AFV? Nu vet jag varför!

Jag har länge funderat över varför programmet Amerikas funniest homevideos, eller AFV som det så schneizigt kallas, överhuvudtaget existerar. Ett gäng inskickade videos där föräldrar (eller andra puckon) i scensatt en händelse (typ puttar sin 3-åriga unge ner för ett stup så hon/han trillar på huvudet, där klipper päronen såklart filmen för att man ska tycka att det där med en unge som åker ut för ett stup det är roligt. Men att ungen efter klipper har fått hjärnskakning och diverse andra skador det ska man förstås inte veta) och sen får pengar för videon om den är tillräckligt rolig.

Nu vet jag varför!
Läste en artikel i en tidning idag med en snubben som hade bott i USA men flyttat till Sverige för att ekonomin i USA är så usel ( såklart inget vi egentligen vet nåt om, men det var hans teori) och till följd av detta fungerar bland annat inte sjukvården, och de försäkringar och sånt däänt som jag egentligen inte vet ett jota om, och folk som råkar bli sjuka ruineras och gå i personlig konkurs.
Det är givetvis (?!) därför päronen i USA skickar in klipp på sina ungar när dom håller på o dö och sen hoppas att andra människor ska tycka att det är kul och rösta fram videon till den bästa och roligaste videon de nånsin sett.
Nu kom jag på att detta resonemanget inte var helt genom tänkt eftersom att om ungen skadas och dom inte vinner några pengar så går dom i personlig konkurs EN GÅNG TILL. Fast å andra sidan.. då är skadan redan skedd så då kan dom göra om det igen och hoppas på att videon blir lite roligare nästa gång....



Kommentarer
Postat av: Johanna

ahha du e såå söt!

vi måste ses snart =)

2010-05-17 @ 19:32:19
URL: http://johannasstil.webblogg.se/

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Skriv in din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0