Syster!


Precis haft syrran på besök! :)

Slit..

Tröttheten är enorm. Matte all day long.

Nu ska det städas igen, jag gör ju inte annat?!

Syrran kommer hit med brownies sen så jag får i alla fall en belöning för allt slit (sånt som varje vuxen gör men som jag ser som ett helt dagsvek)

OLA är en hjälp på vägen! :)


Vad hände plötsligt?

Ah. Lovade nyss Carro att vi ska ut och springa imon på morgonen. Hur tänkte jag där? Hur. tänkte. jag. där? Först och främst så har jag ingen frukost hemma så efter springturen kommer jag kollapsa, dessutom har vi en lång dag i skolan framför oss. Herregud, jag är ju trög på riktigt.
Överlever jag morgondagen överlever jag allt.


/Eke

Just glow...

Fler än jag som tycker denna reklamen är lite.. hmm, jag hittar inte det rätta ordet... vi säger så här istället. Är det någon av er som låter sådär när ni shampoonera er?



/eke

Skratt och gråt.

Hej!

Vilken dag vänner, vilken. dag. haha. Utomhus matte stod på schemat. kul som bara den. Men ännu roligare var nog hur vi såg ut. Kan ni tänka er 30 stycken studenter i illgula västar med siffror på. Springande runt mitt på universitetet och skrika "under hökens vingar kom"..."vilket tal". Haha. Roligast var när några polisstudenter gick förbi med sina västa på. Det var nog första gången jag kände ett band till en polis. :) Det var nog roligare än det låter, men jag lovar hade ni sett det hade ni skrattat!

Resten av dagen har gått i sorgens tecken dock. Jag har fått säga hejdå till mina favvojeans. :( Mitt i tu gick dom när jag skulle dra på mig dom stressad inför en promenad i solen. Jag ska nog ha en sermoni för dom ikväll. Älskade älskade byxor! <3

Nu mat, diska och städ. (har jag sagt att jag hatar vara vuxen ibland)
/EKE


Sugen på en glass? Gissa! ;)



Okej vänner.. Jag bjuder den första som kan gissa vilka/vad vi imiterar på bilderna på en glass. Ledtråd: Vi skriker samtidigt... ;)


Nyss hemkommen från en myskväll med flickorna ovan. Det var längesen nu så verkligen på tiden!

Nu är jag trött så, god natt! /EKE

 


Ny kurs...

Idag är jag huvudvärks fri. Hallelujah!

Nu kurs idag som sagt. Matte. Hur tänkte jag där? Matte har väl aldrig varit min grej under hela min skoltid. Inte min grej alls faktiskt. Undra om jag räknade ett enda tal under hela högstadiet? Förmodligen, men jag tror minsann inte jag lärde mig någonting. Lite osmart så här i efterhand. Men men what to do? Nu är det i alla fall matte som gäller, jag biter ihop och påminner mig själv om att jag faktiskt valt det själv och då måste jag kämpa. Punkt slut.
Började med diagnos idag, i grupp tack och lov! Det gick bra, så om jag ser till reslutatet på den så är jag ju faktiskt ett riktigt mattegeni. Att jag inte tänkt på det innan. :)

Det spöregnar ute. Tur jag han till gymmet och hem igen innan det kom. Känner inte alls för att bli blöt idag (jo jag har duschat efter träningen så klart, men blöt i onödan menar jag)

jag bjuder er på en bild på mig och världens bäst Nina, som jag ska få träffa på torsdag! <3
jag måste nog bli sådär blond igen...



/EKE


Dumma huvudvärk.

Den ger inte upp. Huvudvärken alltså. Nu börjar gubben i mitt huvud banka igen. Att han bara orka. Trots att lilla visaren bara visar 8 så tänker jag kasta in handduken och gå o lägga mig med en alvedon i kroppen. Imorgon börjar vi ny kurs, matte, och det är ingen mjukstrat direkt. Nej, vi börjar med en diagnos. Jippi.

Tentan ska lämnas in imon med så jag få gå upp tidigt för att gå till biblan o skriva ut den.

God natt!


jag känner mig fortfarande såhär... blä!

Min mamma kan....

