valborg

Det är mycket som ska förberedas en dag som denna. Gäller ju att vara extra fin när självaste kungen har födelesdag.

Håret ska plattas eller lockas...? Nalgarna ska målas, minst 3 lager ( det ta sin lilla tid eftersom man bli helt handikappad medan man väntar på att det ska torka så inte kan man göra annat än att sitta på röven o vänta, ta säkert en timme...) Sminket ska tvättas av och sättas på med ännu finare slutresultat än förra gången, kläder ska provas, bytas och väljas ut. Vinet ska köpas och kylas. Väskan ska packas (och kunna stängas, det är väl den stora svårigheten). När allt det är fixat är det bara småtrams kvar sen går bilen mot Linköping! :)

Trevlig helg/ Eke

Soolen?

God morgon.
Vart e det fina vädret som vi blev lovade idag? Va va va? Jag har lagt upp hela dagens planering efter solsken. Jag skulle äta min frukost ute på altanen sen ta en skön morgon promenad i skuggan i skogen (eftersom att solen skulle vara såå varm så tänkte jag att skogen skulle ge lite svalka) sen skulle jag komma hem och lägga mig på däcket vid altanen och plugga matte i solskenet, få en fin bränna samtidigt som jag lärde mig Pythagoras sats (som jag iof redan kan, a2 + b2 = c2 , tvåorna är såklart upphöjda!;) därefter när jag kunde allt om geometri skulle jag gå en stärkande promenad till stan o sätta mig på ett fik med mina närmsta vänner och dricka kaffe i solskenet. Sen när kvällen kom skulle jag grilla i solnedgången denna varma försommarkväll..
Som ni hör gick inte planen riktigt som jag tänkt mig. Det fattas en sol. Typiskt!
/Eke

Finns det nåt enda rätta?

Vilka problem man kan ha. Här står jag i valet och kvalet om jag antingen ska åka med bästa tjejkompisarna till Linköping för en helhelg med festligheter, umgänge och mys eller om jag ska stanna hemma med bäst killkompisarna och fira en hejdundrandes 25 årsdag. Vissa skulle häva att det är rätt angenäma problem, men icke. Jag har ont i magen över att veta att jag måste ta ett beslut.. och det snart.
Kunde inte något känt lite mer lockande än det andra? Just nu känns allt precis exakt på millimetern lika roligt/trevligt/mysig.
Jag som har beslutsångest när jag ska välja mellan vanlig kaffe eller latte, choklad med eller utan nötter, isglass eller glass i strut. Ja ni fattar. Att välja mellan kompisar är 1000000 gånger svårare!
Vad ska jag göra, vad ska jag göra, vad ska jag göra?


jag är splittrad!

/EKE

HIPP HURRA!!!

GRATTIS!
Idag fyller min goda vän Erik 25 år, hahahaaa den äran!
fina erik på utematten igår. Då va han bara 24 år ;)

/Eke

Sushi, deee eee ju freeescht!... NOT

Okej.
Det var tredje och absolut sista gången i hela mitt liv som jag stoppar en rå fisk med äckligt ris och soja i min mun. Det tog mig tre, eller nej rättelse, det tog mig EN gång att komma på att sushi är kattmat, men det tog mig tre gånger att bestämma mig för att det är det äckligaste som finns. ALDRIG IGEN !
Så Lina och alla andra vänner som försöker lura mig att det är gott och som säger att det tar ett par gånger innan man gillar det, SLUTA LURA MIG. Jag tänker äta hamburgare i Tylö i sommar igen, bara så ni vet!
Fisk (rå, i vissa fall annan också typ strömming) är kattmat/ Eke

En tanke..

Satt och klickade runt och hamnade på en Stureplansblogg. Tjejen som skrev undrade varför det var så att man sätter på sig trasiga jeans och fultröjan när man ska tvätta och städa osv. Hon bestämde sig för att från och med idag börja utföra dessa sysslor i sin finaste långklänning och högklackat istället.
Min första tanke va: Ja varför inte, livet är en fest. Allt bli ju roligare med fina kläder och skor.
Min andra tanke va: Neej. Vet du va! Jag stortrivs i mina bjukisbrallor och urtvättde linne och när ska jag annars använda dom? Det är inte så att jag gå på fest i dom direkt. Nej var sak ha sin plats tycker jag. Visst, det kanske bli roligare att städa i klänning, men hur kul är det att städa i klänningen på onsdagen och gå på fest i den på fredagen? Inte särskilt kul. Charmen med att klä sig fint är ju att man inte gör det varje dag!?
/EKE

Idag började min vecka.

