Redo

Nu är vi redo för Halloween även om ingen av oss är särskilt läskig :)




Ska fota utav bara tusan ikväll så få ni se allt imon om vi ha tur! =)

/ Eke


Dags att börja göra ve sig ;)

Det är 2,5 timme kvar tills tjejerna kommer över till mig. Dags att börja duscha och så kanske..? Vi ska göra oss Halloweenklara ihop ! Jag behöver hjälp med mitt hår till min outfit! Sen ska vi bege oss till Veronica som har födelsedagsfest, kommer bli askul! Senare drar vi alla utklädda och glada ut på Sivans. Var asläängesen jag var där, och sist hade jag inte ens kul, detta ska ändras ikväll!

Akta så jag inte lyfter er och kasat iväg er ikväll. Jag kommer vara stark! =)

/eke


Nina diska, jag sminka.. :)

God morgon vänner!

Glömde ju visa er bilder på när jag och Nina la ansiktsmask igår, som ni förstår hade vi en riktigt giirlinight! :)

Jordgubbsmask, lukade gott. =)

Haha, Nina kom nyss på att vi har sovit ihop 4 helger i rad, det börja bli en vana att ligga och trängas i samma säng, haha!
Just nu står hon och diska medan jag bloggar och sminka mig, bra uppdelning tycker jag. Hon är ju så sjukt söt så där behövs inget smink, men jag kan tyvärr inte visa mig på stan utan så jag är så illa tvungen att låta henne diska. haha!

återkommer ikväll, då ska ni få se min outfit för ikväll. Det är Veronicas födelsedags/halloweenfest. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska vara, det står och väger mellan två saker. Som sagt, ni få se ikväll!

ha en fin dag! / eke


Nina här!

Hej!

Jag fick min kära vän Ruts förtroende att skriva ett blogginlägg. Jag passar på medan hon massera mina ben. Ni skulle sett hennes min när jag sa att det var hennes tur. Om blickar kunde döda.

Vi var och handlade på Willys innan. Först tog vi en korg sen skumtomtar. Sen hämtade vi kött, potatis, bea och sen plockade vi smågodis, chips och dip. Sen tillbaka genom hela affären och hämtade creme fraiche. Sen när vi packade upp varorna kom vi på att vi hade tagit både skumtomtar och godis. Det blev väldigt mycket. Men gott:)

Jag har ett jätte bra skämt också som jag måste dra.
Innan var det reklam om triss och då sa dem att man kunde vinna 50 lakan i månaden och då undrar jag ju. Vad fan ska jag med 50 lakan till. Jag byter väl inte lakan två gånger om dagen heller!

Vi hörde på Idol att det var slutsålt både i Malmö och Göteborg, men Tesse tyckte vi kunde gå på RENGEPET.

Med andra ord har vi skrattat mer än vi har pratat.

/Nina alias Dessire

effektiv tvtittning

Snacka om effektiv tvtittning.. Tar igen program som jag missat på datorn och kolla på favvo programet Ellen på tvn. Jag gilla´t!

så ser det ut. Asbra! :)


Nina kom hit, för jag längtar efter dig!!

Äsch, det blev ingen sovmorgon till kl 2. Halv 8 vaknade jag första gången, det är tacken när man för en gång skull ha tid att sova..

Jag har bjuditi hit min älskade Nina idag, jag saknar henne nämligen. Men hon hade annat planerat så vi få se om hon hade tid att åka hit. Jag hoppas!

Kärlek!!

 

 


Tack "måndagsvänner"

Tack vänner för en mysig kväll! Perfekt sätt att fira att tentan är klar!

Vi åt alltså kycklingsallad, ni skulle givetvis fått se en bild på denna goda sallad med glömsk som jag är så glömde jag ta kort.. Jag är en dålig bloggerska! När vi var mätta och glada satte på Robert Gustavssons dvd "De ä kanon", skiitkul! Så mycket roligare att skratta ihop med vänner än själv! =)






toby kom förbi och kollade lite på Robert med oss, se va mysiga dom är :)

Jag tänker aldrig gå och lägga mig, för imon har jag sovmorgon och tänker sova till 2, men för att klara det krävs det att jag är uppe hela natten :O

Natti / Eke

Nästäppa är ett raggningsknep!

Jag är upprörd!  Här har jag gått och varit beroende av nässpary i fler år, varför har ingen sagt att det är ett raggningsknep!?!?!

Kollade på tv och plötsligt var den där, reklamen för Nezeril, och jag insåg att dom flirtar ju i den. "atschoo, oj förlåt jag är lite snuvug", " hihi jag med*blink blink*"  Va faan! Funkar det så? Är det så enkelt? Jag ska minsann aldrig sluta använda Nezeril om så doktorn ska hugga av min näsa det är ett som är säkert!

ser kanske inte så flirtigt ut på denna bilden, men det är precis innan dom sätter igång och gulligullar!!!


Måndagsklubben hos mig to night!

Nu har jag bakat vitlökssmör, det lukar illa i hela min lägenhet, men det får det vara värt. Ikväll ska "måndagsklubben" ses hos mig och jag ska bjuda på kycklingsallad deluxe med avokado, nötter och fetaost och bagutteter med vitlössmör och att dricka blir det husets bruna (coca ). Har ni inte börja dreggla ännu är ni tröga!

Nu ska jag sticka och inhandla allt gott!
/eke

Jag borde skåla i champange!