Min mamma läser mina tankar. bra eller dåligt? I detta fallet BRA!

Igår ringde hon o talade om att hon köpt en ny kastrull till mig. En sån där med sil i locket. Hur kan hon veta att jag förra veckan tappade mitt glaslock till min lilla kastrull i golvet så det gick mitt itu? Hur kan hon veta att det värsta jag vet är att diska, särskillt durkslaget. NU SLIPPER JAG DET!

TACK MAMMI!


Regn o rusk

Ohh. Nu känner jag igen växjö igen. REGN. Det var längesen det regnade i "Sveriges regntätaste stad" så det var verkligen på tiden nu så att staden inte tappar det enda den är känd för. Fast det var inte dit jag ville komma utan... Det åskar! Ja, mitt i vintern höll jag på att säga, men det är kanske vår nu? Det lät i alla fall som om ett tåg dundrade rakt igenom Campus. Det förklarar nog min huvudvärk, jag får ont i huvudet ibland när det vaknas åska... eller det är kanske bara inbillning. Men det är skönt att ha nåt att skylla på. Förutom att jag slarvade med maten igår efter träningen och resten av dagen... Åskans fel är det, punkt slut!

/EKE

tyck synd om mig!

Åh, det är så himla synd om mig idag. Och igår också faktiskt! Jag hade planerat en hejdundrande utgång med Erik och Johan. Det blev inte riktigt som planerat. När jag tog första glaset vin hade jag ont i huvudet och när jag drack tredje glaset hade det inte blivit bättre. Men det sket jag i just då, in till stan för att lyssna på Frankie Lee´s med Jonas bakom trummorna (till stor del därför jag var där, Deluxe är inte riktigt min grej annars) och en drink i handen så borde ju huvudvärken försvinna tänkte jag. Är jag dum tänker ni, klart det inte bli bättre av att dricka mer alkohol o dessutom lyssna på hög musik. Men jag ville så gärna att det skulle gå över att jag kämpade in i det sista. Men ack nej, halv 12 fick jag nog och tog bussen hem. Lite sömn borde va det som hjälper tänkte jag då.. Men så vaknade jag i morse och tro fasen att gubben som bankar i mitt huvud fortfarande håller på.

Jag ska sova, knapra piller och dricka vatten så hoppas jag att den har gått över sen.
/EKE


man håller inte alltid vad man lovar...

Jag lovade visst bilder från resan. Men efter att ha granskat dom noga inser jag att det är inte många som lämpar sig att slänga upp i bloggen. Det är mest bilder på Emmas barn faktiskt. Och några hemskt fula på mig så vi skiter i det :)

Jag kom till Växjö igår och möttes av en stor sol och värme. Är det alltså här solen har varit när jag letade efter den i Spaninen? Nog för att vi hade strålande sol och asvarmt en dag, men annars vad det ganska mulet. Dock kunde man ju slänga av sig vinterjackan och bara det var skönt!

Hur har vi då tagit till vara på våra lediga dagar? Jo vi har lekt med barnen, ätit god mat, läst mycket, promenerat en del, shoppat billigt, kollat på film och sovit. Som en semester ska vara helt enkelt!

Ni får en bild. Men kom inte o gnäll på att den är ful. För det har jag redan varnat er för!

/EKE


Honey...

..I´m home!

Jag är sjukt hungrig dock så jag har absolut inte tid att blogga. Var bara tvungen att stilla min abstinens lite! Återkommer ikväll efter dans och annat med bilder och historier! :)

/EKE


Viva la Spania!

Hejdå o godnatt alla mina vänner.

Tänkte mest bara säga att nu åker jag till Spanien en sväng och är tillbaka först om en vecka. Då ska jag visa bilder och berätta allt (tur jag skrev det annars hade jag glömt ladda kameran!)


Silvia vinkningen där ja, hoppas ni uppskattar den.

/Eke

Ps. Min plan imon är att inte störta! Ds

Ps2. Hoppas ni förstod min ordvits i ps1. ds2.


Buhuu...

