GRATTIS!

Många och stora grattiskramar till Mirre som fyller 25 idag! Önskar jag kunde fira din dag med dig men vi får helt enkelt ta igen det en annan dag! Kärlek!

Varberg

Jag befinner mig på kollo. Där av dålig uppdatering. Jag har helt enkelt inte tid, ork eller vilja. Förutom ikväll när de andra är osociala och kolla på fotboll, då tänker inte jag va sämre och sitter därför vid datorn. Barnen har alltså inte kommit, men imorgon så... vi längtar!
Jag känner att humorn är på topp, håll till godo, asgarva gärna!

åldersnoja.

Nyss hemkommen från studentfirande. Usch vad gammal man har blivit. Det var nästan mer jobbigt att inse det än det var roligt att fira studenten! Det var nästan mer plågsamt att inse hur gammal man är än det var gott att äta tårta. Ja ni fattar poängen. Jag känner mig jäkligt gammal.


Nalle Knutsson har inget med inlägget ovan att göra... mer än att jag känner mig lika gammal som honom...

Hybris?

Jag vickade i en 5a igår

"Du är som James Bond fast en tjejig Bond"

"Kan inte vi få din autograf, du kommer bli världens bästa lärare"
Nej jag har inte alls fått luft under vingarna. Kan någon snälla hjälpa mig ner från mina höga hästar? Äsch vem försöker jag lura. Jag håller fast vid de orden även om det var ett gäng grabbar på 11 år som uttalade dem.

Ha ha ha!

haha. Jag har fantastiskt roliga vänner! Bara hör här:
En kompis flyttar upp till Sthlm i veckan till sin pojkvän och i flera månader har hon gnällt över att de ska bo på 18 kvm heeeela sommaren (jag säger inget, jag klagar på mina 25...) och att det varken finns tvättmaskin eller ugn i lägenheten. Jobbigt visst! Och under dessa månader har hon ägnat timmar åt att komma på bra mat att äta när man inte har någonting att laga maten i och det har varit många alternativ, allt ifrån paj (som man kan frysa in.. men just det frysfacket är för litet där få knappt plats ett glasspaket) till sallad ( det är ju nyttigt också..) eller varför inte sushi (det ligger en sushirestaurang i samma hus).. MEN idag kom hon på det! Hon kan ju äta Tacos det är ju jättesmidigt och världens bästa rätt. Och hon kan ju variera i all oändlighet med grönsakerna.
"Ena dagen med majs, andra dagen utan majs" citat Caroline Carlsson.
Det roliga med detta är att Carro äter väldigt få grönsaker, hon gillar inte lök och hon hatar tomat och paprika är det värsta som finns. Så ja visst Carro, lycka till med din varierade tacos! ;)


puss påre :)

hemska äckliga elmätaren.

Nu ska ni få se vad som förpestar mitt liv.
Den här förbannade elmätaren..
Den som satte upp denna mitt på min vägg mitt i min lägenhet kan inte ha något hjärta.
På bilden ser man inte det värsta. Den blinkar i färgerna orange, grön och röd.
Jag vill se den på skroten. Jag kan till och med utlysa en summa för den som ser till att förgöra denna hemska klump till elmätare.

Saknar och längtar..

Nina kom hem... för jag längtar efter dig!
Bästa vän åkte raka vägen från Gävle till Grekland när sommarlovet äntligen stundade. Kul för henne, mindre kul för mig! Vi har bara setts en gång sen i januari typ och nu börjar jag saknar ihjäl mig. Först på torsdag är hon hemma i Ljungby-  snälla gode gud se till att tiden går fort till på torsdag. Jag längtar!
<3

Miljöförstöring...

Jag är åter i Växjö. Himla åkande tycker ni? Det tycker jag med. Men det är inte utan anledning jag ligger och kör (och förgifta vår natur med avgaser) 6 mil stup i kvarten. Nej jag är här för att jag ska vikariera imorgon. Så jag kan lova att efter imorgon kommer jag inte skriva att jag varit här mer, för då åker jag till Ljungby/Varberg igen för sommarlov/jobb och är tillbaka lagom till höstterminen.
Kikar ni in i bloggen i morgon ska ni få se en sak som stör mig och mina tankar, en ful stor klump som jag önskar det värsta.

Ryck upp mig för fan.

