Ikväll hänger vi på PM, jag, Mirre och Eme...

img_3465 (MMS)

Ikväll hänger vi på PM, jag, Mirre och Emelie.


Nu sitter jag och Mirre i bilen på väg til...

img_7211 (MMS)

Nu sitter jag och Mirre i bilen på väg till Malmö. En dag med mys och shopping står på schemat!


Revolutionerande grej!

Som jag skrev igår så finns det ett mindre roligt moment när det gäller att måla naglarna. Att ta bort det gamla för att ta på nytt. Men nu har jag hittat en ny grej som gör det hela mycket enklare. Nämligen Nail Twist som går att köpa på Eleven.se för 50 lappen. Billigt, bra och dessutom luktar det gott till skillnad från vanligt nagellacksborttagningsmedel (världens längsta ord?) som man får skallebank av så fort man skruvat av korken. Testa!

Storstadsyra

Idag pryder Nice mina naglar. Förövrigt ett av favvolacken i min samling.
När man ta på något måste man på något sätt ta av det också, imorgon kommer jag berätta vad jag anväder för att underlätta detta nackellacksmoment.

Det går bra nu.

Livet liksom!

Söndags update.

Denna söndag har bjudit på en mysigt runda på stan med Veronica och Stina. Behövligt efter en helg full av upptåg!

I väntan på...

Taggade tjejer!

I väntan på förfestfolket får man roa sig bäst man kan.

Vi lyckades ganska bra.

Spårade.

Denna la jag bara upp för att jag älska färgen på mitt hår här. Varför ser den inte ut så hela tiden?

Allkår -11

Då ger jag mig in i leken. Leken som kallas Allkår och som har pågått här på Campus sen i tisdags. Men som arbetande och studerande kvinna har jag tålmodigt fått vänta på min tid för att få vara med och nu är den här. Vi startar upp med att lyssna på min vän Lovisas band See yon the moon.

En dag fick jag äran att bli avritad. Dett...

img_0301 (MMS)

En dag fick jag äran att bli avritad. Detta är resultatet, jag är inte helt nöjd!


Glassigt värre.

Snacka om antiklimax. Här satt jag i min lägenhet och var sjukt sugen på glass. Ben & Jerry för att vara exakt. Och när jag ägnat mer tanke åt önskan till glass än något annat vettigt så satte jag mig på cykeln som tog mig till Ica. Väl där såg jag till mig förtjusning att dom hade extrapris på GB glass, endast 25 riksdaler för tre stycken enlitare! Lätt att man som fattig student väljer det före en dyr B&J. Dessutom hade de fått in nya smaker som jag var tvungen att testa, Päronsplitt och Lakritspuck närmare bestämt. Så de plus, vad jag trodde var ett säkert kort, chokladglass, fick följa med mig hem.

Hur gick det sen då? Joo det ska jag tala om. Päronsplitten smakade kräk. Kvalmig och äcklig. Lakritspucken smakade, hör och häpna lakrits som jag nu kommit på en gång för alla att jag inte tycker om. Och chokladglassen smakade även den ganska illa. Sen om det beror på kombinationen päron,lakrits och choklad eller om den faktiskt bara inte föll mig i smaken kan jag inte svara på. MEN däremot kan jag säga att det var min sämsta glassupplevelse någonsin. Jag ska aldrig mer testa nåt nytt!Grattis grannen!

Idag gratulerar vi Norge med dagen.

Jag sitter här och bli lite nostalgisk. För fyra år sen stod jag på Karl Johan och kollade på barn som gick i tåg och sjöng Ja vi elske dette landet. Fyra långa år sen. Jag vill tillbaka! Någon gång ska jag bo i Oslo igen, jag är inte klar med den staden!Det var en regnig men glad dag!

Sökes..

Finns det någon där ute som kan ge mig ett jobb och en bostad så jag kan börja tänka på andra saker igen? Jag är trött på att inte veta någonting om någonting!Jag är en 24-årig tjej som söker en framtid. Jag är snäll, smart och snygg. Hör gärna av er om ni har en framtid eller liknande liggandes där hemma som bara skräpar, jag kan få anvädning för den! Pris spelar ingen större roll, jag är desperat.

Kalas

Igår gick jag och mina två vänner Lovisa och Emelie på Smålands Nations 25års jubileum.

Kvällen startade med att var och en fick välja ett lack för kvällen ur min godisskål.

Sen blev det bråttom att dricka öl, då få man påskynda torkningstiden med lite blåst.

Sen hoppar vi några timmar framåt och Lovisa är finurlig med sitt läppstift.

Här är vi precis innan vi tågar mot Stenladan. Har ni sett va fina?

Väl på Stenladan där kalaset höll till var det dans från första stund. Finfin musik spelades och svängiga band stod på scenen då kunde vi inte låta bli att svänga oss till musiken.

Härligt!

Så skönt. Nu slipper man fundera på vad man ska göra i helgen. Två finaler att skåda. En musikalisk och en sportslig. Eurovision på lördag och Hockey VM på söndag!


Heja Sverige!

Min syster fick ett liv och tog mitt.

Okej. Efter mitt förra inlägg har mitt liv tagit en drastisk vändning. Inlägget fick minst sagt oanade konsekvenser.