En gång nagelbitare.... alltid nagelbitare. Suck

Jag trodde jag var "ren". Men en seg lång lektion och en massa annat att tänka på samtidigt får nog varje föredetting att åka dit igen. Jag är nu mera tumnagellös.

Buhuu.. Jag vill ha min nagel tillbaka.

Förresten bryr er inte om mitt tyfis (nu vet den sjukdomen Ida fick i Emil i Lönneberga) blåa ansikte. Vill man bli fin få man lida (jag lider av att exposa mig själv så här på bloggen, eller inte.. :P ) pin vettni!

/EKE


En bild = lycka!

Varit på sjukt dåligt humör hela eftermiddagen. Har provat allt för att bli glad, promenad ( kom iof aldrig ut på en, men jag tänkte att jag skulle), ansiktsmask (funkade inte) fejsbookat i flera timmar (gjort mig ännu surare av nån anledning) och läst bloggar (inte ens det funkade inte).

MEEEN så klickade jag runt lite till och plötsligt stötte jag på en länk som ledde mig till den här bilden:

Fantastiska Kram Björnarna! Mitt absoluta favvoprogram hela min barndom! Älska älska älska! Bara att se den bilden fick mig att bli alldeless varm i magen och glad! :)

Någon som håller med att det är världens bästa barnprogram/film?!

/EKE


Hawaii!



:)

rädsla...

På fredag åker jag och Carro en sväng till Spanien. Jag längtar. Men det är en del som ska fixas och klaffa innan dess. En tenta till exempel. Den ska komma ut och helst vara färdig innan fredag. Dock går det inte riktigt vår väg just nu.

Dessutom har jag börjat tänka på flygresan dit. Jag avskyr att flyga. Och med Ryanair också som är ett litet bolag, dom ha säkert halv kassa plan.. :S Om jag kommer dit levande hoppas jag inte att jag kommer ägna hela dagarna där nere till att fundera på hemresan. Det skulle förstöra allt!

Man kanske skulle ta sig till en hyptnotisör innan? Funkar det tror ni!? Eller ska man bara köra på att supa till det innan avresa? Eller sömntablett? ge mig råd!

/EKE


Racerförare or not.

Skräckfärden.

Nu är jag tillbaka i Växjö efter några timmar i Ljungby, 24 timmar för att vara exakt. Kan tala om att resan hit inte var att leka med. Snälla familjen lånade ut en bil till mig, då jag ändå ska hem igen på fredag och dessutom har massa packning med mig då. Nog om det, nu till resan hit. Men först vill jag klargöra en sak innan: jag är en grym bilförare.
MEN, när jag inte kör bil mer än ett par gånger i månaden och då oftast inte mer än en liten sväng i Ljungby, så blir jag så jäkla rädd när jag väl ska köra lite längre. Jag inbillar mig allti från att jag kommer krocka med en älg (trots vildstängsel, jag menar älgar kan väl hoppa?) till att bilen går snett vilket måste vara hjulen som håller på att ramla av. Eller varför inte inbilla sig att motorn kommer börja koka, eller att motorhuven kommer flyga upp om jag kör för fort så att jag inte kommer se nåt. Dessutom är jag inte bara rädd för mig själv o bilen utan alla andra bilar runt om. Jag tror att alla är alkoholpåverkade eller drogade och när som helst kan svänga ut i fel fil... Ja ni hör ju själva. Jag har sjukt mycket saker att tänka på när jag kör bil. Och det blev ju inte bättre när en bil körde om mig ( som jag direkt inbillade mig hade en full förare?!) och började vinka bak mot mig.. Va fasen? Då kan jag lova att jag var 100% säker på att hjulen höll på att trilla av. Tack du bilförare som gjorde min redan så anspända resa ännu värre.

Jag kom i alla fall fram hel och det var så klart inget fel på bilen.
Jag tror det är dags att jag köper mig en egen bil så jag kan öva på att köra, det är inte bra när de gå så lång tid mellan gångerna!

/racerföraren

dagens..



1. Solen sken asmycket... i växjö (jag är i ljungby nu)

2. Dansen var grym. Duktig koreograf, dukiga dansare och härlig stämning. Detta kommer bli sjuktkul!

3. Träningsvärken. (kanske inte så bra egentligen, men det är alltid skönt att känna att man rört på sig)

4. Mammas mat! Kommentarer överflödiga.


Nu Blåsningen. Trevlig afton /EkE

Upp med tuppen!