F*N va sköööönt! Jag borde minsann fira, det är vad jag borde! Idag blev jag och Erik klara med vår hemtenta, 2 dagar tog det, och vi har en vecka på oss, vi är grymma! Dessutom fick jag tillbaka förra hemtentan och den var godkänd, kan lova att jag inte räknade med det denna gången, MEN! Nu kan jag släppa den delkursen! Är inte det anledning nog att fira, så säg!!??!!



"Jag ska bada i champange min vän, på resan genom gryningen"

/ eke


Haha dumma Bert.

HA HA HA. Med tanke på inlägget om Bert Karlsson. Jag hittade detta citatet sagt av mannen själv..

"Politiker är som krokodiler, stora i käften men saknar öron"

Undrar om han pratar om sig själv? Han var ju trots allt aktiv med politiken under tidiga 90-talet!!

När jag ha tråkigt...

När jag har tråkigt vill jag göra knäppa saker.

Just nu har jag tråkigt. Fick nyss för mig att jag skulle prova att lägga allt jag tycker om i ett glas och dricka. Jag tycker inte om det längre. Choklad, vatten, sura godisar och pasta med chilisås, humm nej det så bara äckligt ut och jag provade inte att dricka. Jag är äckelmagad.

En annan sak jag kan prova när jag har tråkigt är att se hur vig jag är, utan att vara uppvärmd. Det kan sluta i en katastrof! Idag var jag inte alls vig.

Jag kan också få för mig att jag vill vara ett barn igen med massor av fantasi, därför gör jag gubbar av aliminiumfolie och leker med dom, dock tröttnar jag jäkla fort. Jag är tyävrr inget barn längre och inte så jäkla lättroad. Trist.

Jag vill också göra stearinbollar ( men det har jag inte gjort ikväll). det är skiitfint. Jag och min vän Karro gjorde sånna när vi var små och hade tråkigt, grymt bra pyssel! Då tänder man ett värmejus ( det fick vi alltid göra i smyg eftersom vi inte fick "leka med elden" ) sen låter man det brinna så att stearinen blir mjuk därefter släcker man ljuset och väntar en stund sen tar man ut veken ur ljuset, och trycker ut stearinet ut alminiumformen, sen så tar man vattenfärg och droppar i det mjuka stearinet och sen rullar man till bollar. Det är såå mysigt, varmt och lent likosm! Sen gör man det viktigaste av allt, stoppar dom i frysen så att dom stelnar fort så man kan sälja dom snabbare. Snabba cash så att säga! Ska nog göra detta en dag och visa er, och kanske sälja. Någon som är sugen på en specialdesignas stearinboll så säg bara till!! :)

Lika bra jag gå och lägger mig, detta håller inte. /eke


Äckliga Bert.

Precis sett en sjukt bra dokumentär som UR har gjort. Jag vet att jag egentligen är lite för ball för att kolla på UR-program, och jag skulle aldrig erkänna att det händer att jag gör det om det inte vore för att detta programmet var så himla intressant. Välkomna Nästan Allihopa heter det och går på svt 2 halv 8 på onsdagar. KOlla på det om ni få chansen, går säkert hitta på svt play också. Denna gången så intervjudade Musse Hasselvall Bert Karlsson om alla hans uttalanden om invandrare, Bert måste vara den äckligaste människan i världen?! ( få man skriva så i en blogg?? ) Usch i alla fall. Bortförklaring på bortförklaring, äckligt är det. Sen mötte Doreen en snubbe, han var också äcklig. jag gillar nog inte folk med äckliga åsikter som inte stämmer överrens med mina egna.

Kolla på programmet om ni kan!

/ eke


studenter, hur överlever dom?

Vi är mitt i en ny tentaperiod, denna gången hemtenta. Jag fattar inte hur det kan ta sån tid. Idag har vi suttit i biblan från 8 till halv 4 och ändå har vi bara gjort hälften, och då ska tilläggas att det ändå flyter på ganska bra.

Och inte nog med att det tar tid, man blir ju sjukt trött också, skulle kunna somna sittandes nu, om det inte vore för att jag är så jäkla hungrig, för äta hinner man ju knappast. Och laga mat när man kommer hem och är dödstrött är det inte tal om. Herre gud, hur överlever vi stackas studenter? Tala om det för mig!

Nu ska en trött och hungrig gå hem till Veronica och fira lite. Hoppas hon bjuder på tårta ( så att jag blir mätt) och att sängen är ledig ( så att jag kan vila ).

/Eke

Grattis!!

GRATTIS till Veronica som blir 22 hela år idag!



Ska snart traska över Campus och hem till kicka för att fira henne lite. Men idag får hon bara en kram och ett grattis för på lördag ska vi minsann fira så det smäller om det!

/ eke

Amanda time.

Nu åker jag ut till Araby. Är minsann bjuden på middag hos Amanda och hennes familj. Lax blir det. Det är ju för tusan ekonomiskt att ha ett mentorsbarn, att få finmiddag så här mitt i veckan. Mohaha, där kan ni andra studenter sitta med era nudlar och äggmackor och ångra att ni inte valde att bli mentor ;) Skämt å sido, det är kul att träffa Amanda och att bli bjuden på mat är ju bara som grädde på moset, eller laxen istället för nudlarna, eller pricken över i:et.. ja ni fattar!

/ eke


tentaperiod, igen!!!

Nu går jag in i en ny tentaperiod.
Det tar aldrig slut.
Denna gången är det dock hemtenta och man få vara två och två. Det är skönt. Jag och Erik är ett radarpar så varför förstöra nåt så framgångsrikt? Om man hade kunnat vinna på en hemtenta hade vi gjort det. Asbra!