Åh! I totaly älskar att min vecka började idag istället. Igår var jag inte alls redo kände jag men idag, ja hujedamig va redo jag var.

Jag har hunnit med massor och ändå är klockan bara slagen lunch. Skolan avverkade vi smidigt mellan 8 och 11. Sen var vi duktiga och köpte kompendium till nästa del i mattekursen som börjar imorgon - förberedelser är asbra ibland. Därefter bjussade mina vänner mig på energi och jag nästintill sprang hem för att börja rensa bland alla mina papper som ligger (läs:låg) över hela lägenheten. In i en mapp som jag köpte för ynka 5 riksdaler och vips så har jag stenkoll på mycket. När jag ändå var i sorteringstagen satte jag mig och förde över lektionsplaneringar till olika mappar, allt för att vara förberedd den dagen jag är lärare. Och som jag sa klockan är bara lunch. Jag ser fram emot att fortsätta fixa.
Tisdagar i love you!
/Eke

Skit händer...

Jag lovade att berätta om min upptäckt. En upptäckt om mig själv. Okej, här kommer det...
Eller vi börja såhär. Jag vet många som har en oförmåga att känna igen ansikten. Jag lider av samma sak fast tvärt om. Jag känner igen vart enda ansikte jag nånsin mött. Kanske vara bra som blivande lärare kanske, men jag lovar att det är inte lika bra jämt. Det blev jag varse i lördags...
Jag och tjejerna stod ute på balkongen på Sivans för att svalka oss lite. Bredvid oss (observera att jag använder ordet bredvid för att alla mina icke småländska läsare ska förstå, ordet jämte finns tydligen inte på så många ställen, ja ja nog om det...) står ett gäng killar (polisstudenter dessutom, om det nu är ett plus? vissa skulle nog hävda det). Relativt good looking så att säga. Vissa snyggare än andra men i alla fall. En av snubbarna stövlar fram till mig och säger " heej, du jag har en kille till dig, kom..." Jaha tänker jag och vänder mig om och ser ett bekant ansikte. Nämligen min grannes.. Han sträcker trevligt ut handen och säger "hej! pontus.." .. DET ÄR NU MITT PROBLEM MED ATT JAG KÄNNER IGEN ALLA KOMMER. " Hej, ja jag vet" svarar jag. Var på min granne rycker undan handen och kolla på mig med en min som jag inte riktigt kan beskriva. Samma blick fick jag av alla hans polisvänner också... "Hur fan vet du det?" kläcker någon ur sig efter några sekunders aspinsam tystnad. "Du är ju min granne" säger jag lika självklart som om han vore kungen o jag kände igen honom av den anledningen. "Ehh, okej" säger han och ser livrädd ut. Som om jag är världens stalker. Men jag har ju bara problem med att jag känner igen människor. Och grannen springer jag ju på minst en gång i veckan,det är väl inte konstigt jag vet vem han är... eller?! :P Det hela slutade med att alla poliser utrymmer balkongen inom loppet av 5 sekunder..
Så jäkla typiskt. Kunde jag inte bara spelat dum och presenterat mig som Therese istället för att slänga ur mig
" jag vet vem du är". Pucko mig. Nu kan jag ju inte gå utanför dörren utan att kolla i kikhålet först, så jag inte råkar gå ut samtidigt som grannen. Han är ju livrädd för mig nu. Och han ska va polis förresten? Haha! :)
Jaja, det är helt enkelt inte alltid bra att ha minne för ansikten. Jag ska sluta upp att kolla på folk från och med nu :D
/eke

Ny vecka?

