Jag är inte ensam...

Oj va dåligt printscreenen syns. Det är i alla fall en artikel om Lina som är beroende av nässprej. Som ni ser känner hon att hon dör utan den. Himmel o pannkaka, det är nog dags att hon, jag och alla andra som är beroende av detta medel tar oss i kragen och söker hjälp. Artikeln som hör ihop med denna säger nämligen att ett beroende av detta slag kan leda till tyngre mediciner och det vill vi ju inte. Vi vill ju bara andas! :)
Skämt å sido. Det är nog verkligen dags att jag lägger av med mitt, såhär kan jag inte fortsätta.  Där med basta!

+

tjingtjong allihopa everybody!
Efter två dagar med huvudvärk och en smula feber är jag nu på gång igen. Min gode vän Alvedon och jag har sagt hejdå för denna gången och jag hoppas knappast på ett återseende.
Jag har haft en riktig disk(o)dag. Jag har diskat och diskoat till musik som får själen att skutta! Tove Styrkes nya album är ju fantastiskt! Har ni inte lyssnat? Gör det! För själens skull :)
Ännu en dag med snöfall, hur underbart? Kan vintern hålla sig såhär, utan slask och halka, kommer jag inte klaga ens en gnutta. Lovar!
utsikt från mitt fönster - massa snö!

Ps. Min kamera fungerar igen. Det krävdes bara en pappa för att fixa den. Tack!
Ps2. Jag har klippt av 12 cm av mitt hår.

Tittut

Folk tjatar, jag tjurar. Har inget att skriva om så då tänker jag att det är lika bra att låta bli. Men för att göra mina trogna läsare nöjda (syrran och Mirre) så skriver jag ett hej. Hej!

Kärlek!

Ikväll slog det mig hur många olika relationer man har till sina vänner. Jag har relativt många vänner - från barndomen, grundskolan, gymnasiet, Oslo-tiden, Folkhögskoletiden och nu Universitetstiden och alla har jag olika relationer till.
Vissa vänner är "prata av sig vänner" som man ventilera mer. Andra är " party kompisarna". Några är "skrattkompisarna" som man allt som oftast skojar med och som man alltid vet få en att skratta. Sen finns det "häng och mys vänner". Sen finns det nog några "fika vänner" också!
Givetvis har alla vänner lite av allt, det är ju inte så att jag inte kan skratta med mys vännerna eller prata med skrattkompisarna. Men det är nog ändå så att jag kan placera in de flesta av mina vänner i nåt av "facken". Inget mer värt än nåt annat, absolut INTE!

Det jag ville säga var mest att jag har asmånga vänner och alla är bäst på sina vis!


Puss på er vänner!


24 eller 5?

Här om dagen slog det mig. Jag är en 5-åring i en 24-årings kropp. Jag är i trotsåldern - bara hör här!
  • Folk älskar julen - jag gör det inte.
  • Folk älskar Zlatan - det gör inte jag!
  • Folk älskar att åka till Liseberg - det hatar jag!
  • Folk hatar Ola Svensson- det gör inte jag. Fast när han var med i Idol och folk älskade honom, då ogillade jag såklart!
  • Folk tycker Sagan om ringen triologin är ett mästerverk - jag vägrar se den för jag vet redan nu att jag inte kommer gilla den!
  • Folk säger att Avatar är fantastisk - jag säger att det är Smurfarna i ny version.
Nu ska jag sluta med mina 5års-fasoner och verkligen fundera ut hur många av sakerna ovan som jag verkligen ogillar och vilka jag bara tycker illa om bara för Att.
(jag vet att jag drar folk över en kam, men strunt i det just nu. Ni förstår principen)

Natti natt.

Så var denna onsdagen förbi. Nå väl, så gott som i alla fall. Det finns ju en o annan nattuggla som är vaken ett par timma till. Hur som, när jag har babblat klart här tänker jag sova i alla fall.
Dagen har varit tämligen lugn. Vi gjorde ett försök med c-uppsatsande men kom inte så långt, då vi väntar på ett godkännande från vår handledare, som tycks dröja. Innan skrivandet tränade jag och Veronica och efter skrivandet shoppade vi. Jag hittade äntligen en byxdress och efter lite uppmaningar från Veronica slog jag till, den kan bli användbar framåt jul (då man tydligen måste vara finklädd).
Äsch det här är nog det mest meningslösa blogginlägget i världshistorien, men så blir det ibland. Kom tillbaka imorgon så ska jag berätta om en upptäckt jag gjort!
Se så tröttHa ha!