ASBRA!


Serietidningarnas värld..

Jag vaknade och trodde jag hamnat i en serietidning. Min säng står rakt emot ett fönster och utanför ser man massa hustak när man ligger ner. Såå där vaknade jag för en halvtimme sen och det första jag ser utanför är en blåklädd gubbe med en eldsprutande grej i handen uppe på ett tak.. Vem skulle inte tro att det är som taget ur en serie? Dock vaknade jag till ganska snabbt och insåg att dom gör någon slags renovering på husen mitt emot och att elden är något dom använder för att få bort nåt. trist. Jag hade velat leva i en serie. Så fall hade jag varit antingen Lady Lovelylocks eller Sailer Moon. Så det så..


Lite mer rock´n roll.

Tröttheten slog till som en blixt från klar himlen. Man kanske ska lyssna på sin kropp för en gång skull och gå och lägga sig? Faan va trist jag är. Jag borde bli lite mer rock´n roll. Ska jobba på det och jag börjar.... imon. För jag vill verkligen gå och lägga mig nu.

Skickar en stor varm kram till min Miriam och hennes fot. krya på dig vännen!


...

Trevligt var ordet!


Shop till you drop.

CSN, älskade CSN. Bäst att passa på att shoppa nu innan räkningarna måste betalas. Tack CSN för en ny tröja kanske? Vi få se. Tack på förhand i alla fall!

/ eke


tänkte inte på dee..

Hoppas inte personen i fråga läser min blogg.. ! Tänkte inte riktigt så långt när jag blarrade på  förra inlägget. Opps!


Haha, höstlov...

Ha ha ha!

Hur lyckas jag? Jag skrev ju innan idag att jag skulle och fika i eftemiddag.. detta är med en ny bekantskap och jag tänkte att det var skiitsmart att lägga fikan en timme innan dansen så att om fikan är totalt outhärdig har jag bara en timme att stå ut för sen måååste jag jju rusa till dansen. Tror ni inte det är HÖSTLOV på dansen då.. Haha va fan ska jag nu skylla på? Kan jag ljuga och säga att det är dans ändå, det få personen i fråga aldrig reda på ändå, eller? Eller ska jag be någon vän att ringa mig halv 8 och säga att jag måste komma för det har hänt något ( Ni vet, vänner ställer ju iupp för varandra i ALLA lägen) eller ska jag helt enkelt ge människan en chans och kanske inse att det är trevligt och inte behöva fly?! Ja ja, annars är det faktiskt ganska bra med höstlov för jag är förkyld och inte hade kunnat dansa ändå, utan hade fått sitt och kolla på. Så okej, lite bra med höstlov. Vi få se om jag behöver ljuga eller ej ikväll ;)

/ Eke



:D

Hem ljuva hem!

Nu är jag tillbaka i kära Växjö igen! Denna gången tror jag att jag stannar längre än en vecka. Har varit ett fasligt färdande på mig den senaste tiden, men det har ju haft sina skäl. Nu finns det inga skäl längre, eller jo såklart alla vänner hemma, men dom kan ju faktiskt ta sig hit! :)

Kollade posten när jag kom hit och hade fått en inbjudan till Markaryds folkhögskola, AMP ( linjen som jag gick ) firar 10 år, så då ska det ställas till med fest. Få se om jag ska gå ännu, vet inte hur många vi blir från min klass och är det inga från den är det ju ingen mening att ta sig dit! Vi få se helt enkelt, men kul med en inbjudan i alla fall!

Idag är en dag med massor av saker planerade, skolan först och främst, sen stan med Stiiner, sen fika, sen dans.. Jag gilla´t.

/ eke


Så j#¤"#a dåligt

Jag är hemma i Tofta, där av att jag inte bloggat på ett par dagar. Ni vet vid det här laget att jag inte gör det när jag är här pga av datorna hastighet.. MEEN nu är jag så arg så nu måste jag skriva av mig.

KOm nyss hem från hockeyn, Troja mot Borås. Det var nog den sista matchen jag gick på för denna säsongen, och fortsätter dom spela så här så lär jag inte gå nästa säsong heller, för då spelar dom nog i Div 1 igen. Backarna blir totalt bortspelade gång på gång, forwadsarna ( kan man säga så? snacka om att försvenska ett ord) kan inte göra mål. Deras fjuttiga skott skulle till och med jag ta, om det inte vore för att jag är skotträdd. Ja och tränaren gör inte ett skit i båset för att något ska ändras. Imon i tidningen kommer man få läsa att troja tränaren Martin Karlsson sagt " vi har det mesta av spelet, vi har inte marginalerna på vår sida, vi har mer skott än dom, osv osv.. det spelar ju ingen roll, dom vinner inte och tyvärr är det vinsterna som räknas, inte hur många skott dom haft som gått utanför mål, och tabellen talar sitt tydliga språk, SIST. Det är inte okej. Gahhhhh! Ni försår nog att det blev förlust mot Borås, 1-4 slutade matchen.  Det enda roliga var att se Erik, en gammal klasskompis som nu spelar i Borås,  spela och göra det bra- heja!

Återkommer imorgon, då är jag tillbaka i Växjöl igen.

Dålig uppdatering.