Sådär. Ny vecka. Jag är som vanligt inte riktigt med på att det är ny vecka på måndagen, så jag kör nog en gammal favorit och starta min vecka imorgon. Idag är bara en dum mellandag.
Helgen har varit fantastiskt trevlig. Sammanfattningsvis kan man säga: Sol, kaffe, vänner, fest, dans, dans, dans och ännu mer vänner. Jag är nöjd.
Dock upptäckte jag något under lördagskvällen. Jag har en förmåga, en bra eller dålig ha jag inte kommit fram till ännu. Men jag ska berätta mer i eftermiddag! :)
/Eke

vänner <3Vänner är dom bröder och systrar vi själva väljer.Bra tanke!Bilderna blev i olika storlekar av nån anledning (jag förstår ju mig inte på datorer) men jag älskar alla lika mycket även om bilderna är små :)
/Eke
:)

Det var en fröjd att vakna idag! Solen skiiiiner och jag vaknade på helt rätt sida! Asbra!
Det blir en sväng in till stan snart med Josse och Mira, en kaffe i solen it is! :)
Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne /Eke

Danke schööön

Herregud. Inte trodde jag man kunde ha så där kul på Stallarna. Men tjii fick jag, jag hade ASkul som jag brukar säga.
Tack vänner för en kul kväll och tack kebabmannen ( i den andra vagnen på Universitetesplatsen, inte han den äckliga nera vid Stubor, nej nej, den här mannen är den enda riktiga kebabmannen och trevligt som tusan också) för den asgoda kebabrullen. Fick både kvällsmat och frukost i ett, inte illa. Inte.Illa!
/EKE

halsbandet och jag

Nu ska jag bege mig på fääst. Det va inte en dag för sent. Ikväll ha vi fokus på mitt ybersnygga halsband o skiter i allt annat. Okej!?
/eke

tack M :)

Här har vi en som förstår. Mer sånt här är det jag vill ha!
"hej tesse. Jag är en tjej som bor i göteborg som verkligen älskar din blogg. DU skriver så roligt och jag tycker verkligen du är supercool.....och så fortsätter hon hylla mig i mening efter mening.."
Egoboost på höög nivå! Haha!
Förresten så var det Mirre som lämnade kommentaren och jag vet sen innan att hon tycker jag är supercool och så men alltid kul att få höra igen.. och igen och igen... haha!
/EKe

ber till vädergudarna.

Vilket schizo-väder vi har idag. Eller helt vanligt aprilväder? Ja ja, det är i alla fall regn o sol om vart annat. Just nu skiner solen och tur är väl det, för snart ska jag ge mig ut för att grilla. Ja ni hörde rätt. Inte den perfekta dagen att tända en grill på, men planerat är planerat. Nu är det ju inte bara jag som ska grilla ( riktigt så noga är jag inte med att hålla löften till mig själv) utan det är alla mentorer och barn som är med i Näktergalen. Vi ska äta kåååååv och spela brännboll. Om regnet håller sig borta så blir det nog riktigt trevligt!
Från grillning direkt till dans. Alltså blir det nog inga mer kloka ord från mig idag.
/Ekeleinen
Amanda o jag. Seriösare än så blir det knappas.

HJÄLP MIG DÅÅÅÅÅ

Alltså.
Jag har ett mål här i livet. Och det är att min blogg ska bli lika stor som Kissies (för er som inte vet vem hon är så är det en snorunge från Sthlm som bara skriver osmarta saker men ändå är Sveriges största bloggerska, jag hade tänkt att länka henne men då få hon ju ännu mer läsare så jag lät bli). Men jag känner lite att ni motarbetar mig. Hur ska jag nånsin kunna få Sveriges största blogg om ni inte kommenterar och berätta för alla ni känner om min asbraiga blogg? Va? Ni som läser dag ut o dag in måste ju gilla´t och då är det väl inte mer än rätt att ni berättar det för alla ni känner? Jag har ett förslag, på er nästa släktträff kan ni väl hålla ett tal där ni berättar lite om min blogg och sen ge alla adressen hit, på de viset borde jag ju öka mitt läsarantal drastiskt!.. Eller tycker ni kanske det är kul att jag vänder o vrider på varje CSN-öre jag har? (ja alltså om man ha en stor blogg så tjänar man mycket pengar, för er som inte visste) Så, gör nu det enda rätta och sprid mitt budskap (blogg alltså, men det lät så mycket coolare med budskap) till alla vänner o alla ni känner!
/Eder Eke
Tänk om jag ändå hade en stor blogg....

