Idol killarna?!

Jag hävdar bestämt att tjejerna på idol igår slog killarna idag med hästlängder. Jag är rent av besviken på killarnas insats ikväll, inte alls underhållande. Förutom Erik och Jhide då. :)Nu kvällen / Eke

Finare blogg önskas!!

Jag vill fixa till min blogg. Annan bakgrund och sånt, allmänt finare liksom. Någon som vet hur man gör som skulle vilja hjälpa mig!? Jag bjuder på en fin middag som tack för hjälpen! =)

/ Eke

hemtenta hit och hemtenta dit.

heej, dålig uppdatering idag! Sry!

Sitter just nu i biblan och ska fortsätta skrivandet på hemtentan nu, hoppas på att bli klar med en av uppgifterna, hade varit så skönt att bara ha en kvar imon och på fredag!

Så, sluta störa och låt mig skriva! ;)
/ EKE

Idol, sjukt gryma deltagare!

Nu är jag inte törstig längre, bara kissnödig! Tur att det är paus i Idol så man kan gå på toa utan att missa nåt!

På tal om Idol, fy fan va bra alla är. Tjejerna är gryma! Jag rös när var enda en sjöng! Svårt att skaffa sig en favorit då! Jag vill att alla ska gå vidare! Åhh, dumma att man måste rösta ut någon, ingen av dom är värd att åka hem enligt mig!

/eke


dricka dricka dricka!!!

Det sägs ju att man inte ska gå och handla när man är hungrig för att man köper mer mat och onödig mat då. Jag tror det samma gäller för om man är törstig. Jag gick till Willys innan för att köpa en juice för att jag va törstig och kom hem med en juice och två loka. Endast. Snacka om astörstig.

Mumms, ska dricka allt ikväll! :)

 

/ Eke


Tentaplugg..

Se va flititga vi är..Kaffet är vår bästa vän i dessa tentatider!


Gahhhhhhh

Mooorning!

Usch va tidigt det är. eller inte egentligen, men min kropp är fortfarande inställd på natt. Suck!
Sitter i alla fall hos Caroline med Erik och Sara, vi ska börja skriva på hemtentan nu. Få se hur långt jag kommer idag, sjukt omotiverad!

Bäst att börja.
/EKE

Love love love!

" Jag elskar at dansa!" -Tilda. Så hade Tilda skrivit i gästboken på Kulturama där jag dansar. Och jag kan inte annat än hålla med henne, jag älskar verkligen att dansa! Så glad och tillfreds som jag känner mig när jag dansar gör jag aldrig annars, eller jo, när jag är med nära och kära. Annars slår dansen allt! Så är det!

Nu ska jag äta en apelsin ( den bästa fruken enligt mig ) och sen krypa till kojs.
Natti!

/Eke

Postlådeångest.

Ni som känner mig vet att jag hatar att ta in posten. Det ger mig ångest. Jag hatar räkningar och lärartidingar och annan skit reklam som jag får trots att jag har en snäll skylt där det står "ingen reklam TACK".  Nu funderar jag ärligt på att sätta upp denna skylten istället, kanske kan det hjäpa mot reklamen och på så vis kanske bota lite av min postångest?!

/ Eke


Dagens..

Detta har jag på mig idag. Känner mig riktigt höstig i min nya mysiga halsduk!

 

/Eke


på G till skolan.

Moooorning!

åhh jag har sovit som en prinsessa i natt, är pigg som en lärka och ser fram emot allt som denna dagen har att ge! =)

Nu smink, kläder och frukost!

/Eke

Hahahaha

Haha ha haaa!
Skrattat, så jag har ont i magen, hela kvällen. När vi tre kommer igång kan det inte bli annat är kaos. Helt fantastiskt. Tack Stiner och V!

Kan det vara trötthet som fick oss att go crazy ikväll? Förmodligen! Därför är det sova som gäller nu. Imon får vi hemtentan som ska vara inne nästa helg, då gäller det att vara klar i kropp och knopp!

Natti / EKE

Miriam!

