Hallihallå

Okej. I´m back. För stunden i alla fall.
På senaste tid har jag inte haft så mycket att skriva om, dels för att jag ägna all min vakna tid i biblioteket med min kompanjon Erik där vi sitter och försöker knåpa ihop en C-uppsats och dels för att när jag inte är vaken så sover jag och har således inte så lätt för att uppdatera bloggen.
Fast nu ljög jag lite. Klart jag gör lite annat när jag är vaken. Igår tillexempel- då var jag på Blog Awards turnéns sista stopp på Bik Bok här i Växjö. Fick träffa Tyra och lyssna på Magnus Wiedeskog som charmade flickorna med sin sång och sitt gitarrspel (dock kunde jag inte låta bli att lägga märke till alla hans "fuskackord", inga barréackord här inte). Dessutom fick vi shoppa loss för 25% lägre pris och undertiden avlöste sminktipsen och stylingtipsen varandra. Sist men inte minst fick vi en finfin goodiebag, med smått och gått i,innan vi gick hem. Väldigt generöst av VeckoRevyn och Bikbok måste jag säga!
Innan jag ska gå på helg ska jag iväg och jobba på fritids mellan 12-18.30. Lite tråkigt att ha stängning en fredag men vad gör man inte för lite klirr i kassan?
Förresten har nåt mycket tragiskt hänt sen sist. Min nya kamera har mystiskt gått sönder. Jag är ledsen som tusan. Men jag ska försöka fixa det, jag måste för att bli glad igen!
Arkivbild: C-uppsats kompisen/klasskompisen/kompisen Erik och jag

Kommentarer
Postat av: Anonym

inget om Sigfrid? :O

2010-11-13 @ 14:27:09
Postat av: e.r.i.k

pepparkaka på det!

2010-11-17 @ 15:27:00

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Skriv in din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0