Kolla klockan vänner, kolla klockan! Jag är uppe och jag är pigg. Helt galet.

 Kom hem runt halv tre efter en mycket rolig kväll med Erik ( som förövrigt inte ska få en blogg eller annat som man kan skriva i/på efter några öl, han går loss totalt, som ni kan se i tidigare inlägg! ). Mycket vatten (för min del) och mycket dans blev det!

Anledningen till det stora intaget av vatten och inte av alkoholhaltigdryck är inte att jag var full eller snål utan att jag idag ska öva till musikalen, vilket innebär dans 2 i två timmar. Då är det inte lyckat att vara bakfull!

Idag skiner solen igen, jag ska inviga mina solglasögon när jag gå min väg mot bussen! :)

Later/EkE







;:;:;:;k,jjhg



Anna Bergendahl.

NINA!

en dag när när jag mådde som sämst så ville jag prata med en god vän. jag tänkte ringa erik men jag ringde nina - min allra bästaste vän hela världen. hon är så fin. jag ringde och hon svarade. vi pratade och det kändes nästan som vi kunde avsluta varandras meningar. det var lite konstigt men det kändes skönt att slippa tänka så mkt själv - det var mkt enklare att dela varandras tankar. wow. hursomhelst. jag mådde inget vidare men så fort jag hörde hennes vackra sammetslena röst blev jag lugn, stormarna inom mig blev till små vackra brisar som formade mitt hår i ett melodifestivaligt sammelsurium. sen snackade vi massa skit men det hör inte till historien. grejen är den att nina får de mest upprörda norrländska snöstormsstormarna att moooooooojna, att bli till estetiska snögubbar och gubbar som man bara vill nypa i dess yppiga men ack så kalla kinder. puss och hejdå!!11!!11!!1111!!!!!

Erik

sällan har jag mött en sån fenomenalt genomärligt genuin mänsklighet. hade jag pepparpeppar dött imorgon skulle jag önska att all min hittills insamlade karma hamnade under hans konto. jag önskar honom allt lycka här i världen. rikedom, gröna skogar, skönhet. kort och gott - han är det bästa jag vet, tror jag. vad jag inte tror vet jag definitivt och det är allt jag har att säga om det hela. erik. erik. erik....  det enda som kan mäta sig med din underbarhet  måste vara dolph men inte ens han når upp till samma kaliber. ja så är det. jag hoppas du läser detta. / din vän therese eke eken eklund den fagra

...!

 

1. Solen skiner som fasen!

2. Gina Tricot i Växjö har äntligen fått tummen ur att bygga om och ut. Det va en fröjd att gå in dit idag!

3. Jag har blivit med solglasögon, tvillingar!

4. Körsångarn till melodifestivalen kör samma uppsjungning som vi gjorde på AMP. Det va coolt att höra.

5. Jag är laddad som tusan för en trevlig kväll!

6. Kollo närmar sig med stormsteg, först ut är kolloträff. Längar!



/tessE


Galej ikväll.

VERONICA VAKNA! Du kan inte ligga o sova nu. Jag vill ut o gå i det fina vädret.  Dessutom har HM 100 kr rabatt på jackor o kavajer, det tänker jag inte missa. Även.. jag vill ha en kaffe med mycket mjölk. Ett par solgladögon till resan hade inte heller varit fel. Så Veronica VAKNA!

Ikväll ska jag och min vän Erik på galej. Jag vet ännu inte va jag tycker om saken. Vi ska till en kurskompis kompis på fest. Jag ni hör ju själva hur det låter, undrar om vi ens är bjudna på sanning. Vi (jag o erik) har i alla fall ställt in oss på att bli utmobbade (trots att vi ska bli lärare hela bunten tror jag inte vi lever riktigt som vi lär ) och att få sitta i ett hörn med varsinn utslagen öl (vi vågar oss formodligen inte fram till kylskåpet för att hämta nya öl när det är så trångt och massa okända människor). Skulle det bli alltför outhärdligt har vi några "lines" som vi kan dra. typ "tack för att vi fick komma men vi är bjudna på en annan fest så vi drar dit en sväng, vi ses ju ändå på Sivans sen" eller " kul att vi fick komma men vi känner oss lite sega och ska nog dra oss hemåt" eller varför inte vara brutalt ärliga och säga "tack för att vi fick komma, men vi känner oss helt malplacerad i erat sällskap och innan vi dör så är det bäst att vi dra, ses på tisdag".