Jag har en vän. En av dom bästa. Hon bor allt för långt ifrån mig, eller jag från henne? Under några år var vi varandras allt, så är det inte längre och jag hatar det. Jag längtar tillbaka till gymnasiet, till våra Rödspättor på Torino, våra kvällar med barnkören och våra övernattningar, när jag fick sova i prinsess-sängen. Det var perfekt.
Jag ska ringa henne ikväll och berätta att jag saknar henne. Det gör jag allt för sällan.


/ Eke


25års fest!

Födelsedagsbarnen! :)

 


Tårta!


Söta FiaLotta får avsluta kvällen.

Vi var alla ganska trötta efter en dag med tenta, så vi gick hem lite tidigare än alla andra, ett bra drag tycker jag!

/ Eke


Det där med att vila är inte min grej.

Gick sådär med min i vilning som jag ha planerat in i minsta detalj i vecka. Jag är helt enkelt sämt på att vila, jag gör allt annat istället. Nu kom jag tillexempel just in från en promenad, till och med det lockade mer än att ligga i soffan och vila. När man kan vila går det inte, när man absolut inte ha tid till att vila vill man inget annat och man är konstant trött. Typiskt!

Dags att göra sig snygg inför kvällens 25års fest. Vi firar Therese! Kommer bli asbra!

 

/Eke


Det är över nuuuu!

Nu är tentan skriven och jag kan inte påverka resultat mer, asskönt! Nu kan jag fokusera på fest istället! :)

Men först mat, slapp i soffan till The Hills och sen är det dags att göra sig redo! ska inte glömma att fota ikväll så att ni få se imon, lovar!

/ Eke

tentaaaaaaaaaaaaaaa

Då var det dags. Tentan hägra. 5 timmars skrivning, men jag ska nog överleva.

25års fest ikväll, kommer bli asbraa! Längtar. Fast just nu känns den väldigt avlägsen.

Måste klara tentan, måste klara tentan, måste klara tentan, måste klara tentan, måste klara tentan, måste klara tentan...

Sa jag att JAG MÅSTE KLARA TENTAN?

/ Eke

Ankan!

Nu har jag avverkat båda programmen med Svenska Hollywoodfruar som jag har missat eftersom jag dansar på måndag kvällar när det går. Vilket underbart program =) Så som Anna Anka lever ska jag leva när jag blir stor! Lätt. Tänk att slippa laga mat, städa och allt annat tråkigt. Bara göra det man tycker är kul och ha lust med hela dagarna. Asskönt.
Nu är lever jag ju tyvärr inte det livet ännu så jag måste städa själv, och det är precis vad jag ska göra nu. Blää.

 

/ Eke


Depp..

Moring Babes!

Jag sitter och äter frukost, kolla mailen bloggar och lyssnar på nyheterna, allt på en gång. Vi kvinnor kan minsann göra allt samtidigt till skilnad från....


Idag ska jag deppa, hela dagen lång. Veronica och Sofia ska ut och dansa, dricka drinkar, träffa folk och ha allmänt skit kul medan jag få sitta inne i min lägenhet dricka vatten och sova tidigt. Kul fredagkväll. Varför måste dom lägga tentor på lördagar? Dumma!

Fast det blir inte rikgit så illa, Carro kommer hit och vi ska äta pizza och kolla på Idol. Så jag överlever nog kvällen!

/ Eke

Sooov gott!

Hemkommen från en mysig kväll med "måndagsklubben" :) Ida bjöd på hembakad pizza och blåbärspaj till efterrätt. Jag skulle tagit kort men det glömde jag helt bort, lovar att jag ska bli bättre på det i fortsättningen!

Mötet gick kalas bra! Fick veta att jag ska bli mentor för Amanda 12 år. Vem hon är får jag veta nästa lördag då vi ska träffa alla barnen och deras familjer. Spännande! :)

Nu är det dags att sova, tentaplugget går in på sin sista dag imon och då gäller det att vara pigg och klar i knoppen!

Natti / Eke

Näktergalen..

Nu drar jag på möte.

Är nervös.

Sen Måndagsklubben med vännerna.

