Igår fick jag provåka Olas longboard, det ...

img_0368 (MMS)

Igår fick jag provåka Olas longboard, det gick sådär. Jag föredrar en bräda där fötterna sitter fast och som används på snö!


30 min Efter.. Snacka om att fritidsjobbet...

img_1555 (MMS)

30 min Efter.. Snacka om att fritidsjobbet övar mitt tålamod!


Före.

img_5519 (MMS)

Före.


Mallis -11

Jag lovar ofta för mycket. Det är dåligt.
För en vecka sen lovade jag Mallorcabilder. Det gick ju sådär. Nu har jag snott några från Nina som ni kan få se.

Dricka vin på ballkong hör utlandet till.

Vår fina utsikt!

Ett av tusen misslyckade hoppkort. Hur gör alla andra?

Strike a pose.

Tårtkalaset fortsätter. Nu firar vi dock i...

img_0361 (MMS)

Tårtkalaset fortsätter. Nu firar vi dock inte midsommar längre utan carros 25 årsdag!


Midsommartårtan är klar. Nu sill (köttbull...

img_0350 (MMS)

Midsommartårtan är klar. Nu sill (köttbullar) och potatis!


Hurra och skål!


Idag styr jag kosan mot landet. Där ska det firas 25 årsdag och midsommar. Carro till vänster är det som står värd och som även blir lite mer tant (jag få skriva så för Carro har varit tant så länge jag känt henne och det står hon för) Även Emma till höger kommer förgylla denna helg. Båda två är kära vänner sen Oslotiden!
Ha en fin midsommar alla!

Nu skärper jag mig..

Jag säger bara till en gång till. Nu går du ut och springer Therese Sandra Elisabeth Eklund.

Inga fler "jag ska bara"!
Först var tanken att jag skulle springa direkt när jag kom hem kl 15. Sen tänkte jag att det är lika bra att kolla klart på Gossip Girl. Sen kom en påse godis ivägen. Därefter var jag tvungen att måla tånaglarna, så när dom torkat ska jag ut och springa tänkte jag. Men då slog mig tanken att måla naglarna på händerna också, ännu en bra undranflykt. När ska det sluta? Ska jag diska innan också kanske, hmm ja så få det bli. MEN sen ska jag bannemig ut om det så bara blir några hundra meter.

Okej, jag ska dammsuga av här hemma lite också. Sen så....

Smink och sånt.

Jag fick en puff av Lovisa och när jag ändå har några minuter över kan jag lika gärna ta och fylla i den där listan så att hela världen sedan kan läsa vad jag anväder för smink i sommar.
Sminklook i sommar?
När solens strålar nått ansiktet finner jag ingen som helst anledning att kladda ner det med foundations och annat, så att "basa" med en färgad dagcream tycker jag räcker men vill man kan man ju damma på lite solpuder på kinderna och i pannan också. Sen lite färg på dom solblekta ögonbrynen och lite mascara därefter anser jag att man är i hamn. Skulle sedan kvällen bjuda på kalas kan man ju alltid fylla på med en eyeliner och lite highlighter på kindben och ögonbrynsben. :)

Någon bronzer?
Aldrig fattat skillnad på bronzer och solpuder? kanske är samma sak fast på olika språk? Svårt för en engelskadyslektiker som mig att veta.

Bästa knepet för sommarmejkupen?
En naturlig makeup på en återfuktad hud och sen satsa på roliga naglar istället. Det är det viktigaste oavsett årstid!

Fler knep?
Vattenfast mascara för alla bad, svettiga dagar och eventuella bröllop. Define-a-lash waterproof fungerar utmärkt vid dessa tillfällen. Och ett bra borttagningsmedel. Dock har jag inte funnit det ultimata ännu.

Bästa köpet inför sommaren?
Mascaran ovan, alternativt min finfina high tech lighter från Make Up Store. Platina tror jag bestämt att den heter.