En aning ironisk Tesse är i farten. Givetvis kommer kvällen bli skitkul, alltid kul att lära känna nya människor.. eller? :S

Nu ska ringer jag minsann o väcker V, man kan inte sova bort en sån här fin dag!
/EkE

Fredagsmys med Frida

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyys! Med min vän FiaLotta!

Vad behövs för en riktig myskväll? Ja precis, godis! Därför ska jag gå en sväng till Ica o införskaffa det nu. Skönt att det är nära för jag är trött.

/eke


tvättarn.

Herregud va trött jag är. Jag har powernapat i 2 timmar (kanske snarare räknas som att gå i ide?).

Just nu springer jag maraton i trapporna (tvättar). Kul så här en fredag eftermiddag,men jag hade inte så mycket till val. Åker till Spaninen om en vecka och hade nästan inga rena kläder. Så jag snörar på min dojjorna och springer upp och ner upp och ner. Och ojj va rent det blir.

Sjukt osugen på att blogga idag, jag lägger ner.

/eke


Nej, så kul tycker jag inte det är att tvätta...

Blonda har roligare..

Jag ska bli blond igen, där med basta. Jag saknar mitt blonda svall ( ja jag vet att det inte är nåt svall, men det låter så fint att säga så). Dessutom har blondare roligare. Det kan jag konstatera nu efter att ha varit både och! :)


Imorgon är det jag som går o beställer tid. Efter Spanien ska det ske.

Nytt mode?

Jag längtar till dagen då det blir modernt med stumpor med potatisar. Kan inte någon av mina modebloggande vänner se till att det blir inne? Snälla, jag har för många potatisstrumpor som jag inte vill slänga! :)

Okej då, dessa kanske är dags att slänga.. ska bara ha dom dagen ut, sen lovar jag att slänga dom mamma.


Pinsamt.

Pinsamt LNU.

Jag har från tre olika håll hört följande ord " värdelöst, skittråkigt och onödigt". Orden gäller gårdagen då LNU (Linnéuniversitetet) hade information om de olika programan man kan läsa här. Och vad jag har hört var det som sagt inget att hänga i granen. Tre stycker har uttryckt att det var meningslöst att åka hit för att informationen var dålig och tråkig.
SYND säger jag. Jag som själv pluggar här vill rekomendera alla att göra det samma. Att bo på Campus är fantastiskt kul och ska man börja plugga är det perfekt att bo som vi gör här, man lär alltid känna nån (eller 100!) Och skolan i sig är också kul, och det händer hela tiden nåt (nationer osv som fixar kul grejer) .

Nej jag säger bara dåligt LNU, DÅLIGT!

/ EKE

fint som snus

Det blev en härlig promenad med Carro och en god middag efter det. Bara se här...



Det är fint på och runt om Campus!


Förbaskat god middag. Och billig var den också. Jag gilla Willys!

/EKE

med solen i ögonen...

Det har varit en dag med mycket skratt! Ibland (ganska ofta) är det lite halv trist i skolan. Mycket upprepningar och långa föreläsningar som man om man inte är väl utvilad nickar till på av trötthet och uttråkning. MEN idag var inte en sån dag, i alla fall delar av den var jättekul. Vi läste nämligen roliga historier, som en del i kursen Barn och ungdomslitteratur. Det blev många skratt! Härligt! :)

Och solen skiner ( sin vana trogen höll jag på att skriva, men det stämmer ju inte riktigt. Vi i Växjö är inte bortskämda när det gäller solsken) vilket är underbart! Man få massa extra energi! Inte sant?