Blått blod?

Jag må inte vara född in ett kungligt släkte och har inget blått blod. Men(!) jag kan lova att när man är på blodgivarcentralen känner man sig som en prinsessa, även om blodet är rött!
Man få ligga i en kungastol, bli serverad dryck vilken man vill ( eller man få välja mellan äppeljuice och apelsinjuice), blir talad till som om man vore världens viktigaste person (kanske för att jag ha en ovanlig blodgrupp- jag är ju ganska viktig därför menar jag), man får ge autograf och sen får man pengar. Asbra!
Vill ni också leva kungligt 3 eller 4 gånger om året? Börja ge blod!
/ Eke

Blä

Jag vaknade verkligen på fel sida idag. Jag har tjurat mig igenom hela förmiddagen. Därför planerar jag nu att ta en power nap och se till att vakna på rätt sida om någon halvtimme eller så. Smart va?
Sen är det dags att packa träningskläderna och åka till Ljungby för dans. Men innan dess ska jag hämta ut min hemtenta som skickades in för tre veckor sen. Den blev godkänd. Så jäkla skönt!
/EKE

vilka är ni???

Nu är det såhär. Jag vill veta vilka ni är som läser min (meningslösa) blogg. Så medan jag är i skolan och räkna matte kan väl ni som läser bara skriva en kommentar med ett hej och ditt namn? Det skulle göra min dag :)
Så, ge mig ett namn och ett hej :)
/EKE

Grattis i efterskott..

Syns otroligt dåligt  den där printscreenen ovan. Men det står i alla fall " hörröduduu vart tusan har dina hjärtliga gratulationer till din underbara och enda syster tagit vägen!?"

Jag har faktiskt helt glömt bort. Men här kommer det!
Grattis på 21 årsdagen ( i efterskott) min underbara och enda syster!

Nytt till samlingen! :)

Nu far jag och vänner ut till Araby för fotboll o häng hos Roberth o Ullis. Trevlisch!
Jag har fixat ett tillskott i min samling idag. Ett rosa fiiint nagellack. NÖJD!
Färgen är finare i verkligheten... och där fick ni även se lite vad jag gjorde när jag hade tråkigt. Lite svart och allt blev kul! Tänk va man roar sig lätt egentligen, visst är det fantastiskt :)
/EKE

Imon kommer vintern tillbaka!

Härligt. Imon är det risk för snö. Jag är inte förvånad men upprörd. Jag som nyss välkomnat våren. Har i och för sig inte gjort nåt vårtjut ännu, men det var nära... nu tycks jag få vänta ytterligare några dagar.
Tycker mest synd om alla fåglar som blivit hitlurade av sin "radar" eller va det nu är dom har som känner av när dom ska flytta hem igen. Dom kommer ju frysa stjärten av sig om det kommer snö.. eller?
/EKE

MAT!

Shittpomfritt va mätt jag är. Jag åt som en häst. Som om jag aldrig sett mat innnan. Som om det va min sista måltid. Som... ja ni hajjar. Jag. är. mätt.
Jag skulle vilja påstå att jag är en jäkel till kock. All mat blir till guld under mina händer. Men (!) på senare tid har min motivation till att laga mat, äta den och diska efter mig försvunnit helt. Detta har lett till måltider bestående av några salladsblad och en tomat och till det en god pesto-dressing. Eller en banan o ett äpple.  Inte så mycket till mat alltså. Och heller inte så mycket till disk vilket visat sig vara riktigt skönt. Men (!) i samma veva som motivationen till matlagning o ätning försvann, försvann också orken. Inte konstigt jag varit trött som ett spädbarn kl nio på kvällen (visst är barn trötta då?). Nu ska det bli ändring på det. Jag ska äta mig pigg igen! Efter dagens måltid känner jag att lusen att laga mat sakta börja komma tillbaka, och lusten att äta maten finns definitivt där. Det enda som saknas är lusten att diska, men den kommer aldrig dyka upp!
/Eke

vänner som stå ut!

Imorgon är jag tillbaka! Kul att se att det är så många som kikar in dagligen trots att jag är världsbäst på att inte uppdatera :)
Imorgon kommer det bild på mina nya skor. Så håll utkik!
/Eke

SKORNA!