Hemskt dåligt uppdatering, förlåt. Men det är mycket att hålla koll på just nu, bland annat hålla koll på vart man har datorsladden.. Humpf. Satt och pluggade i biblan igår och när klockan närmade sig tre sa jag tack och hej och gick hem, utan min sladd fick jag veta senare när Emelie ringde och talade om det. Bra gjort av mig. Sen har det dröjt till nu i eftermiddag till jag hämtade sladden.. så nu vet ni varför. Asintressant va?

På tal om intressant fast tvärt om, jag har varit på världens mest ointressanta och oinspirerande seminarium idag, ibland undra man om det är värt att ta lån för att gå på så hemskt dåliga grejer? Antagligen inte, men det är mycket annat som väger upp, och tur är väl det!

Nu ska jag gå och möta upp en tjej som också är mentor i Näktergalen, vi ska utbyta ideér och framför allt fika. Jag är så oehört sugen på en varm kopp te ( och på tal om te, hur fasen stavas det? Te? Tea? Tee? ) och en bulle! Mumms!

Puss!


Lunch med vänner..

Det gick fortare än jag trodde att skriva analysen. Jag är så gott som klar, så himla sköönt och jag är så himla glad, för det innebär sovmorgon imon!!!! Det är ont om sovmornar nu för tiden, så dom som kommer är väldigt uppskattade. Jag som trodde jag var morgonpigg? Tsss..

Mitt i allt plugg var jag på lunch med vänner från AMP tiden, Emmeli och Johanna träffar jag lite då och då, men Malin har jag inte träffat på över ett år, så det var verkligen på tiden! Jättekul att ses igen och det gav mig massor av energi till plugget efter lunchen, kanske tack vare dom som jag redan är klar? hehe

Nu är jag i full gång att göra paj, Emmeli hade gjort det igår och jag blev så himla sugen och snart ska jag få äta, mumms!


El biblio.

Mooorning!

En ny dag, en ny dag i, en ny dag i biblan, en ny dag i biblan med, en ny dag i biblan med plugg!

Ska skriva en analys om ett barns läsutveckling, ganska spännande men ack så segt. Jag hade mycket hellre legat i sängen och kollat på nyhetsmorgon, men men. Hoppas på att bli klar i eftermiddag, eller i alla fall så gott som klar så att jag kan ägna eftermiddagen och kvällen åt att umgås med syster, laga mat och kolla på Bonde söker fru. :)

Later / eke


Amanda time.

Har lämnat Amanda vid bussen och gått en skön kvällspromenad, var lika mysigt som alltid att umgås med Amanda. Hon är stört skön! =)




/ eke


Lilla lillasyser!

Jag är så glad för min systers skull! Hon flyttar hit till växjö i december ( jag tror det är för att hon inte klarar vara ifrån mig, men det är inte vad hon säger ) och håller nu på att söka jobb för fullt. Inte det lättaste i dessa tider, men hon kämpar på, och skam den som ger sig! Imon ska hon på intervju för ett servitrisjobb, tror det skulle passa henne kanon ( hon skulle nog dra in mkt dricks på att vara snygg ;) ) och det är ju en kanon merit att ha med sig när hon ska söka nya jobb i framtiden. MEEN nu är det ju så att det bara är en intervju så skulle det inte bli något där så behöver hon ju ett annat jobb... Det är ingen som har ett jobb på lager till en tjej som är i sina bästa år, arbetsvillig, social och flexibel? ;)

Jag håller så klart tummarna för att det går bra imorgon!! Puss på Lizette!






Blog Awards

Hittade precis ett ihopklipp från Blog Awards på veckorevyn.com.  Jag vill också vara där! Nästa år kanske... ;) De verkade i alla fall varit skiiitkul! Bara se här.

drömmer....


mat, mat, mat, mat!

Jag är så sugen på mat. All mat, tacos, köttfärssås, pizza, gratänger, kyckling, lax till och med sallad!! Har precis (i ren Erik-anda) ätit två äggmackor till lunch. Jag är inte nöjd! Är fortfarande hungrig! När ska jag hinna äta mat idag då? Skola 13-15, träffa Amanda 16-18, gå promenad 18-19, träffa Emmeli och Malin 20-... Ingen tid för att laga någon riktig mat där inte.. fasen med. Imon är det jag som åker och handla och sen gör storkok så att jag har färdig mat hemma. Det är så mamma gör och det verka ju funka bra. Jag borde bli mer som mamma när dte kommer till matlagning! ... 

 

MAAAAAAT! 


dans-trams..

Hur kan dans göra så mycket intryck, avtryck eller påtryck..? jag vet i fan vilket ord det är jag söker. I alla fall gick det inte som jag önskade på dansen idag, har nog lite för mycket att tänka på för att kunna trycka in nya danssteg i min hjärna och av denna anledning är jag plötsligt inte alls lika positiv som för två timmar sen när jag var på väg till dansen.. hur kan dansen ändra allt, mitt humör, min motivation, min livsglädje.. hahah neej nu överdrev jag. Så illa är det inte, men nog är jag tjurig i alla fall. Tror de är dags att sova! Imon dansar jag upp ur sängen till tentan, jag lovar!

Natti!


Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Åhhh! Allt går bra nu! Även om det är sjuukt mycket hela tiden så känns det som om det rullar på bra! Jag och Carro har suttit i eftermiddag och pluggat till tentan imon, gick riktigt bra. Hittar man bara en bra metod för att lära sig går det lätt och är till och med lite roligt, haha eller hur Carro? ;)

Klockan är inte mer än sex vilket innebär att jag visst hinner gå på dansen ikväll, jag som var så deppig för att jag inte skulle hinna. Yeeees!