/Eke

Brun vs. Blond

Jag har en liten paus i tentaplugget. Jag tror på teorin att man faktiskt kan plugga för mycket och det vill jag ju inte riskera. Lagom är bäst, därför pausar jag nu! ;)


Det jag fundera på såhär i pausen är om jag ska färga mitt hår brunt. Någon ljus nyans av brun.. Vad tror ni? Skulle inte det vara kul, annorlunda och assnyggt? :)

/ Eke

Jag fick jobbet!

God morgon vänner!

Fy f*n va tidigt det är. Känns som om jag nyss gick och la mig och vips så skulle jag upp igen i mörkret. Nu är jag i alla fall vaken och snart vankas biblan och tentaplugg med Carro. Förmiddagen ska ägnas åt matte medan eftermiddagen med seminarium handlar om svenska..därefter tentaplugg igen och sen väntar ett spännande möte.

Jag berättade tidigare i år att jag (om jag fick det ) skulle göra nåt mycket kul nu i höst. Och nu har jag fått det och idag är första mötet. Det jag fått är ett jobb som mentor för ett barn. Jag ska träffa ett barn en gång i veckan och hänga. Umgås, bli kompisar. Hur bra som helst! Idag får jag förhoppningsvis veta vad det är för barn jag får, jag hoppas på en... nää det spelar ingen roll. Jag kommer få hur kul som helst och jag gör nytta samtidigt, asbraa!

Nu frukost / Eke

När kom mörkret?

Svart som natten. Herregud jag tycker det var nyss som vi kunde sitta ute till midnatt och man fortfarande kunna se ansikterna framför sig. När jag kollade ut genom fönsterna från biblan klockan sju var det svart. När hände detta? Har jag legat och sovit och nyss vaknat?

Nu väntar jag bara på snön! Hoppas på en vit vinter, jag vet att det är mkt begärt men önska kan man ju alltid!

/Eke


Plugga? Kugga?

Sådär jag. Nu kan vi kryssa för en sak på listan. Redovisningen gick bra, inga större överraskningar och godkända blev vi. Asbraa!

Då är det väl dags att sätta igång att tentaplugga. kan tala om att så här omotiverad till en tenta har jag aldrig varit. Jag vet inte vad jag ska läsa på, varför jag ska läsa det och hur jag läser. Jag vet ingenting. Blää. Någon gång ska man väl kugga, kanske är det tid för det nu?

/ Eke

Peppa mig!

Ge mig energi!

Nu är det dags att sätta igång att tentaplugga, men innan dess en liten redovisning.

Peppa mig, jag är helt galet omotiverad! 

/eke
 

I´m back!

Yhaaay! Nu är jag tillbaka, med ny dator och allt!

Så hej igen alla!

/ Eke

Datorsjuka...

Datorn är jättesjuk och lämnad till datordoktorn nu.. Jag återkommer i bloggen när jag har min kärlek tillbaka i hemmet.

/ Eke

Jag lever, men inte min dator..

Ledsen för kass uppdatering. Trots våld mot min dator så vägra den att fungera. Jag ska lämna in den imon och hoppas på att den är frisk snart igen. Kanske är svininflusensan som drabbat min stackas dator?!

Nu Idol med V. /Eke

PANIIIIIIIIK!

Gahhh paniken!!

Har suttit med paniken i kroppen hela eftermiddagen. Vet ni varför.. FÖR ATT MIN DATOR SLUTADE FUNKA UNDER 4 HEMSKA TIMMAR!

Ni kan ju se vilka scener som spelades upp i min hjärna. Inga nya blogginlägg, ingen musik, alla mina bilder, total frånvaro på facebook.. Usch ja! ...

..skämt å sido. Jag såg mest hur mitt sparkonto blev tomt och hur jag skulle behöva sitta i någon datasal i skolan och skriva på arbeten. Ve och fasa!

Men som vi alla vet så löser våld allt, så även en död dator. Tack Veronica för att du föreslog att jag skulle ge datorn några rejäla smällar! Jag är dig evigt tacksam! :P

Nu aerobic sen dans. tror nog jag hinner återkomma en gång till innan dansen!