Jag kommer inte bli lycklig om jag inte få dom där Skorna. Skorna med stort S! Det får vara värt ett hål i plånkan, jag kommer i alla fall bli lycklig! Och jag lovar jag ska använda dom flitigt! Dessutom är det sånna där skor som passar asbra till jeans, leggins, kjol och klänning.. Dom är sjukt användbara alltså. Och enkel i modellen så dom blir aldrig omoderna. Det är sånna skor som jag kan säga till mina barn att jag har haft sen jag var 23 när jag är 50.
Ser ni hur jag försöker övertala mig själv att detta är världens bästa köp? :)
/Eke

Framåt i utvecklingen?

Saker och ting utvecklas. I videon nedanför kan vi se hur dansen har utvecklats.. till det bättre? Tveksamt! :) 

Soliga fredag!

Solen fortsätter att visa framfötterna, man tackar!
Nu ska jag ta Pilen (min cykel) och möta upp Emelie och Carro. Vi ska ha en dag på stan, med lunch och förhoppningsvis lite shopping. Jag är i STORT behov av ett par vårskor. Converse i all ära, men dom kan jag inte använda heela våren och sommaren, eller hur? :)
Trevlig dag vänner och ni andra.
/EKE

Jag hade tur!

Jag insåg idag vilken tur jag har. Gå in på livslotteriet.se och se vilket land du skulle födas i om du föddes på nytt och sen kan du vara glad över att du faktiskt föddes i ett land utan barnarbete, fattigdom och analfabetism.
/EKE

Sol+kaffe+vänner= bäst!

Nu ger jag mig ut i det fina vädret för att möta upp finfina vänner. Kaffe och kackel står på dagordningen!
Jag älskar att möta våren på Campus, alla borde få uppleva det någon gång!
/EKE

Olaallaa!

Fick precis ett sms där det stod " Ola på p3" av Caroline. Tack tack tack för att du tänker på mig. Min förmiddag är räddad! :)
/Eke

Tänker minsann sova snart.

Jag startade dagen tidigt, det måste innebära att det är okej att avsluta den tidigt också va? Tänkte väl det! Då är det snart dags för mig att krypa till kojs.
Varit sjukt effektiv idag i alla fall. Va taxi i morse kl 05.30, skola 8-12, därefter ha dagen flutit på med klippning, käk, plugg och promenad!
Plugget gick förövrigt sjukt bra! Typ klar med uppgiften till nästa tisdag så nu kan jag fira helg med gott samvete! :)
Sov gott / Eke ( som ljög i förra inlägget :)

Frillidill.

Sådär. Då va frillan fixad. Jag ändrade mig i sista sekunden och tänkte "äsch va fan någon gång måste man ju våga" Så nu är jag näst intill korp-svart i håret! Asballt! Få passa mig för att inte måla ögonen för mkt nu bara, då kommer jag se ut som en Emo! :)
Nu biblan och plugg. Heja heja /EKE

Hårfager!

Imorgon är det äntligen dags. Mitt tråkiga hår ska av och det ska få ny färg.. Kort/långt? Ljust/mörkt? Kort lugg/Lång lugg?  Det får vi se imorgon! Är något nervös ska tilläggas. Har klippt mig hos barndomsvännen Sandra i många år nu och att gå till någon annan nu känns lite som att testa en ny glass ( ja det kan vara förödande om man köper en ny glass som är äcklig!!! )
Men i vilket fall.. efter en förmiddag med utomhus matematik ska det ske. Resultatet kanske kommer på bild (beroende på om den nya "glassen" blir godkänd eller ej) Kanske blir det mössa i några månader framöver? :)
Nu kilar jag över till FiaLotta. Hon vill bjuda mig på chokladpudding. Synd att jag ogillar det, tur att jag gillar Frida.
/Eke

Dagens status.

Okej. Så här är läget idag:
Jag kan inte gå i trappor pga Nathalies döden pass igår. Jag kan heller inte sätta mig ner på toaletten utan att låta som om jag vore typ 80 ( för den som är intresserad, men läser man min blogg antar jag att man är det)
Jag är tom i huvudet efter en hel dag med räkning. (känner mig bara trögare och trögare för varje dag som går)
Jag är stressad över allt som ska göras innan nästa vecka. Jag vet att jag kommer hinna lugnt, men tills det är gjort fortsätter jag att stressa upp mig själv, det är så jag funkar.
Tur att solen skiner annars hade jag varit hatisk idag. Bäst att ta tillvara på solen nu, promenad nästa!
/Ekeleinen

plugghäst.. jag?