Nu ska jag utnyttja solen genom en promenad. Trummen runt. kanske kan ta några fina bilder? :)

/eke

med solen i ögonen...


Jag blir galen!

Åhhhhhh. NU har jag ägnat snart en timme åt att komma på vad jag vill ha för kläder idag. Hur svårt kan det vara? J*****g svårt tydligen.

Är sjukt missnöjd men jag antar att man ha sånna dagar också. Jag biter ihop och tänker framåt (till i eftermiddag när jag kan krypa ner i mysbyxorna igen)

Ha en fin dag vänner!
/EKE


plugg vs. sova

Jag måste plugga..

snart.

Jag vill hellre sova, så är det.

Återkommer sen med vilket jag valde
/EKE

Mot Lj-by

Startade dagen med träning. Skönt. Undrar hur länge detta håller i sig. Ska vi ha en liten tävling? Jag tror max två veckor till, sen lyckas jag komma med undanflykter! :)

Åker till mamma o pappa en sväng idag. Måste låna böcker på biblan hemma och så fyller Lina år imorgon så det ska vi såklart fira lite också! Grattis i förskott till henne!

/Eke


En ännu fattigare student.

Jaha. Här sitter jag med ångest för att jag shoppat upp för mycket pengar på Gekås i Ullared. Så läser jag Blondinbellas blogg och ser att hon köpt en väska för 23000 i London. Nu känner jag mig jättedum OCH FATTIG. Tack för den. Ja ja.

Gekås var i alla fall trevligt. Jag fick med mig hem det som jag behövde + lite till. Det är ju så billigt där så man kan ju inte annat är passa på!
Införskaffat:

-gardiner
-träningsjacka
-väska
-deo,duschkräm,hårinpackning och annat sånt..
-skärp
-lite små saker till köket
-klocka
-tavlor
-klänning
-sandaler
-strumpor
-nagelfilar

Ja jag kan fortsätta. Men antar att ni inte finner det så intressant :)

Kvällen skulle egentligen spenderas hemma hos Robban o Ullis med vin o öl. Men jag fick tänka om. Eller rättaresagt så sa kroppen emot. Efter en hel dag i Ullared så ha jag fått huvudvärk och känner en enorm trötthet. Frågan är om jag ens är vaken till melodifestivalen...

Trevlig lördag vänner /EKE

HAHA!

HAHAHAHA!

OS är slut. Och vi ska vänta ytterligare 4 år innan vi få återse Vintersporternas största mästerskap. På 4 år hinner det hända mycket och jag hoppas innerligt att IOK ta sig en riktigt funderare på om dom inte åter ska ta in den fantastiska sporten Skidbalett. Jag tror det hade lyft hela OS faktiskt. Det skulle lätt bli min favvosport i alla fall! Se o njut! :)





JAG ÄR HALV....

Vem är jag?

Det slog mig nyss att här går jag rundor på mina två fötter på vår gröna sköna jord och har inte den blekaste aning om vilken min favoritfärg är. VEM I HELA FRIDEN VET INTE VILKEN FAVVOFÄRG MAN HAR? Ja ja, man kan ha många, men ofta har man väl någon som är lite bättre. Men inte Therese. Nej.

Dessutom kom jag också på mitt i denna traumatiska upptäckt att jag inte har något turnummer. INTE KONSTIGT ATT JAG ALDRIG VINNER NÄR JAG KÖPER LOTTER ELLER SPELAR PÅ LYCKOHJUL. Åh.

Natten ska ägnas åt att fundera ut dessa två saker- en klok vän sa att man vet om man söker i sitt inre. Det får jag väl göra då.

Just nu känner jag mig halv.


Rosa?Lila?Svart?Röd?Grön?Orange?Blå?Vit?????????????????


Trötthet

Otroligt var trött jag är. Är det träningen som jag så effektivt kommit igång med som ger detta bakslag? Så fall lägger jag av. Alla säger ju att man ska bli pigg av att träna. Är det nåt de säger bara för att det är så man ska säga det " oh det är så skönt nu när jag kommit igång med träningen, jag känner mig så pigg!" ?!