/ EkE

Backstreets back alright? :)

När slutade jag älska och dyrka Backstreet boys? Och varför?! Efter att jag såg dom i en intervju på Nyhetsmorgon för någon timme sen så har jag bestämt mig för att börja älska dom igen. Guud vilka killar. Jag skiter i att dom är ett "löjligt boy-band" dom är ju sjukt ödmjuka och härliga. Och deras musik har jag väl egentligen alltid gillar. Jag var ett riktigt BSB-fan när jag var liten, när alla ville dansa till Spice Girls så ville jag mima till BSB. :) Jag ska minsann ta upp den tiden och nyskapa den! Från och med nu kommer ni se mig mimandes till BSB på var enda förfest!;)
/EkE

Klona mig.!

Jag är aldrig riktigt nöjd. Önskar alltid att jag kunde vara på två, eller allra helst tre ställen samtidigt. Dubbelbokningar, eller fler valmöjligheter än en gör mig illamående. Är jag i Växjö vill jag till Tofta, är jag i Tofta vill jag till Växjö, vart jag än är så vill jag vara på nåt annat ställle.. inte för att jag inte ha kul där jag är utanför att jag inte trivs när jag valt något före något annat. Hänger ni med?

Som ikväll, jag, Anna och Shalle har planerat en kväll med spel och dricka. Strax efter det få jag ett sms av en annan vän som bjuder in till middag.. Kan ni förstå hur ont jag fick i magen, att tacka nej sådär för att jag har andra planer. Usch. Jag önska jag kunde klona mig. Och jag önskar också att jag kunde döda mitt dåliga samvete, ska jobba på det.

Idag kommer pappa och syrran hem från Mallorca. Hoppas dom är vita som lik för att det regnat hela tiin där nere.. Förmodligen inte...

Nu frukost /EkE


. . . .

Du är min dröm....... kan jag få vara din verklighet?

Fix och trix och jox.

God morgon. Eller middag snarare. Det blev en lååång sovmorgon idag!

Idag ska jag ha en sån dag fixar-dag. Jag ska tvätta, och städa och plugga lite. Sen när Anna har slutat jobba ska jag komma hem till hene och våldgästa henne lite, kanske tigga till mig en kopp kaffe och sen bara tjööta. När det är klart gå jag och mamma in på närmaste restaurang och beställer lite mat, få vi kan få unna oss det när den andra halvan av familjen unnade sig en resa till Mallorca. Så det så.

Nu hänga tvätt! / EkE

Hemma bra och hemma också..

6 mil hem till Tofta och ändå är det ett jäkla projekt att åka hem. Först har vi packningen, 3 dagar är trots allt 3 dagar och under den tiden kan jag behöva allt från myskläder till utgångskläder. Dessutom måste jag ha med mig ett par gå-skor, alltid någon som vi ge sig ut på promenad. Sen har vi allt smink, örhängen, rengöringkrämer osv.. det tar aldrig slut. jag skulle behöva skicka en kontainer varje gång jag åker hem! Denna gången har jag dessutom med mig smutstvätt hem ( fanns ingen tvätttid på flera dagar här, och ja, jag tvättar det själv, klart jag inte ge jobbet till mamma.. ) Det var packningen. Nu till hemresan. Då ska jag, med all packning, ta mig till stan med buss, där ska jag sätta mig på en fullpackad buss till Ljungby, väl i Ljungby måste jag komma ut till Tofta.. Det lilla problemet har jag inte löst ännu, hade det inte varit för packningen hade jag ju faktiskt kunna gå, men tyvärr...

.. ja ni hör ju. och trots detta åker jag hem titt som tätt! Det kallas att vara hemmakär :)

/ EkE

Komiker i Idoljuryn..

American Idols ena jurymedlem Paula Abdul har hoppat av för att hon inte fick lika mycket betalt som resten av jurystaben ( det är en historia för sig som jag kunde babblat om i en evighet, men inte idag). Det jag tycker är lite roligt är att hennes ersättare är Ellen DeGeneres. Känns inte det lite konstigt. En komiker tar över jobbet som jurymedlem i ett musikprogram.. Jag tycker iof Ellen är skitkul, men kanske inte i ett sånt sammanhang? Det känns lite som om vi skull ersätta Laila Bagge med Babben Larsson. Lite fel liksom.. Eller vad sägr ni?