Jag helt slut i benen efter träningen! Kanske inte riktigt så trött som de här maratonlöparna dock..haha!

Ännu en dag med uppsatsande.

Idag bytte vi highfivandet mot tummande. Fråga mig inte varför, men det var kul att variera sig lite! Vi har i alla fall varken suckat tungt eller slagit varandra idag - en bra dag helt enkelt!
Jag undrar lite när den dagen kommer då vi får utbrott på varandra - jag och Erik alltså, min c-uppsats vän. Vi tillbringar ju timmar och åter timmar ihop sittandes i trånga utrymmen ihop. Någon dag måste det ju ske? Eller? Änuu så länge känns det långt borta, men undrar hur läget är om 5 veckor?! Jag återkommer med den saken, va så säkra!
Kalaskul

Nu träning!

15 nov.

Examensskriveriet fortsätter. Vi lever mellan hopp och förtvivlan. En sekunden flödar orden och den andra letar vi överallt, fågel fisk och mitt emellan. Ibland highfiva vi, ibland slår vi varandra. Oftast skrattar vi men stundtals suckar vi tungt.
Det är verkligen upp och ner som ni kanske märker. Och ett som är säkert är att efter en dags skrivande är man trött och att gå o träna då står verkligen inte högst upp på önskelistan. MEN, jag har åter igen börjat ett nytt kapitel i mitt liv och nu finns det inga ursäkter. Ett indoor walking-pass senare sitter jag här nu, nöjd som fasen med dagen. Och då är den inte slut ännu!
Hade bestämt mig för att stanna hemma och kolla på fotbollsgalan ikväll, men efter lite eftertanke kom jag fram till att Top Model med V och Stina slår högre. Särskilt med tanke på att det närmar sig slutet och jag vore dummare än dummast om jag valde en jäkla fotbollsgala före mina vänner!

Hallihallå

Okej. I´m back. För stunden i alla fall.
På senaste tid har jag inte haft så mycket att skriva om, dels för att jag ägna all min vakna tid i biblioteket med min kompanjon Erik där vi sitter och försöker knåpa ihop en C-uppsats och dels för att när jag inte är vaken så sover jag och har således inte så lätt för att uppdatera bloggen.
Fast nu ljög jag lite. Klart jag gör lite annat när jag är vaken. Igår tillexempel- då var jag på Blog Awards turnéns sista stopp på Bik Bok här i Växjö. Fick träffa Tyra och lyssna på Magnus Wiedeskog som charmade flickorna med sin sång och sitt gitarrspel (dock kunde jag inte låta bli att lägga märke till alla hans "fuskackord", inga barréackord här inte). Dessutom fick vi shoppa loss för 25% lägre pris och undertiden avlöste sminktipsen och stylingtipsen varandra. Sist men inte minst fick vi en finfin goodiebag, med smått och gått i,innan vi gick hem. Väldigt generöst av VeckoRevyn och Bikbok måste jag säga!
Innan jag ska gå på helg ska jag iväg och jobba på fritids mellan 12-18.30. Lite tråkigt att ha stängning en fredag men vad gör man inte för lite klirr i kassan?
Förresten har nåt mycket tragiskt hänt sen sist. Min nya kamera har mystiskt gått sönder. Jag är ledsen som tusan. Men jag ska försöka fixa det, jag måste för att bli glad igen!
Arkivbild: C-uppsats kompisen/klasskompisen/kompisen Erik och jag

Trötter? Toker?

Ikväll är jag en trött Tok. Först en förmiddag med plugg och sen en eftermiddag och kväll som fritidsfröken. Jo men tjohej för att leka hela dagarna, hur orkar barn?
Det jag försöker säga är att här blir inga fler ord skrivna ikväll, jag tänker sova!
Over and out

RSS 2.0