Jag säger snarare, "oh det är så jobbigt nu när jag börjat träna, dels för att det är ganska tråkigt och för att jag bli så himla trött av det"

Vi få se hur detta sluta. En powernap på en timme en gång om dagen kommer inte funka i alla evighet.

Nu mat sen dans!

/eke


Den enda sanna glädjen..

Här sitter jag och har myror i brallorna. Råkade skymta att det är schlager på Sivans ikväll. Det är när jag hör sånt som mina ben börja spritta och höfterna gunga. Jag vill dansa! Förmodar att jag är ensam om det och då förbannar jag att jag har dansen i blodet. Får man inte utlopp för det kan det ju lika gärna vá! Varför kunde jag inte ha nåt annat i blodet som passar sig att utföra alena? Typ rita. Det vore den perfekta hobbyn. Synd att jag hatar att.

Från det ena till det andra.
Skratta bäst som skratta sist- det fick jag minsann erfara idag!
På väg hem från ICA innan var det glashalt, och då menar jag verkligen glashalt (hur nu glas kan vara halt?) Ishalt var det, eller tvålhalt eller.. jag tror ni fattar. Där trippade jag i allt det hala och vips så försvann fötterna under mig och jag var i en millisekund i luften på väg att sätta mig på rumpan. Men i samma millisekund återfick jag balansen och kom undan fara med ett litet tjut. Pinsamt var det i alla fall och jag hoppades att ingen såg mig. Tjii fick jag. Asgarvet jag hörde bakom mig siade om annat. Jag vänder mig om och ser två inte alltför hemska människor av andra könet bakom mig. Det var alltså dom som satte på ett asgarv när dom såg och hörde mig påväg att ramla. NU blev det ju inte minde pinsamt. MEN! sekunden efter hör jag ett tjut och vänder mig om och gissa va jag såg? Exakt- en av killarna sitter på rumpan på samma ställe där jag höll på att sätta mig. Skadeglädjen jag upplevde där o finns det inga gränser för. Kunde inte annat än bränna av ett asgarv. Men dom skrattade tillbaka, så jag tror minsann vi fick nån slags connection. Nu lever jag lite längre. Tack killen som ramlade - hoppas du inte fick alltför ont. :)

/eke


Tre nya till min samling

Iiii, fortfarande samma fina väder ute. Jag gillar! Tror jag ska fira med vårjackan (Ja mamma jag vet att jag kommer bli förkyld och att "våren ska man svettas in" men det strunat jag i idag för jag är 24 och bestämmer själv och då bestämmer jag att min vårjacka passa asbra idag).

Igår var jag och älskade syster på stan en sväng. Jag köpte tre nya nagellack till min samling.

En del av min älskade samling <3

Författarbesök i skolan idag, kan bli intressant.
/EKE


Ajjjjjjjj

Grattis. Jag drog just på mig nackspärr.

Jag tänker gå o dö lite.

F*n va ont det gör.

On the sunny side!

SOLEN SKINER! Har ni sett? Det är underbart väder ute!

Jag har varit o tränat nu på morgonen, härligt. Kan jag fortsätta såhär resten av mitt liv ska jag nog slippa hjärt o kärlsjukdomar.

Litteraturseminarium all day long = massa kaffe.

Ska även träffa lillasyster på stan i eftermiddag för en fika (ännu mer kaffe, detta kan sluta illa). Jag ska köpa glans till mitt hår, som förövrigt inte är brunt längre. Jag vet inte när det hände. Det är inte blont heller, det är ett mellanting som jag inte riktigt gillar. Men jag ska ju till Spanien snart o då hoppas jag att solen bleker det lite. Kanske jag kan gilla då. Vi få se.

Nu måste jag skynda! Jalla jalla

/eke


Vad händer nu?

Jag känner mig helt tom.

OS är över!

Vad ska man nu göra om dagarna och framför allt om nätterna? Ska man behöva börja umgås med människor igen? Måste jag plugga? Städa? Diska? Laga ordentlig mat? Sluta äta popcorn kl 23.00? Inget OS-snacks till hockeymatcherna? Är det nu jag måste börja träna själv och inte bara kolla på vältränade människor? Gaaaah


OS, kom tillbaka!!!

RSS 2.0