När jag ha tråkigt...

När jag har tråkigt vill jag göra knäppa saker.

Just nu har jag tråkigt. Fick nyss för mig att jag skulle prova att lägga allt jag tycker om i ett glas och dricka. Jag tycker inte om det längre. Choklad, vatten, sura godisar och pasta med chilisås, humm nej det så bara äckligt ut och jag provade inte att dricka. Jag är äckelmagad.

En annan sak jag kan prova när jag har tråkigt är att se hur vig jag är, utan att vara uppvärmd. Det kan sluta i en katastrof! Idag var jag inte alls vig.

Jag kan också få för mig att jag vill vara ett barn igen med massor av fantasi, därför gör jag gubbar av aliminiumfolie och leker med dom, dock tröttnar jag jäkla fort. Jag är tyävrr inget barn längre och inte så jäkla lättroad. Trist.

Jag vill också göra stearinbollar ( men det har jag inte gjort ikväll). det är skiitfint. Jag och min vän Karro gjorde sånna när vi var små och hade tråkigt, grymt bra pyssel! Då tänder man ett värmejus ( det fick vi alltid göra i smyg eftersom vi inte fick "leka med elden" ) sen låter man det brinna så att stearinen blir mjuk därefter släcker man ljuset och väntar en stund sen tar man ut veken ur ljuset, och trycker ut stearinet ut alminiumformen, sen så tar man vattenfärg och droppar i det mjuka stearinet och sen rullar man till bollar. Det är såå mysigt, varmt och lent likosm! Sen gör man det viktigaste av allt, stoppar dom i frysen så att dom stelnar fort så man kan sälja dom snabbare. Snabba cash så att säga! Ska nog göra detta en dag och visa er, och kanske sälja. Någon som är sugen på en specialdesignas stearinboll så säg bara till!! :)

Lika bra jag gå och lägger mig, detta håller inte. /eke


Kommentarer
Postat av: ettstyckemli

Jag tycker vi borde ha tråkigt ihop Tok! Det blir så mycket roligare då! Vi kan till exempel poppa popcorn utan lock och sticka ner våra huvuden i grytan och se vad som händer? ;P

2009-10-29 @ 21:11:23

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Skriv in din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0