Idag ska jag! Jag lovar. Jag måste.

Fick klart för mig igår att det låter som om jag inte gör annat än plugga. Riktigt så är inte fallet. Snarare tvärt om, jag göra ALLT annat utom att plugga. "Prata går ju" som man bruka säga...Igår blev det 45 minuters plugg innan jag tröttnade. Noll självdiciplin.
Men som sagt, idag måste jag. Men först BodyPump med Nathalie (hm jag som knappt orka lyfta ett mjölkpaket.?!)

/Eke

mot ljungby

Snart styr jag kosan mot Ljungby.... igen. Jag har lovat Lina att följa med henne på konsert. Hon ställde ju faktiskt upp o gick på Ola med mig förra helgen så det är inte mer än rätt att jag följer med henne och kolla på hennes loverboy :)
Konserten kommer bli ett litet avbrott i mitt pluggande. Jag tar datorn med mig hem. Smart. Då slipper jag fundera på att laga mat och sånt, utan kan sätta mig till dukat bord och sen fortsätta skriva. Vore asbra om jag kunde bli klar imorgon då nästa helg är fullproppad med dans och kvällarna i veckan måste jag ägna till att räkna. Blä. Skolan tar för mkt tid av mitt liv just nu.
Later/ Eke

fredagsmys..

Hoppas ni ha en mysig fredag vänner.
/Eke och syster

Dagen

En usel början verka bli en ytterst bra avslutning.
Försov mig i morse, första gången på säkert 4 år. Dock inte så illa så att jag inte kom i tid till skolan, men alla bestyr så som att äta och duscha fick jag snällt låta bli. Så efter skolan lurade jag med mig Carro in till stan för att käka lunch.  Vid det laget kurrade min magen lika högt som åskan! När jag väl var mätt och god i magen satte shoppinglusten in och vips så gick jag runt med två påsar! :) Och dagen är ju inte slut än. Syster kommer hit och myser med mig ikväll. Det bli vin och film, asbra!
Nu ska jag fortsätta städningen som jag påbörjade igår, det är inte mkt kvar nu så hoppas inte min motivation sviker mig ännu en gång!
/Eke

Dancing queen.

Jag dansar mig igenom livet just nu. Bokstavligt talat. Jag gör fasen inte annat än dansar. Onsdag, torsdag och söndag och ibland lördag. Nog för att jag älskar det, det är fantastiskt kul, men just idag har jag verkligen ingen lust alls att cykla in till stan för att stå o göra Tenduer eller Pliéer en och en halv timme. Men jag ska, jag måste./EKE

Zlatan...

Zlatan är skadad ( jag kunde inte bry mig mindre egentligen), en vadskada tydligen. Men nu har jag genomskådat det hela.
Zlatan har helt enkelt slagit vad med sin tränare och förlorat och därför får han inte spela. En vadskada var det smartaste dom kunde komma på. Är det inte ljumsken så är det vaden/vadet.
Städningen går framåt för den som undrar.
/EKE

en bra början..

Jag påbörjade en ut rensning av min ena garderob. Sen tröttnade jag. Nu ser det ut såhär i min lägenhet.
Måtte orken komma tillbaka för så där kan jag ju inte lämna det.
/EKE

sju tjugoendelar...

