligt sällskap. Bilder få ni kanske ikväll, om det nu är kul att kolla på 10 pers som kränger mat?! Aja. Vi få se.

/ eke


BLANCHERA, WHAT?!

Varför ska människor krångla till allt? Jag blev sugen på sparris och skulle tillaga det. Till saken hör att jag aldrig ha tillagat eller ätit grönsparris innan och tänkte att det var bäst att följa tillagningsrådet på paketet.. Och vet ni vad det står?
Blanchera sparrisen... Aha, men tack som fan. Vadå blanchera? Är sparris endas till för att ätas av kockar eller, som kan sånna ord? Jag blev arg och stormkokade den. Det gick att äta utan att jag blancherade den, Ha ha ha, där fick tillverkaren! tror jag ska skriva till dom och säga att deras tilllagningsråd inte stämmer, vem vet jag kanske kan få ett års förbrukning på sparris bara för att jag var så snäll och hörde av mig?!

 

/ eke


God morgon!

God morgon vänner!

Här sitter jag med datorn i knät, äter frukost, lyssna på musik och har tänt ljus. Mysfaktorn är hög! Tänk om man kunde starta sina morgonar på det här viset alltid, gud va harmonisk jag skulle vara när jag kom till skolan då!

Ja ja, ännu en ledig dag, det ska jag spendera med promenader och tvättning och till sist måndagsklubben ikväll. En bra dag så här på förhand! Måste boka biljett till Malmö också, för imon åker jag dit för att hälsa på Nina ( markarynd Nina,inte min vanliga nina) Kalas billigt att åka dit om ni inte visste det, man kan åka på rabattkortet, då kostar en resa 170 spänn, och då få man åka buss i malmö när man kommer fram också. sjukt bra! :)

Nu en omgång bubbles, sen ska jag ta tag i dagen! / eke

Det tar på krafterna att leka..

Jag är helt slut efter vårt äventyr. Herre gud. Upp ner ut in upp igen och lite ner... Saker som jag inte ens visste var roliga var tydligen det. Nog för att man har barnasinnet kvar, men nåt barn det är jag då rakt inte. :) Mysigt att hänga lite med Amanda i alla fall, men nu är jag totalt utmattad!

En trött tok!

 

/ eke


Äventyr!

Nu drar jag och möter upp Amanda i simhallen. vi ska till äventyrsbadet! =) Hon är redan där sen 2 timmar tillbaka för hon ville vara där lite längre. haha. galenpanna! Jag tycker det räcker med en halvtimme, sen är man ju skrynklig som ett russin! Ja ja, rutschkanan, here I come!

/eke

Så jäkla bra!

Precis sett en intervju med redaktören för Glamour Magazine. Dom har en kampanj med bara plussize modeller ( eller helt enkelt normala tjejer) och jag blev så himla glad när jag hörde och såg kampanjbilden, man är faktiskt vacker även om man inte är en size 0. Kolla bara på denna bilden!


Nu ska jag och fika med Carro och Sara och ska minsann inte ha dåligt samvete när jag äter min kaka. Så det så!

/ eke


promenad.

Nu ska jag ge mig ut på en kall promenad. Måste nog ta fram vinterjackan snart! Brrr!

 

Mysigt med snö, jag längtar till den kommer till Växjö!

/eke


Hade jag ett liv?

Hade jag ett liv förrut? Innan bloggarna tog över min värld. Vad gjorde jag i mitt förra liv?

Kan någon berätta för mig?

/ eke


Jag är arg, tillåt mig skrika!

Jag vill skrika.

Jag vill ställa mig på torget i Ljungby och skrika " Sköt er själva jä*la puckheads. Ert snack får konsekvenser för andra, fattar ni inte det??"

Så vill jag skrika.


/ eke

Silence Library

Såg ni också premiären av programet Silence Library igår? Usch, wiiie och blää vilket program! Jag äcklades och skrattade om vartannat. Ena sekunden skrattade jag hög i sängen där jag låg och skulle sova, andra sekunden klöktes jag och trodde jag skulle spy. Asbra. Snacka om två flugor på smällen, allt i ett osv! :)

Nu redovisning / eke


Vuxenpoäng!

Efter morgonens inlägg där jag fick upp ögonen för hur slarvig, lat och omogen jag är så gick jag raka vägen till Willys efter skolan och handlade, massor av bra mat och inte minst frukost. Sen jag kom hem har jag stått och lagat mat, storkok som det så fint heter. Köttfärssås och tacopaj för flera dagar har jag gjort. Så nu ska jag inte bara se till att äta, jag ska göra det hemma för ekonomins skull.

Fundera nästan på att toppa dagens insats med att städa lite till, plockade iof undan igår, men det går alltid att bli renare.


/eke


Nästa: Handla!

Vilken tur att jag handlar på Willys. Mitt liv kommer bli sååå bra!

 

/ eke


Jag är inte mogen för det här.

Jag är hungrig! Tror ni jag har någon frukost hemma då? Såklart inte. Lyckat!

Jag har kommit fram till att jag egentligen inte är mogen för att bo själv, ingen mat, städar inte och  tvättar allt för sällan ( vad Nina än säger ). Kanske borde fundera på att flytta hem till mamma och pappa, då kan ju börja öva på att köpa frukost och städa och om jag skulle misslyckas med övningen en dag så spelar det ingen större roll för då är det bara att luta sig tillbaka mot mamma och pappa som givetvis köpt hem allt gott man kan tänka sig till frukost. Tåls att fundera på!!

/ eke


I want candy lalalaa laaa.. not.

Det spritter i kroppen, jag är glad och magen bubblar. Låter det som nåt bra? Som om jag vore kär kanske? 

Nej, så bra är det inte.

Saken är att jag har ätit godis hela dagen, så nu är jag sockehög och kroppen spritter på ett obehagligt sätt.


Kan inte någon säga åt mig att sluta stoppa i mig skit ( godis, fattar ni väl att jag menar? ) Suck.


Jag är hopplös.

/ eke


Söndagsmys med Stina.

Nu bege jag mig bort till Stina för vårt obigatoriska söndagsmys, bestående av mat, tv och snacks! Och om jag känner oss rätt så blir det utvärdering av gårdagens fest i pauserna!

 

/ eke


Städa?

När ska jag ta tummen ur och städa i min lägenhet?!

Jag skyller alltid på att jag inte har tid, det är så mkt i skolan, efter skolan, innan skolan osv. När man väl är hemma så äter man bara sen är det oftast plugg igen. Ja ni hör ju här finns ju inte utrymme för att sätta igång o städa.

När jag väl är ledig då, som idag. Då vill jag väl inte ägna dagen åt att städa, då vill jag slappa, ligga i sängen, kolla på tv och bara njuta av att det inte finns någon hemtenta, tenta eller annat arbete som måste göras.

SÅ NÄR SKA JAG HINNA STÄDA?!
/eke


Halloweenfesten!!!! :D

Tack tack tack Veronica för den roligaste förfesten på väldigt länge!! Och tack alla som var där och gjorde den så rolig! Alla hade verkligen gått inför att klä ut sig och guud va snygga folk va :) Bara se här...!




Som ni ser, alla var assnygga! =)

/ eke

RSS 2.0