Inte riktigt inom samma branch?!

Vad tror ni om Babben i svenska idol nästa år? :)

 

 


andas matte... :D

Välkommen helg. Jag kan ska inte påstå att jag har längtat så där jättemycket efter helgen, men det känns ju alltid bra när den kommer! :) Veckan har flytit på väldigt bra, om jag inte sagt det innan så går allt min väg just nu!
Matematiken tar upp stora delar av min hjärna. Som Erik sa, jag äter matte, sover matte, tänker matte och pratar matte.. men än så länge är det bara kul och jag har tror inte jag tröttna i första taget!

 

Nu ska jag packa, åker hem till Tofta i helgen. Berättar senare vad min helg kommer bestå av! :)

/ EkE


Natti natt!

God natt och sov så gott, det ska jag göra nu!

Puss och sov så sött!

 


Fika.

Det smakade hallon! Pajen som jag åt med Josse alltså :) Det blev en mysig fika, där vi mest pratade sommar och skola. Hon lyckades även övertyga mig att börja dansa igen, så nu väntar jag bara på mail tillbaka från Kulturama om det finns platser kvar, och i så fall är det jag som börja på street på måndag! Wiiiie! :)
Fina Josse från i sommras! :)


Ikväll är det fotboll som gäller och innan dess lite plugg.
/EkE


Vänner!

Love you!


Ta pennor.Åhh åh åhhhh, vilken härlig dag! :)

Nu skola. Det är Novismässan idag med, vilket innebär att jag kommer bli ägare av massa nya pennor, asbraaa!

/EkE

mys!

Det blev som jag förutspådde en myyysig kväll med Johanna och Emmeli. Idol är igång och det kommer jag följa slaviskt! :)

Nu ska jag sova, komma i säng i tid ikväll ska bli skönt. Börja 8 imorgon! Buu! Det är tidigt, lite för tidigt för att passa mig, men men :)

Natti natt / EkE

Livet är bra hääärligt ändå :)

Ordtorka, jag lider av ordtorka. Eller skrivkramp, kalla det vad ni vill, men jag har i alla fall noll och ingen alls fantasi för tillfället!

Kan ju i alla fall berätta att jag är på sjukt bra humör idag. Hela dagen har jag gått runt och lett, skrattat och skuttat! Det måste vara matten.. eller? haha. Eller så är det för att jag vaknade och åt frukost med världens bästa Lina. Bästa starten på dagen, helt klart! Eller så är det matten... ? Ja, kanske, tycker faktiskt det är riktigt kul i skolan just nu, känns lite som att allt gå min väg, är inne i ett så kallat flow. Asbraaa!

Ikväll har jag varit och tränat, aerobic! Jag är sugen på att gå en instruktörsutbildning, jag tror det skulle kunna vara nåt för mig! :)

Nu duschen, sen ska jag hem till Johanna och kolla på Idol med henne och Johanna. Som på den gamla goda Markarydstiden ( som jag förövrigt saknar ).

/EKE


Kaffe min bästa vän.

Nuuu är jag äntligen hemma från en lång dag i skolan! Seminarier och föreläsningar varvades med kaffe. Kaffe, kaffe, kaffe, tur att det finns kaffe. Jag hade somnat kl 1 utan kaffe! :)

Sjukan gick bra, jag blev lite dumförklarad och så,men det är väl sånt man få ta när man inte "kan" sjukhus. Hoppas nu att jag är lämplig att ge blod, för det vore coolt. :P

Nu har jag Linabesök och vi ska hem till Emelie nu för lite mys!

/EKE


PuckoTesse.

god morgon!

Nu ska jag till sjukan. Jag vill inte detta längre, varför har jag gett mig in på det? Helt frivilligt.. Åhh dummare människa få man ju leta efter.

Det är ungefär samma sak som att jag skulle söka jobb som flygvärdinna när jag är flygrädd. Skulle antagligen kunna hända.. PuckoTesse.

/EKE

Blodgivarcentralen...

Eften mysig kväll med V och Stina så är jag tror det eller ej trött. :P Trots att sova typ är det enda jag gjort idag...

