Kalasklädd.

Idag tog jag bilen och körde till Ljungby för att fira syster som fyllt 23 år. Missade dock helt att klicka på kameran mellan kakorna och kaffet. Men jag insåg att min outfit var exakt den samma som jag klädde mig i för någon månad sen så en "dagens" kan jag ju bjuda på även om den inte är från just idag.
Efter firande, lite pianospel/sång och uppdatering om vad som hänt senaste dagarna tog jag bilen tillbaka hem.

Fav Pic

Min favoribild alla gånger. Den finns överrallt i mitt liv. Som bakgrund på mobilen, som bakgrund på datorn, som favoribild på Instagram (där jag för övrigt kan följas under det fiffiga namnet thereseeklund) och nu är den även en del av min blogg. Det faktum att bilden innehåller nagellack, massa rosa och en Chic är varför jag älskar den.

Thank God it´s friday!

Veckans bästa dag är lätt fredag. Då vaknar man på morgonen med ett leende på läpparna för att man vet att när man tagit sig igenom arbetsdagen har man två dagar av ledighet. Det bästa man kan göra med fredagen är att utnyttja den till fullo, med fina vänner och sånt.. Det gjorde jag i fredags.
Jag peppade med silverbrallorna..

Söta Lovisa behövde inga silverbrallor för att vara pepp inte.

Johan var en aning mer chill med en chic

Vi hade allt som gör en fredag. Johan sitt snus, jag mitt godis och Lovisa sourcream ringar.

Senare under kvällen blev vi nostalgiska och lyssnade på 90-talspop.

Vi rundade av strax efter midnatt då vi alla var ganska sega efter en skol- och jobbvecka. Så funkar för det mesta fredagarna..

it´s in the details baby
Jag gillar fina saker. Mina finaste saker gillar jag även att skylta med. Alltså är det inte konstigt att favorithalsbanden fått en hedersplats på min klädstege eller att nagellacken har fått ta plats i en glasskål där de kan lysa i sina fina färger för alla som kliver innanför tröskeln till mitt sovrum.

P Å S K

Det har varit en påsk som en påsk ska vara. Mest ägg, vissa med gula andra med godis. Det har varit vänner, familj och kärlek.

Något som frångick hur en vanlig påsk kan se ut är att vi äntligen gjort det vi pratat om i flera år. VI HAR BOKAT RESAN TILL NEW YORK OCH TILL VÅR ÄLSKADE VÄN PAULINA! Äntligen, verkligen äntligen! I juni far vi. Jag misstänker att jag kommer hålla en ganska exakt nedräkning från och med nu till den dagen vi åker. Idag är det nio veckor och två dagar kvar.

Långfredag.

Är det dags för en nystart tro? Vad sägs om en ny header som stämmer överrens med mitt faktiskt utseende tillexempel? Det skulle nog kunna vara en bra början.

Jag gillar tanken om att börja om. Men jag hatar det faktum att det krävs att man lämnar gammalt bakom sig. Jag har svårt för lämna det bakomflutna där det borde vara. Det kan jag se i det mesta jag gör. Ett exempel är mina svårigheter i att lämna ifrån mig kläder. Jag är en jäkel på att rensa ut de som jag tro mig inte vilja ha mer. Men sen då? Jo, sen står de i kassar i lägenheten i flera månader för att jag ska kunna komma på om jag verkligen verkligen är beredd att lämna mina en gång så älskade kläder. Att kläderna sen är 5 år gamla och alltså kommer långt ner på modeskalan är något som kommer i andra hand. Det kan till och med hända att jag under denna period, när kläderna ligger i påsar i väntan på att bli slängda, plockar upp och kollar en extra gång (läs: tio gånger extra) så att jag inte slänger nåt jag kan komma att sakna i framtiden. Ja gisses jag hör ju hur det låter, det kommer väl nya kläder till garderoben så småningom? Inga konstigheter egentligen. Varför är det inte så enkelt då?

RSS 2.0