Nostalgi-morgon. När jag satte mig i bilen i morse för att åka hem till Växjö så spelades Backstreet boys på radion. Är inte det nostalgi så säg. Hur kunde jag sluta älska dom? Tror jag ställt mig den frågan en gång innan här i bloggen?! I alla fall så har Backstreet boys gått varma i mina högtalare under morgonen, undra om grannarna uppskattar det?
Bra att jag fick en fin start på dagen, för nu ska jag till skolan och bråka med bråk. Gissa på att jag är på dåligt humör när jag kommer hem. Matte har den inverkan på mig- jag blir tjurig när jag inte fattar. Jag vill kunna allt. Eller alltså, jag kan ju nästan allt. Men de få gånger jag inte kan, då jäkla ... :)
/Eke

Onödiginformation

Information som sägs vara onödig kan ibland vara asbra att veta!
  • Antalet människor som dödas av åsnor varje år är fler än det antal människor som dör i flygkrascher. Kan vara bra för mig att tänka på när jag ska ut o flyga, med tanke på hur rädd jag är! :)
  • Leonardo Da Vinci uppfann saxen. Den för vänsterhänta också?
  • De flesta människor tillbringar 5 år av sitt liv i kö. Hur sjukt? Jag tänker aldrig mer köa!
  • Björnar är i likhet med människan höger- eller vänsterhänta. Undrar om vänsterhänta björnar också riskerar att dö av produkter gjorda för högerhänta? De flesta gevär är iof högerställda, så ja tyvärr så riskerar dom nog det!
  • Kama Sutra skrevs av Mallanga Vatsyayana. Det ironiska är att hon själv levde i celibat. Den där boken är kanske inget att ha?
  • På julafton stannar Jultomten i genomsnitt 34 mikrosekunder i varje hushåll, och renarna håller en hastighet av 20880000 km/h. För att underlätta för stackars jultomten kan jag säga att han behöver inte komma till mig. Jag gillar honom inte ändå!
Information hämtad från onodiginformation.se
/EKE

Syster <3

Lizette, jag älskar dig!

hur tänkte jag däär?

Det där med att ta en tupplur (jag har fortfarande inte fått en förklaring på varför det heter tupplur!?!) idag var inte det smartaste jag gjort. Här sitter jag hur pigg som helst, och jag som lovade Pippi att träna imorgon på förmiddagen. Jag behöver min skönhetssömn och somnar jag inte snart missar jag mina 10 timmar ( ja, jag behöver några timmar extra för jag är lite fulare än alla andra! :)
Som ni ser.. jag behöver verkligen mina tio timmar!
/EKE

Va i hela friden?

Jag började fundera på varför i hela friden det skriks i mitt hus. Jag har gått igenom en del möjliga saker i mitt huvud.. Jag började med mord ( bäst att gå ut hårt. eftersom det är i växjö morden sker nu för tiden) sen blev jag lite mildare i mina tankar och funderade på om det var någon som slog i tån jättehårt i en tröskel ( det gör förbannat ont och då är det befogat att vråla så man skrämmer livet ur resten av hyresgästerna i huset) därefter dök tanken på fest upp, men det där skriket lät inte som ett festskrik ( dom skriken känner jag väl igen efter snart tre år på Campus).
NU fick jag svaret. Det är fotboll på tv. Såklart.
Hoppas den är slut snart så jag kan sova. Jag gillar inte fotbollsskrik. Dom är extra jobbiga!
/EKE

att vara vänsterhänt kan bli min död!

"Mer än 2500 vänsterhänta personer dör årligen av att använda produkter anpassade för högerhänta." onodiginformation.se läste jag detta på.
Jag har två alternativ. Antingen se till att bli högerhänt (det går, min lärare i lågstadiet bytte berättade hon för mig när jag var 7. Jag va mäkta imponerad ska jag säga!) eller så måste jag köpa nya saxar, såsslevar (har ni tänkt på att pipien på sleven alltid är åt vänster, funkar inte alls om man är vänsterhänt) och bunkar med pip annars finns det är risk att jag dör. Uschenamej!
jag har gått o lagt mig under min favvofilt med en fin kudde, här känner jag mig trygg, bortom alla saker som är gjorda för högerhänta!

/EKE

Zzz

Jag är fortfarande lika trött som i morse. Trots frisk luft, kaffe och godis så är min hjärna som bomull och kroppen som spagetti.
Bäst att ta en tupplur (hur ofta använder man det ordet? och hur tusan kan det har betydelsen "sova en stund"? och på tal om det, hur länge är en stund?)
/Ekis

Hujedamig va tidigt.

