Don´t stop me now!

Tonight I'm gonna have myself a real good time 
I feel alive and the world it's turning inside out Yeah! 
I'm floating around in ecstasy 
So don't stop me now don't stop me 
'Cause I'm having a good time having a good timeDå drar jag och mitt hår på ännu en dag med föreställningar.
Fredagen 13

Det krävs ingen fredagen den 13 för att jag ska ha otur. Detta är bara en dag i mängden av otursdagar i mitt liv ( Nej nu kommer det inte komma en lista med tragiska händelser ur mitt liv där jag beklagar mig och söker uppmärksamhet, så var inte oroliga ni kan fortsätta läsa )
  • Enda gången som kaffesumpen går sönder när jag ska slänga den, är när jag precis har damsugit och våttorkat glovet (händer nästa varje gång faktiskt!)
  • Jag missar allt som oftast bussen hem när jag har som mest påsar och andra saker att bära på ( nej det är inte jag som inte kan passa tiden, det är ren otur!)
  • Jag är klar med hela min sminkning inför utgången det enda som är kvar är lite mascara, jag sätter mascara borsten i ögat och får börja om ( det handlar inte om att jag är klumpig, eller jo lite men mest om otur!)
  • Jag vinner aldrig på lotter eller andra spel där man kan vinna typ choklad ( det är kanske för att jag inte ha nåt tur nummer men jag har ju å andra sidan desto fler otursnummer, så jag vet vilka jag inte ska ta!)
Sjukt seriösa exempel, det hoppas jag ni uppfattar! På riktigt, det där med kaffesumpen slår aldrig fel.
2x jag

Fredagen 13

Vi vet alla vad fredagen den 13 innebär.
Men idag innebär den inte bara otur. Nej, för idag innebär det även premiär för AlmRock Story! I månader har vi slitit för att lära oss danser, repliker och sånger. För min egen del bara danser, 7 stycken för att vara exakt, och idag ska vi visa upp vad vi kämpat med för 800 åskådare. Följande 4 dagar är det sex föreställningar sen är allt över. Det kommer bli 4 grymt roliga och svettiga dagar!


Bild lånad från Tess. Tagen under ett rep här om dagen.+-+-

Herregud. Jag har gått och blivit fotomodell- det va ju inte så jäkla svårt. Jag satte mig på en bänk och plötsligt for fotografen fram och knäppte några bilder.
Ser ni vilken lång och ståtlig hållning jag har....?
Jag har nog gjort mitt i den där karriären.... Fotograf Nina borde dock hårdsatsa, här snacka vi talang ;)
Förresten har jag och syster tillbringat dagen på Väla i Helsingborg. Köpte mest nödvändigheter (alltså tråkiga saker) men även en och annan onödig pryl (således roliga saker).
Bäst enligt syster (sämst enligt mig) var hemresan när hon lurade ut mig på fel väg. Hon sa kör vänster och dum som jag är lyssnar jag på henne, vi kom till ödemarken och ur högtalarna i bilen spelades "En helt ny värld" lägligt nog. Hon skrattade jag tjurade. Sen fick jag en milkshake och blev glad och hittade hem!

Blåmärken och skrubbsår

Såhär seriös är man när man ska in och "slåss" med Gula-gänget. Rätt coola om jag få säga det själv. Så cool man nu kan va med en tofs mitt på skallen...
Vi dansare lever just nu i en vardag med träningsvärk, skubbsår och blåmärken på både armar och ben. Det är inte lek när vi väl sätter igång. På liv eller död. Idag sprutade det till och med blod efter en dans, på en i gula-gänget. Jag säger inte att det var jag, för det var det inte. Men på liv eller död, det är det.

Girlsnight!

Grillkväll på landet med dom bästa igår. Det va mys!
Lina och jag på Jessicas mysiga altan!

Gissa vad jag ska göra nu? Tio poäng till den som listar ut det!

Åhh men!

Här sitter jag och tjurar!
Jag vill vill vill (!) till Växjö och partaja med mina vänner men istället ska jag ägna kvällen åt att repa och likaså förmiddagen imorgon. Hur typiskt? Kanske, om jag har flyt, kan jag ta mig dit imorgon kväll och återvända lagom till söndagens rep. Det är bara att hoppas på att folket inte är för slitna för att följa med mig då också!
Jag har i alla fall ett fint orange nagellack och nya ringen från Style by Tyra på mig, det livar upp det hela lite!

live, love, laugh!

Jag älskar sommaren. Jag gillar till och med Ljungby på sommaren, trots att det ligger 7 mil för mycket från havet och från solen också allt som oftast. Men oj vad jag älskar att springa på vänner som bara är hemma över sommaren och oj oj oj vad jag älskar när man kan spontan träffas en snabbis utan värsta planeringen! Kvällen är ett ypperligt exempel på en sån där fin sommarkväll.
Här har ni varför..
  • Kanon rep med musikalen. Gänget visar sig vara bättre och bättre för varje kväll!
  • Spontanhäng med Ninis efter repet. Bara sådär, inga konstigheter!
  • På cykelturen hem mötte jag Linda och efter lite tjat insåg vi att vi hade mycket mer att prata om och tog oss således en kvällspromenad här mitt ute på landet.
Åhh, sa jag att jag älskar detta? Det kan å andra sidan aldrig sägas för ofta. JAG ÄLSKAR DETTA!
Bild från förra sommaren tagen precis innan en spontan cykeltur :)

Bortamatch...