Pluggbilder:

Skriv upp begreppen på små lappar, ta en i taget och diskutera och förklara begreppen för varandra, funkar skiitbra =)

Carro tycker det är jättekul med begrepp om läs och skrivinlärning!! O.B.S, kolla in kaffet ( som denna gången var tea) som alltid är med på ett hörn när det är dags att plugga!

/ eke


Ligger lite efter i.... ALLT.

Heej

GUUUUD var man ligger efter i bloggvärlden efter en helg hemma på landet ( där vi iof har en dator, men den är så slöö så jag vägra sätta mig vid den). Missade hela Blog Awards, men jag hoppas på att jag kan hitta det på nätet, borde ju ligga på tv4 eller nåt.. eller?! I alla fall SKIIT bra att MicroMiss vann Veckorevyn blogstar! Jag röstade nog 20 gånger! =)

Sen är dte ju inte bara bloggvärlden jag missat, alla tvprogram som jag, Stina och V följer varje söndagar missade jag också i helgen efrersom vi övade inför nästa helg igår kväll. Så Ensam mamma söker ska jag också försöka hinna med en repris i även säsongspremiären av Gossip Girl.. Frågan är hur jags ka hinna allt, slog mig igår kväll att jag minsann har tenta imon, opps! Så kvällen och eftermiddagen få ägnas år plugg. Måste nog till och med hoppa över dansen ikväll, såå tråkigt... :(

Nu är det föreläsningar som gäller fram till tre. Ha en fin dag! Puss


Underbar dag!!

jag har haft en så otroligt bra dag hittills! började ju att jag vaknade och insåg att jag klarade natten utan nässpray.Jaay!  Sen cyklade jag i kylan till skolan, men möttes genast av kramar från barnen, och då blev jag varm igen! Sen har jag haft musik med dom söta barnen i förskoleklassen och ettan hela förmiddagen.. Kommentarer som" vem är du?" "va heter du?" " åhh therese det heter min mamma också!!" " Ska vi sjunga höst sånger, jaaa, jag älskar hösten för då fyller jag år" " jaaa mee" " jag fyller på sommaren" " jag fyller på våren" " jag fyllde år förra måndaden".. hehe apsöta !!

Fick även förfrågan om jag vill vicka under jullovet på fritids.. OM jag vill? KLART JAG VILL! :)

PÅ allt detta sööta fick jag tenta resultatet idag, ni vet den där jäkla matte-tentan jag satt och pluggade till för några veckor sen, JAG ÄR GODKÄND!!!!!!

Eftermiddagen och kvällen fortsätter nog lite bra, jag och min AnnaPanna ska gå på troja matchen, derby mot Lakers (växjö). Kommer bli livat tror jag! Det gillar vi.

Ha en fortsatt fin dag vänner / eke

Yeeees!

High Five!

Varför?

JOO, för jag sov utan nässpray i natt! Ni som känner mig vet att jag är beroenda av detta jäkla spray och att jag alltid tar några sprut innan jag går och lägger mig för att kunna sova en hel natt. Och igår när jag gick och la mig gav jag mig fasen på att jag skulle klara en natt utan, och det gjorde jag. Eller ska jag vara ärlig så tog jag några spray, men inte av nässpray utan av koksaltlösning, och det är inte alls farligt! Det är säkert till och med bra för näsan :)

/ Eke


Måndagsklubben..

Tack Ullis och Roberth för den goda maten, utsökta efterrätten och myset! Jag har haft en jättemysig kväll med "måndagsklubben" (som vi alltid har på torsdagar, men namnet torsdagsklubben är redan upptaget där av vårt egna fiffiga namn) till och med så pass mysigt att vattenpipan åkte fram! :)

Nu ska jag sova, har en tidig morgon och en dag till med vick imon. Då ska vi sjunga massa, för mig, nostalgisånger. Hej sa Petronella, Herr Gurka osv..! :)

Natti! / eke


Blooooooooood.

Det blev inget blogginlägg i morse. Ja hade fullt upp med att duscha, äta och torka blod. Lagom till att jag vaknade bestämde min nästa sig för att det var för längesen jag hade näsblod, och gav mig det. När jag var som mest stressad. Tack. Lyckades i alla fall få stopp på det efter en halvtimme och kom i tid till Östregårdskolan, där jag har vickat idag!

Barnen är såå söta och att få ha rytmik en hel dag har varit underbart, det är så jag vill jobba. Måste nog läsa till lite kurser så jag får behörighet i musik och rytmik också!!

Nu ska jag skriva färdigt en analys och ikväll ska vi till Ullis och Roberth på måndagsklubb!

/ Eke

JULMUST!

Har precis avnjutit första glaset julmust för i år, måånga fler kommer det bli! :)

 

/ eke


tidigt, för tidigt.

Mooorning!

Sov så himla gott när klockan ringde och ville att jag skulle gå upp. Suck.
Nu sitter jag här med trötta ögon, håret i ett enda virre-varr och äter frukost, helst av allt vill jag bara gå mina två meter till sängen och lägga mig igen men det går inte, jag ska snart möta upp Erik och cykla till Östresgårdskolan för att göra fältstudie nr2. Så nu gäller det att piggna till!

Puss och kram gå och köp en banan / eke

Amp-vänner!

Nyss hemkommen från Emmeli. Johanna var där också, båda två är vänner från Markarydstiden (folkhögskolan). Vi har haft jättemysigt, kollat på Desperate och ätit paj och popcorn! Tack tjejer för en kväll som "på den gamla goda tiden!" Ni är underbara!