Sämsta köpet?
Jag har köpt så mycket skit i mina dar så ni anar inte. Men ögonskuggor utan pigment är ju alltid ett nerköp och dessa har man ju lurast på ett flertal gånger.

Sådär ja. Nu vet ni hur jag kommer se ut i sommar. Jag skulle vilja veta hur Emelie och Nina planerar att se ut. Så flickor, skriv och berätta!

Honey, I´m home!

Jag är hemma. Jag planerar en uppdatering om resan samt bilder imorgon alternativt på onsdag. Så håll utkik!
Låt inte solen i bakgrunden lura er, det är en bild från arkivet. Idag öser regnet ner.

Sitter på vad som skulle kunna klassas som...

img_1666 (MMS)

Sitter på vad som skulle kunna klassas som världens tråkigaste flygplats, tur man har världens bästa resesällskap! Mallorca here we come!


Möhippa för Sandra!

I sommar har jag fått äran att gå på bröllop. Kompis Sandra ska gifta sig med sin Pär. Så i helgen som var var det dags att fira att Sandra snart ska bli en fru.
Med orange väska på magen begav jag mig in till stan i lördags morse.

När vi 22 stycken vännerna till Sandra mötts upp var det dags att överrska henne. Jag, Frida och Ida stod i en trappuppgång och spanade efter Sandra.

Sandra, lite överraskad trots att hon hade haft sina aningar om vad som komma skulle.

Hästtjejen själv fick dagen till ära prova på att se ut som en landslagsspelare i fotboll. Hon passade rätt bra som det också, eller hur?

Sen följde en dag med diverse uppdrag och utmaningar. Här skulle hon köpa underkläder till kommande plåtning. En annan utmaning var att pruta på allt hon köpte, 20 % avdrag på underkläderna får man ändå säga är godkänt!

Här tar mina bilder slut. Jag hade fullt upp med att ha roligt och glömde totalt bort att dokumentera. Men dagen fortsatte i alla fall med champangelunch, skivinspelning, fotografering och fest.
En mycket fin dag ordnad av Hanna, Teresia och Nina. Nu längtar vi alla till bröllopet!

Tillbringar en fin sommarkväll med vännern...

img_0500 (MMS)

Tillbringar en fin sommarkväll med vännerna på slottsängen.


6 Juni

Ursäkta mig men solen skiner. Jag har inte tid att sitta framför datorn. Återkommer!

Världens bästa torsdag.

Sköna gårdag. Hör bara här: Sovmorgon. Mys. Sol. Glass med Emelie. Sömn. God mat. En timmes kvalitetstid med Nina. Promenad med Lovisa. Cola i vinglas. Klockan 8 hos stjärnorna. Sömn.

Trötthet och hunger.

Festen igår var lyckad. Men för fasen vad trött jag varit idag. En powenap på två och en halv timme fick det bli efter att jag suttit och gäspat Emelie rakt upp i ansiktet när hon var här på besök. Tur man har vänner som är förstående när man är sådär otrevlig då och då!

Nu är jag hungrig då en glass och två mackor är mitt enda intag sen kl nio i morse. (jaa L, jag vet att jag ska äta ordentlig men idag är det faktiskt befogat!) Nu sitter jag i alla fall och fundera på vad jag ska laga för nåt och då är sidan vadihelveteskajaglagatillmiddag.nu världens bästa, här kan man slumpa fram recept och plöstligt stöter man på nåt man är sugen på och vips så är problemet ur världen. Smart!

Jag gillar iof inte hälften av vad som är på denna bilden, men ni fattar grejen. Det är mat...

Mot nya mål.

Igår gjorde jag min sista dag i skolan någonsin. Konstigt. Fast å andra sidan är ju tanken att jag ska befinna mig inom skolans väggar fast som lärare i typ 40 år till, så jag ska väl inte hänga läpp. Ikväll firar vi i alla fall sommarlov eller i mitt fall arbetslöshet med en klassfest. Fint!

RSS 2.0