Imon ska jag till Blodgivarcentralen och göra tester för att se om jag är lämplig att lämna blod. är lite nervös faktiskt, jag har inte ens reflekterat över hur det kommer gå till, om det nu bli så att jag kommer få lämna, jag har ju aldrig ens tagit en spruta utan att gråta och utan att ha bedövningssalva på stället dom ska sticka, och inte utan mamma heller. Iii imon måste jag klara det utan allt det där.

Håll tummarna för mig imon, att jag överlever sprutan alltså..

/EKE


Sivans.

Nu är det dags att ta tag i denna dagen. Har slappat allt för länge nu.

Gårdagen var rolig, vi förfestade lite hemma hos mig sen gick vi vidare till Sivans. Fick stå i kö i en halvtimme och jag hatar köer. Och inte nog med det, det spöregnade hela tiden så när vi kom in på sivans var vi dyblöta. Min blåakjol som jag hade på mig var istället mörkblå av regn, sådär kul. men men, vi dansade oss torra! träffade på massa vänner och det är alltid kul. kvällen avslutades med kebabvagnen med johanna och johan, välbehövligt!

Ikväll blir det mys med V och Stina. Vi ska äta tacos och kolla på Ensam mamma söker, ni missar väl inte det ikväll? :)

Nu plugga / EKE


Gårdagen (fredags)

Först fick jag besök av Caroline, Emma, Alva och Hilda. Vi åt kladdkaka och uppdaterade varandra om våra liv.

Jeansjackor-tjejerna :P

Hilda, Alva och lite Emma.


Emma och väggen.. :P

Sen var det dags för 18års kalas..

Födelsedagsbarnet.

 

 

Over and out / EKE


Tesse Frida-dag

Jag och frida ska ha kvalitetsdag idag.

Fialotta och jag för två år sen, under vår kickoff :)

/EKE


Morning!

God morgon.

Efter en mycket snabb visit i ljungby, närmare bestämt 5 timmar, så är jag tillbaka i Växjö. Dagen består av seminarium, stan, 18 års fest (haha jaa jag vet, 18!! ) och stallarna! Jag ser fram emot dagen!

/EkE


Tessetaxi!

Efter en mysig kväll med Emelie-besök och lite kvällsmat så ska jag nu gå och sova. Ska nämligen upp igen om några timmar och köra till Ljungby. Mitt i natten. Ska köra hem pappa plus jobbakompis efter att de ha varit på kräftskiva, det kallar jag dotter det. Som ställer upp och kör mitt i natten 6 mil! Fast det kanske jag är skyldig efter alla gånger mamma och pappa kört på mig. 

Taxi Tesse till er tjänst. / EKE

Regn regn och åter regn..

Fy faasen vad det regnar. Hur kan man frivilligt flytta till Sveriges regnigaste stad? Jag måste var knäpp. Och inte äger jag några regnkläder heller. Det borde stå överst på inköpslistan den dagen man beslutar sig för att bosätta sig här. Och ett par gummistövlar. Och vet ni, man borde få göra avdrag på deklarationen för det också. Och kanske borde dom ha gratis utdelning av paraplyer i varje hörn!? Jag ska minsann skriva till regeringen och be om ett och annat.

/ EKE

outfit..

God morgon

Visst blev det fin med koftan och lila naglar? :)

 

Nu dra jag till skolan. Hemma till lunch. /EKE


Lila.Det fick bli ett lila nagellack denna gången. Carro fick enväldigt bestämma. Det var ett bra val. Nu när det faktiskt är höst ( för visst kan man säga att det är höst nu? Det är ju faktiskt september. Fast det är klart enligt låten " Januari börja året" så är det härlig sommar i september, den låten skrevs nog på 1800-talet ) och jag tycker att lila är en såndär lagom höstig färg. Tillsammans med en benvit kofta och skinjacka imon är jag redo för att möta hösten.


Jobbigt om det inte är höstigt imon, man vet ju aldrig, kan lika gärna vara 20 grander varmt och klarblå himel.

Nu sova / EKE

JAG VISSTE DET..