Nu sova, det är ju en dag i morgon också. / Eke


Amanda och Therese eftermiddag!

Hemkommen från en mysig eftermiddag med Amanda! Var ute i Araby och hälsade på henne och hennes farmor och farfar, fikade, gick promenad och fotade. Tog mååånga jättefina kort! Se bara..

Denna fina bilden få avsluta =)

/ eke


Amanda och Therese eftermiddag!

Hemkommen från en mysig eftermiddag med Amanda! Var ute i Araby och hälsade på henne och hennes farmor och farfar, fikade, gick promenad och fotade. Tog mååånga jättefina kort! Se bara..

Denna fina bilden få avsluta =)

/ eke


fuuuuuuullt upp!

Moooorning!

Tisdag och fullt upp hela dagen..
Skola 10-15,
träffa Amanda 16-19,
planera lektioner
träffa emmeli
föbereda fältstudie

som ni ser går inte mitt schema ihop, vi få se vad som försummas..

Ha en fin dag vänner! / eke

Beroende..

Jag har aldrig ansett mig beroende av något. Jag har till och med hävdat att jag inte kan bli beroende... Kanske bara av godis. men inget annat, inte kaffe, inte alkohol, inte träning osv.. meeen jag ha ljugit. Jag är en periodare. En spelberoende periodare. Inte spel med pengar, spel som innehåller bubblor. Ja, det är sant. Jag spelar och spelar och spelar i flera veckor i stäck, sen glömmer jag bort det lite, sen påminns jag om det igen och då spelar jag och spelar och spelar igen.. istället för att plugga, läsa, äta, blogga.. Så spelar jag.. detta hemska och underbata spel BUBBLE SHOOTER. Testa och bli fast. Det är inte bara jag som blivit det, pappa är det och Carro är det, snart har jag och Carro lyckats få Sara det också.. Det sprider sig som svininfluensan, dock finns det inget vaccin mot det, så akta er!

/eke

Ahhhhhhhhhhhhhhhh!

Va beredd på att skita på er!................................... tror ni inte på spöken... så kolla här.


Måndagsbarn...

Jag laddar upp för denna måndag med nya favvolåten...



Ha en fin dag vänner!/Eke

fotbollen..

Det var ju ingen rolig match. Eller matchen i sig var väl iof ganska bra, men summan av kademumman var ju ingen höjadre. Nu sittrer jag vaken för att få höra hur det går i Porugal matchen... Håller tummarna för lika.

Later / eke

TACK!

TACK ALLA FÖR EN SUPERKVÄLL!

Jag hade så himla roligt! Vi lyckades dansa på 25 kvm, inte illa :)

Och alla presenter, tack tack tack! Klockrena allihopa! Nagellack till min samling, schlagerkortlek, Robert Gustavsson dvdn, Backtower x2, blommor x4 och finfint arrangemang med ljus. Tack igen! NI är för söta vänner! :)

Nu kör jag hem till Tofta och kolla på fotboll. Puss

/ eke

Sådär.

Nu är jag redo för mina gäster.

Lägenheten är städad
Chipsen på bordet
Musiken på hög volym
Jag är tvättad, sminkad och assnygg ;)
Huvudvärken är dödad

... nu fattas bara vännerna :)

Jag förväntar mig en toppen kväll med dom bästa!

Puss!

Killing.

Nu är jag nyss hemkommen från stan. Med många saker rikare =) Visar en annan dag, för nu ska jag döda huvudvärk med hjälp av sömn och alvedon.

Döda, döda, döda, döda, dödaaaaaaaaaaaa!


Min dag idag!

Vad har jag gjort för att förtjäna huvudvärk på min födelsedag?!

Jag tar mig en dusch och  hoppas att värken rinner av, sen blir det stan med Carro och ikväll är det feeeeest!

/ Eke

Första dagen med Amanda!

Nu har jag precis varit och lämnat Amanda vid bussen. Vi har haft en jättemysig eftermiddag! Man kan ju tro att det ska bli lite stelt och så där i början, men det blev det inte alls. Efter bara tio minuter satt vi och sjöng för fulla halsar till massa karokelåtar på youtube. Jag har hittat min överman ( förutom syrran som alltid sjungt bättre än mig ) hon är grym. Ska försöka övertala henne att börja ta sång lektioner, eller så tänker jag göra om våra träffar till sånglektioner, så ska jag grilla henne! haha! Förutom att sjunga så fikade vi, pratade, gick promenad på campus. Vi kollade in slottet och biblioteket och skrek lite i trumpeten. Sist men inte minst gjorde vi krackelering på hennes lillfingernagel. Fullt upp kan man säga! Nästa tisdag ska jag hem till henne och se  hur hon har det, spännande!




kolla vad söt, hon kom ihåg att jag fyller år imon :)

Nu soffan!

/ eke


plugga, äta, sova, plugga plugga plugga..

Hur tänkte jag där?
Jag har ju fullt upp som det är redan.
Och så en födelsedag mitt i allt, jag har inte tid med det.

Plugga
Städa
Äta
Plugga
Vicka
Fylla år
plugga
äta
sova
umgås
plugga
plugga
plugga

Pust!

Super kvinna!

God Morgon!

Tur att man är kvinna och kan göra många saker samtidigt! Just nu äter jag en god frukost, kollar på tv och bloggar. Effektivt!