Tillbringade natten på annan plats. Där av dålig update!
Repet igår gick asbra, vi ser ljuset! Känslan är att det faktiskt kan bli bra. Efteråt tog jag och Lina bilen till landet- till Jessica. Hon lagade en sen kvällsmat bestående av ostar, kex, frallor och te. Snacka om kompis, ställer sig och fixa kvällis åt sina utpumpade vänner, tack! Sen tog tröttheten över och vi somnade allihopa gott- där ute på landet. Vaknade först när det ringde på dörren och ett bud (Fridis) med nybakta frallor stod i dörren. Jag skulle kunna vänja mig, det skulle jag!
Och nu står syster vid spisen och laga mat till mig. Man skulle kunna ta mig för bortskämd alternativt lat men så är inte fallet, nej! Jag hushåller bara lite på min energi!
Lyxfrulle mitt i veckan, jo men visst!

----

De dåliga programmen avlöser verkligen varandra på tvn så här på förmiddagen.
Jag tänker såhär... Någon är hemma för depression, vad gör man då? Kolla tv...?(vild gissning) Inte lär man bli friskare av att kolla på urusla programledare till "Nyhetsmorgon" eller av att kolla på djävulens egna produktion "The Doctors". Och jag kan ju inte låta bli att nämna världshistoriens sämsta program "Hem till gården". Nej hade jag varit deprimerad hade jag definitivt inte mått bättre efter en morgon framför tvn som tvtablån ser ut nu.
Tips från coachen: Visa lite festliga program så som dom som visas på kvällarna tex Scrubs eller two and a half men!
Okej tvn?

++++

Living the dream!

Fasen va bra repet gick idag. Nu är man taggad som tusan! 

Hey ho let´s go!

Efter en förträfflig förmiddag med min gamle vän Annie så styr jag kosan mot replokalen igen!
Frukost med Annie var en perfekt start på dagen! (alltså bilden är gammal, vi drack inte vin till frukost...eller?)

I keep dancing...

Mycket dans och musikal i bloggen nu. Ni som ogillar välkomnar jag tillbaka om två veckor, då är det över. Fram till dess handlar mitt liv inte om mycket mer än just dans och eftersom bloggen är om mig så blir det såhär. Håll till godo!

Dansat i sex timmar, dog lite. Har någon tid över skulle mina fötter vara i behov av en massage!

Sova? Ja
Shake shake shake!

Jag gör det igen. Ett steg till vänster två till höger runt och sen ner. Upp på tre och så samma igen...

Dansar alltså. Halv två och en evighet framåt. Jag gilla´t!

Dance like no one is watching...

Mindre än två veckor kvar till premiär... Åker och tränar nu och kommer så göra varje kväll till dess att föreställningen är över.
Jag har inte tagit ett danssteg på över en månad så hur det kommer gå idag återstå att se. Men kul ska det bli!

Möhippa

Sådär ja. Då har vi haft den blivande brudens möhippa. Elli (en gymnasiekompis) gifter sig i augusti och detta skulle givetvis firas!
Dagen började i ottan med att 12 tjejer och en kille med gitarr klampade in i Ellis och hennes kommande mans lägenhet och skrålade Ellis favvo låt Laddar grabbar. En lite smått överraskad vän tog emot oss med varma kramar och sen var dagen igång. Champagnefrukost i lägenheten följt av en resa till Halmstad för 5 kamp och diverse uppdrag.
Femkampen var så jäkla rolig! Elli fick välja grenar och det blev Lasergame, tjurridning, fotboll, sumobrottning och basket med bungyjumplina. Tror vi alla var överrens om att lasergame va allra roligast!
Efter femkampen åkte vi in mot stan där bruden fick göra lite uppdrag. Bäst var nog uppdraget där hon skulle sjunga sin favvolåt Laddar Grabbar för en valfri publik. Publiken blev ca 30 personer på Harrys. Tillsammans med en kille som hade svensexa ställde hon sig på bordet mitt på Harrys och brände av låten medan killen strippade till ( det var ett av hans uppdrag för kvällen). De fick jubel och stående ovationer!
Efter restaurangbesöket tog min och några tjejers kväll slut medan en del av gänger fortsatte ut i Halmstads nattliv. Det var en sjukt lyckad dag och jag hoppas verkligen Elli hade the time of her life!
Bilder kommer kanske senare om jag lyckas sno åt mig några och om jag får tillåtelse att lägga ut dom här!

RSS 2.0