äsch, jag ska sluta gnälla på att jag inte är riktigt kry. Man mår inte bättre än man gör sig. Därför tänker jag krypa upp i sängen, äta en ananassplitt och läsa en bok.
Jag har längtat efter att få ligga o läsa utan press på att lära mig nåt. Egentligen är läsa mycket roligare än att kolla på tv (och det säger jag som kollar på tv varje ledig minut) men det är liksom så mkt mer enkelt att sätta på tvn än att slå upp en bok och behöva aktivera hjärnan, det gör man nog i skolan. Men nu är det sommarlov och jag ska läsa böcker från pärm till pärm och jag börjar NU.
Först ut blir en repris på en bok jag läste för ett par år sedan, jag tror att jag har glömt handlingen nu så att jag kan läsa om den. Hoppas det i alla fall, jag har nämligen ingen ny bok med mig hem.
har läst alla 4 böckerna och ikväll startar jag om med Typ Trettio


just snyggt..

Den där tröttheten som drog över min kropp i samma stund som sommarlovet blåste in försvann inte. Istället la kroppen till lite illamående och lite huvudvärk sen var kvällen förstörd. Jag gjorde mitt bästa för att orka följa med ut. Jag var till och med på väg hem när jag insåg att det var sista kvällen på månader som jag kunde umgås med mina växjö vänner, så halvvägs hem vände jag om och gick tillbaka till förfesten. Men min kämparglöd blev inte långvarig - en kvart senare var jag åter på väg hem. Efter en natt god sömn mår jag fortfarande inte mycket bättre, det är just typiskt!
Jag åker hem till mamma och pappa och kurerar mig där med basta.

Tjohoo!

SOMMARLOV TJALALALALAAA!
Som jag har längtat efter det här. Jag har sett det framför mig i månader, hur jag hoppar runt i klänning och trallar Idas sommarvisa för mig själv med ett stort leende på läpparna. Som bekant blir det inte alltid som man tänkt sig. Skolan har tagit musten ur mig och det enda jag hoppat idag är från soffan till toan och tillbaka och inte trallade jag heller MEN leende på läpparna har jag haft - det är ju faktiskt sommarlov även om jag är trött!
Dock hoppas jag att min tupplur på en och en halv timme har jag gjort susen för snart kommer mina vänner V och Stina hit och vi ska vidare till Tuvanängen för grillning och kubbspel. En mjuk uppladdning till pumptömningen på Stallarna i afton! Ni hör ju, jag måste bli pigg snart, helst nu.
En trött Tok med mjuk filt :)

JAAA!

Här händer det grejer vill jag lova. Bra och dåliga. Men jag tänker inte tänka på de dåliga sakerna idag, för idag är en lyckans dag!
JAG KLARADE DEN ÄCKLIGA MATTETENTAN! och JAG ÄR KLAR MED RAPPORTEN vilket innebär att IMORGON ÄR DET SOMMARLOV!

Detta firades med en timme på en nagelsalong, resultatet:Happy happy girl!

Why?

Jag älskar att sitta i biblan och kolla ut på solen...?!
Varför, VARFÖR kom solen nu? Precis när jag blev fast i biblans klor. Jag står inte ut.

Allt är för tusan asbra!

Jag hittade motivationen och gjorde vad jag skulle i biblan. Jag är förbannat bra ibland.
En annan som är bra är Carro som lånar ut halva sin säng till mig inatt. Anledning: Elektriker kommer imorgon någon gång under dagen, kan vara kl 8 och det kan vara kl 17 jag har inte en aning, att invadera min lägenhet och jag vill inte vara hemma när detta sker. När jag för en gång skull kan sova längre än till sju så kommer dom och då tänker jag göra allt som står i min makt för att undvika att gå upp då, alltså sover jag hos Carro. Nu fick jag dessutom ett sms där hon skrev att det finns scones och te när jag kommer, det är för tusan asbra att sova över :)
Arkivbild: Peace love and understadning!

hoho?!

Jag gick till biblan. Men kom på att jag glömde motivationen hemma så jag gjorde mitt bästa utan motivation men efter två timmar tog jag mitt förnuft till fånga och insåg att det blir inte många ord skrivna utan den. Så jag gick hem. Väl hemma hittar jag den inte heller. Den har gömt sig. Inte konstigt det, hade jag också gjort om det fungerade. Men i alla fall, jag har tålamod. Fram till fem har den på sig att dyka upp, då är det tid att åter gå till biblan och göra ett försök. Skulle motivationen fortfarande inte dykt upp då så tar jag hjälp av kaffe och choklad. Funkar för det mesta!

RSS 2.0