Snart ska jag åka och hämta upp Erik sen ska vi till Östregårdskolan och genomföra fältstudier. Kan bli kul! Hoppas på lite roliga svar som jag kan dela med mig av här i bloggen sen!

Efter det står handling på schemat, måste bland annat handla fika till i eftermiddag, och snacks till imon. Vad händer då i eftermiddag och imon? Jooo, kl 4 idag kommer Amanda hit, mitt mentorsbarn, vi ska gå en runda på unversitete och och sen ska vi fika. Mysigt! Och imon ska jag ha förfest, där av snackset =)

Nehe nu måste jag rusa. Ha en fin dag!

/eke

Fin dag!

Mysig eftermiddag fortsatte med mysig kväll med pojkarna. Vi lagade mat och kollade på film. Det va längesen sist, för längesen!

Nu är det dags att sova, imon är en händelserik dag! Berätta mer imon på morgonen när jag vaknat till liv!

Sov sött / eke

Mysigt eftermiddag.

Hemma från en mysig eftermiddag med Emma och Caroline!

mor och dotter =)

jag ser sliten ut, få skylla på blodgivningen :)

Tack för en mysig eftermiddag tjejer!




Gahhh vet ni vad som händer? Tv och radiotjänst står utanför min dörr. Hjääääälp! Jag känner mig som världesn brottsling. Kanske borde jag så snällt öppna och börja betala? Huu, hemska tanke! Jag ha inte råd. Där med basta!

/ eke

The Hills maraton!

Nu har jag avverkat 5 avsnitt av The Hills s.1! Asbraa! Har bara 4 säsonger till att kolla på, så jag har att göra de närmsta veckorna! :) Jag bruka inte tillåta mig själv att ligga och glo mitt på dagen utan att göra någonting vettigt innan,men sköterskan sa faktiskt till mig när jag lämnade blod att eftersom att det var första gången skulle jag ta det lite lugnt idag och känna efter så jag inte mår konstigt.. och det är precis vad jag gjort, tagit det lugnt och kännt efter, och jag mår fint som snus!

Om en stund styr jag och Caroline kosan mot Hovshaga och Emma. Vi ska få se Emmas och familjens nya hus och umgås! Ska bli kul. Sist vi såg var vi här i min lilla lägenhet allihopa. Carro, Emma, två barn och jag, denna gången ska vi förhoppningsvis inte behöva sitta på golvet ;)

Lite mat nu, sen drar vi! Återkommer!

 

/ eke


Let´s do it!

Nu är det dags!


Vart e du John Blund?

Va fasen, jag är helt otrött. Klockan är över tio, i vanliga fall skulle jag sovit för längesen, eller i alla fall vara astrött! Men inte nu. Nej nej, och jag som ska upp tidigt imon. Åhhh!

Upp tidigt som sagt, vet ni vad jag ska hitta på... Jag ska ge blod! Äntligen är det dags, vill bara få det överstökat, så jag slipper gå runt och oroa mig. När första gången är avklarad kommer jag slippa tänka på det på 4 månader =)

Kanske värt att försöka sova ändå.

Natti /eke

HAHAHA!

Haha jag är ju hopplös!!

Jag skulle tina mina mackor i ugnen ( ha dom frysta, annars möglar dom ju ) det gick inte så bra. Jag satt i soffan och läste bloggar och titt som tätt kikade jag bakåt för att kolla så att mackorna mådde bra. Sen fastnade jag i min nya favvo blogg micromiss och vips så såg mackorna ut såhär..

 

Haha!

 


Höööst! =)

Jag och Sofia har varit ute och gått i höstsolen. I naturresavatet, mysigt! Tog några fina höstbilder, dock är dom snea och vinda, men ni få stå ut. Så håll till godo!



Höstkram! =)


Jag lärare?

Det börja kännas som en tuff uppgift att bli tidiga-år lärare. Ska jag lära barn läsa och skriva? Jag som knappt själv kan stava. Usch, vad har jag gett mig in på? Får hoppas att jag kan hitta ett jobb som musiklärare eller estetlärare istället.

Måste nog sätta mig i ett hörn och fundera lite.

/ eke

Slösa...

Då så, nu går vi en ny dag med föreläsningar till mötes. Hoppas dom blir bättre och intressantare än igår!
Jag och Carro planerar att unna oss lunch i skolan. Trots att jag bor 200 meter från skolan så tycker jag inte att jag hinner hem och laga mat och äta den på en timme. Många andra tycks hinna, men fråga är vad dom äter?! Gör dom som erik och äter äggmackor? ;) Jag räknar inte mackor som lunch, hade aldrig kunna äta det iställlet för varm mat, så därför äter jag i restaurangerna i skolan. Nu har jag väl kört ett bra övertalningssnack, både för mig själv och för mamma och pappa ( som tycker jag är en slösa) ?!

Jalla jallla!

/ eke


KÄRLEK!

Sa jag att jag älskar Beyonce? Har jag sagt att jag ÄLSKAR att dansa? Kan ni tänka er kombon dans till Beyonce?  Började på ny dans idag till Halo! DET ÄR KÄRLEK! :)


Klick, klick, klick..

Jag har inte gjort annat än att klickat runt på nätet hela eftermiddagen, kollat bloggar, Ikea, framtida jobb och lyssnat på musik. Beoncey är grym! Mera, mera!!


Om-möblering!