Min syster tog mig på orden om ett roligare liv med i iphone och sprang till närmsta butik och skaffade en. So far so good. Men jag då? Jag kan inte kolla på min mobil utan att det antingen är ett telefonsamtal från syster (eller från hennes telefon, det är lite det som är grejen, hon bry sig inte om mig utan om att få ringa från sin telefon) eller så är det sms, gärna kl sex på morgonen men någon rolig lite smileys eller annan ful figur som hon lärt sig ladda ner. Mitt liv är över. Hon och hennes telefon tar upp hela min fria tid. Jag hoppas inte jag var lika dan när jag skaffade min för snart ett år sen. Jag. hoppas. verkligen. inte. det. I så fall ber jag så hemskt mycket om ursäkt!

Om någon där ute har lust så får ni gärna göra ett försök med att sno systers telefon och förgöra den för gott. Jag tror det kan bli svårt för jag misstänker att hon har den i sin hand i ett fast grepp dag som natt, men ett försök skadar ju inte!?
Ser ni skräcken i hennes blick. Jag hoppas att detta hotinlägg ska ha samma verkan på henne!

Saker..

Saker som gör livet lite trevligare:

- Solen. En titt ut genom rutan på morgonen och ett konstaterande om att det är solsken ytterligare en dag gör det mesta trevligare.

- Choklad. En bit choklad till det nödvändiga kaffet kl 10 är vardagslyx (och ett beroende, men va tusan, hellre choklad än något annat)

- Iphone. Vad gjorde man när man hade tråkigt förr och inte hade en iphone?!? Jo, nog har min telefon gjort mitt liv lite roligare (och fattigare men det är smällar man få ta)

Det här är jag och min iphones första dag tillsammans. Vi firar snart 10 månader tillsammans!

- Vänner. Jag kanske borde tillägga att denna lista är utan inbördes ordning för om så vore så skulle vännerna lätt komma direkt efter chokladen.

- Maggio. Veronica Maggio alltså. Hennes nya album är älskvärt!


Helgen som gick

helgen startade med ett strumpdilemma. Blommiga eller beiga med spets? Det slutade med de sistnämnda.
med öppna skor och strumpor i (som en annan tysk) tog jag mig till Lovisa där matlagning stod på schemat.
Efter mat sa vi hej till vår kompis Mario. En öl gjorde det hela lite roligare, dock vet i tusan om den inte sinkade vårt spel en aning. Sämre har vi då aldrig spelat!
Jag blev trött i ögonen efter en lång dag med jobb och sa hejdå till fröken. Och det blev lördag..
Denna dag fick det bli blommiga strumpor. Vi var på Tuvanängen och firade midsommar en månad för tidigt. men varför vänta med något som är trevligt?
Här sitter vi lyckliga i solen, veronica och jag.
Mobilnörd 1 och 2 delade filt med oss. Även kallade Emelie och Sara!
Grilltillbehören fick också en plats på våran filt.
På grannfilten satt Lovisa med sitt band. Här fångade jag hennes ryggtalva och det fina mönstret på hennes klänning.
Solen gick ner och det blev lite kyligt. Så vi tog vårt pick och pack och gick till Veronica där ölspel och dans var aktiviteter.
Framåt midnatt avrundade jag min kväll. Men först sa jag hejdå och grattis till Ekblad här ovan som blev ett år äldre.
Och lördag blev söndag.
Söndagen bjöd, som resten av helgen, på strålande sol. Så en sjö fick bli utflyktsmål för denna dag.
Nog för att sjön är vacker att kolla på men man tröttna snabbt då var tidningarna till nytta!
Här tog mina bilder slut men söndagen fortsatte med tacos och mys. En bra helg allt som allt!

Stänger ute solen.

Påstod jag att jag blivit vuxen? Eh, kanske få ta tillbaka det. Jag satte nämligen igång med kojbygge i min lägenhet i natt och det känns inte jättevuxet. Men vad gör man inte för att få sova en skvätt längre och slippa vakna av morgonsolens (i och för sig ganska fina) strålar klockan sex på morgonen?

Ett år äldre sen förra året....

Ja. Då var jag här igen. Än så länge har jag inte gett upp!


Den fasansfulla insikten igår har fått mig att på riktigt fundera. Är jag verkligen tråkig? Svaret är ja. Jag är ju ett år äldre. Och alla vet ju att ju äldre man blir desto tråkigare. Och jag, med mina kommande 25 år är ett verkligt bevis. Vid 23,5 år ålder hade jag min storhetstid. Jag var humorn själv (även om roligheten försvunnit med åldern så har jag kvar min hybris). Men ett år senare är allt annorlunda. Jag är ledsen kära vänner, här kommer inte bli något kul eller underfundigt att läsa framöver, det kommer bli vuxet och tråkig. Men för all del, klicka gärna in någon gång om dagen ändå, för ni så som jag kanske också har blivit vuxna och tycker att det jag skriver ändå är värt att lägga tid på att läsa? Men vad vet jag.

sjuttioelfte gången gillt?

Hej.
Efter många om och men har jag nog bestämt mig för att börja skriva här igen. Och det finns bara en enda anledning till detta. Nämligen följande: Jag har spenderat den senaste timmen på att läsa i mitt eget bloggarkiv och kommit fram till att jag för ungefär ett år sen var så jäkla rolig. Vad hände? Någon stans på vägen tappade jag min humor, min fantasi och allt annat som kan vara bra att ha när man ska skriva en underhållande text för läsare som faktiskt skrivit in min bloggadress på sin dator. Så anledningen till att jag skriver igen är för att se om jag kan återfinna denna gnutta rolighet som jag en gång hade. Är ni med mig? (det är nu jag behöver asmånga kommentarer och peppande ord annars kommer det rinna ut i sanden.. igen)
/Eke

RSS 2.0