Ja! Jag visste det!!!!!!! Tre kvällar i rad har jag haft svårt att sova för att jag har känt på mig (trott, inbillat, vad ni vill) att det ska börja brinna. Första kvällen var jag tvungen att sova med fönstena öppna ( för att kunna hoppa ut snabbt om det skulle visa sig att mina inbillningar är sanna). och idag hände det. Det började brinna! En eldsvåda!
I min micro! Här skulle jag mysa med lite popcorn och så börja det brinna istället, tack då. Nu våga jag inte prova om det var micron som brann eller om det var påsen. Gahh jag måste ha en micro, jag lever med min micro. Vi är som jing och jang, lång och lerhalm, bror och syster, man och hustru.. ja ni fattar.

R.I.P Microvågsugnen.


regnbågen..

Rött?

Rosa?

Lila?

Svart?

Neutralt?

Kan ni förstå vilken beslutsångest kan man få av att bara bestämma färg på nagellack?!

/EKE


lätt som en pannkaka.. eller plätt(a)?

Äsch, va fasen gnällde jag om igår. Hade inte behövt läsa ett ord till seminariet idag, var hur lugnt som helst. Så vad lärde vi oss av detta? Jo att sluta stressa upp sig för att man inte hunnit läsa allt, det spelar allt som oftast ingen roll.

Jag är hungrig och väntar på en lax. Lax är gott och nyttigt, det gillar vi. Dock är det dyrt, det ogillar vi. Kanske få bli nudla resten av månaden nu då, när ja lyxar med lax så här en onsdag. ...

Onsdag.. det hade jag helt glömt bort att det är idag, nu blev jag genast sugen på utgång. åhh, typiskt att jag börja 8 imon. Ja ja, det är ju inte så att det inte kommer fler onsdagar :)

/ EKE

Döds-stöten?!

Så här får det inte se ut i fortsättningen. Alltså att jag gå i skolan hela dagen och det enda jag hinner med resten av dagen är att plugga. Jag måste ju få ha ett liv också, eller? Eller är det så att den dagen man bestämmer sig för att börja plugga gör man också valet att sluta ha ett liv? Så har det inte varit för mig de första 4 terminerna, men nu kanske dödsstöten kom? Jag hade bara tur som hade färdiglagad mat i kylen, för annars hade jag fått svälta på kuppen. Lika bra att gå och lägga sig, för jag börja 8 imon (ha inte gått upp innan 8 på 6 veckor, få se hur det går) och jag har en känsla av att dagen imon kommer se nästan lika dan ut som idag. Suck. När ska jag hinna umgås, träna och ha kul?

God natt / EKERiktigt så farligt är det kanske inte som jag beskriver det. Men man måste ju överdriva lite för att få lite medlidande!

Tv.

Här sitter jag och drömmer mig bort. Till Tv-landet. Jag längtar så efter att säsongspremiärerna ska komma igång. Vem längtar inte till Gossip Girl, Ensam mamma söker ( hela Ljungby väntar på det, då det är en ljungby"profil" med), Bonde söker fru ( hela ljungby där också, ytterligare en Ljungbybo som söker lyckan i tv) One three hill, Idol, Svenska hollywood-fruar. Sista programmet längtar jag nog mest till, det verka helt galet. Vem vill egentligen se patetiska svenska kvinnor som lever på sina rika män? Jag uppenbarligen, men finns det någon annan som är lika dum som jag? :)

På tal om tv så måste jag ju nämna att Ljungbys och även Skandinaviens skönaste människa har gått bort. Nämligen Edvin (Texas) Johnsson. Ni minns honom från progamet Sveriges skönaste människor, Som Texas alltså vann och inte nog med det, han kammade också hem titeln Skandinaviens skönaste människa. Han var även med i Söndags Party med Filip och Fredrik. En riktigt Ljungbyprofil, en sån jag kommer berätta om för mina barnbarn om. R.I.P.

Nu åter till plugg / EKE

GÄÄääsp.

God morgon!

Herre gud, hur ska jag orka med denna dagen...? Jag är så jäkla trött! Håller jag mig vaken på två föreläsningar idag så är det en stor bedrift. Måste i alla fall skynda mig nu, åhh jag orka inte.

/ EKE

RSS 2.0