Usch va tidigt det är. Jag är inte ett dugg redo för att gå till skolan och ha utematte. Det är alltid sjuktjobbigt att gå upp dagen efter en långhelg. Tur jag fick avsluta helgen med massa mys. Först hängde jag lite med Amanda och därefter kom V och Stina över med massa gott sen krängde vi till vi mådde illa. Hur är låter inte det? :)
Amanda är inne i dataspelet :)


Mmm gott :)


V vill som vanligt inte vara med på bild, men det skiter jag i! Mohaha

/EKE

Nu så.!!

Herregud, förlåt mig för mina synder... eller nej det jag skulle skriva va,  förlåt mig för katastrofdålig uppdatering. Inte för att jag tror Gud följer min blogg sådär slaviskt som vissa av er andra,men jag känner ändå att han/hon/den/det borde få en ursäkt. Så nu när det var gjort kan jag ta mer er på en resa genom min påskhelg.
Torsdag: Ninis och hennes mor kom till Växjö och shoppade med mig. Jag fick med mig ett par ascoola bralls hem som jag dock inte alls vet hur jag ska matcha. Typiskt va? Resten av dagen gick i trötthetens tecken.
Fredag: Lååångfredag och den var verkligen lång. Tyckte aldrig klockan slog tid för fest. Men till slut så.. Överraskningsfest för en kompis pojkvän. Det var ballt. Han blev överraskad. Mohahah! Gick även till nya hippa stället i Ljungby, Köket. Håll i hatten där kommer det drickas drinkar framöver.
Lördag: En runda på stan i city. bla bla blaaa. Skit samma vad som hände på lördag dagen, jag hoppar direkt till kvällen! Först förfest hos Lina. 17 tjejer. Kanoners! Laddade med gamla absolute music skivor. Vem minns inte den gula skivan, nr 17!? Asbra! :) Vidare ner till Garvaren och Ola. Herregud ( ja nu blandar jag inte han/hon/den/det igen, men jag tror faktiskt h/h/d/d har med saken att göra!) vilken lycka. Måste vara alla mina böner till gud som gjorde att jag både fick ta på och pussa på Ola. TOTAL LYCKA. Resten av kvällen var dansant. Hur kul som helst. Trots lite folk så var det lyckat!
Söndag: Dans, dans, dans. Och kebabrulle och cola. Sjuktbra kombo! En fighting-dans gjorde vi igår, jag ska slå på Lina. Hihi! Efter dans växjö. Och här är jag nu. Nytränad och allt.
Som ni hör så bjöd helgen på idel trevligheter. Tack alla som var delaktiga :)
/EkE

Påskafton..

Ni sitter förstås och väntar på mitt inlägg om lördagskvällen? Få höra allt om Ola...
Då får ni vänta lite till. Först ska jag äta frulle.
/EKE

ang. banan inlägget!

Johann min kära vän upplyste mig om att bananer även funkar bra mot bakfyllan. Hon är en riktigt kompis som dagen innan en helg full med festligheter tala om detta för mig. Jag ska genast klä på mig lite anständiga kläder och fara in till Ljungby city för att köpa bananer! Jag som var orolig att jag inte skulle palla två kvällar i rad (börjar bli gammal) men nu är min helg räddad. Men Johanna säg mig, ska man äta bananerna innan, efter eller under kvällen?! :)

Banankontakt är min takt
banankontakt är din takt
och din kontakt är min takt
och min kontakt är din takt
Banankontakt är vår takt
och vår kontakt är er takt
och samma takt är tretakt
och er kontakt är vår takt
.

/Eke

Är du här för att stanna?

För ett tag har du varit ute ut mitt liv. Jag har knappt tänkt på dig och de få gånger det har hänt har jag äcklats.

Men idag bestämde jag mig för att ge dig en ny chans. Och oj, jag inser verkligen hur mkt jag har saknat dig. Du är ju grym! Välkommen tillbaka i mitt liv! Välkommen Bananen!


man kan göra så mtk mer än att äta en banan, till exempel ha den som mick!

Slut. Tur det finns många nya bananer jag kan hänga med och äta!

/EKE


1 april.

Jag tänker vara på min vakt hela dagen. Att vara lättlurad är inget bra en dag som denna. Så om ni som träffar mig idag tycker jag är disträ så handlar det mest om att jag vägra låta mig bli lurad idag. Jag ska se igenom allt.

Har nog förresten redan blivit lurad en gång idag.

/Dumma sill.

RSS 2.0