Jag har länge tänkt att jag vill möblera om här hemma. men det är inte det lättaste när man bara ha 25 kvm att röra sig på =) Meeen så en dag när jag och Veronica va ute och gick så gick vi som vanligt och smygkikade in i lägenheterna på första våningen ( vem gör inte det när man är ute och promenixa? ) så såg vi en lägenhet som ser lika dan ut som min och killen som bodde där ( eller ja, det var i alla fall en kille som låg i sängen och läste, sen vet ju inte jag om det är han som bor där eller ej )  hade möblerat jättesmart! Så nu vill jag bara åka till Ikea och köpa en ny hylla och ta hit pappa så att han kan hjälpa mig med sladdar sen möblera om!!! Jag vill, NU NU NU!!!!

fundera på en expidit hylla,dom är snygga och ha bra med förvaring, vilket krävs då alla böcker, kompendier och papper bara ligger och skräpa som det ser ut nu!

antingen en sån... eller

en sån, fast liggande.

 

Vad tror ni?

 

Eke


världens längsta och segaste föreläsning.

Jag är helt slut! Dödstrött! Och vet ni vad som är skrattretande. Att jag för en gång skull vaknade hyfsat pigg och gick till skolan och förväntade mig en intressant föreläsning. När föreläsaren släkte ner i salen för att hennes powepoint skulle synas och sen var det mörkt i salen i nästan 3 timmar. och hon babblade och babblade och babblade, tog aldrig slut! Mitt i allt blev jag kissnödig och då fick vi som tur va rast, dock bara 5 minuter så inte hann man köpa kaffe för att piggna till lite och kissa utan jag fick så snällt välja, antingen kissa på mig och slippa somna under resterande tid på föreläsningen, eller somna men okissig ( fult ord, om det nu ens är ett ord) det blev ganska självklart det sista, jag kissade och somnade.. nästan. inte rikgit, jag vågade mig inte på att stänga ögonen eftersom vi väldig ostrategiskt satt oss långt fram. Jaa, så därför är jag nu astrött. Tänker ligga i soffan hela eftermiddagen tills det är dags att gå till dansen. Så det så. Eller jag måste diska och fixa bostadbidraget med, men förutom det ska jag bara sova =)

Så nu: SOVA!

/eke


tesse-nina kväll!

Igår var en Tesse-Nina kväll! Jättemysigt! Ha inte träffat henne på aslänge så det var verkligen på tiden!
Blev en sväng på Harrys med lite dans, det va ungefär lika kul som ni kan tänka er att det är i Ljungby, med med Nina som sällskap var dte inte helt misslyckat i alla fall :)




haha, så här roligt hade vi det. Att hänga på toan va roligare än att vara ute bland folket. ;;)

/ Eke

after school

Vi gick på After School i det fina vårvädert igår. Åt god Tacos och spelade Tp!

Therese, Erik och Emelie

 

Träffade Markaryskompisar utanför, johanna och emmeli! :)

 

Jag och erik vann!

mot...
dom..

och..




Asbra!

Tur att jag vann, annars hade det inte varit en lika mysig kväll ;)

/ EKE


Invigning av projekt Näktergalen.

God morgon söta vänner!

Snacka om att vara utvilad, vaknade halv 9 och va aspigg ( förutom en ond hals fanns det inget som störde mig) och gick raka vägen från sänghen till soffan och öppnade en bok sen ha jag bara legat och läst, med lite levande ljus jämte mig, hela förmiddagen. Asmysigt!

Idag ska vi ha invigning av projektet "Näktergalen" som jag är med i. Vi ska träffas alla mentorer, barn och deras familjer. Så ska vi gå tipsrunda och fika, lära känna varandra helt enkelt. Kommer nog bli trevligt, är lite nervös. Inte för att träffa ungen utan för att träffas föräldrarna. Men det ska nog gå bra. Sen blir det Ljungby en sväng och åter till växjö imon kväll!

Ha en fin dag! / eke

Åh.

Idol-skandal.

Hur?
Vaför?
Pinsamt!

Fundera på att bojkotta hela skiten nu, men det kan bli svårt. är ju mitt favvoprogram.

Nu sova, en viktig dag imon. Berätta mer då!

/ eke


mina älskade lack!

NU ha jag köpt några nya lack till min samling.. =)

Fina va?

 


Här är en del av min samling! :)


NU after school, wiiie! /eke


Min nya favvoblogg!

Jag har hittat min absoluta favoritblogg! Den har allt jag vill ha i en blogg, hår, smink och naglar! Asbra!

Gå in här så kommer ni direkt till den! :) Se och njut!

/ Eke

Vi går en fin dag till mötes!

Nu sitter jag här igen. På Biblan. Med tentan framför mig och helt omotiverad. Konstigt tänker ni, hon som va klar igår. Japp det var jag med jag måste skriva litteraturlistan också, det tråkigaste av allt om ni fråga mig!

Meen det går lite lättare idag ändå, det är jättefint väder ute, det är fredag, jag och Stiner ska på stan i eftermiddag, sen är det dags för after school och tacos och därefter Idol! Kan ju inte bli annat än en lyckad dag! Bara jag kommer igång med min litteratur lista som sagt..

Mitt viktigaste inköp idag kommer bli nagellack! Jag ska köpa på mig ett gäng då det börja tryta i min nagellackslåda hemma! Och dessutom kan man aldrig ha för många lack! =)

Nu skriva! / Eke


Träna inför att skriva hemtenta, ska det vara nödvändigt?

Om ni inte förstått det innan så gillar jag inte hemtentor. Eller gilla är ett för milt ord, jag hatar hatar hatar hemtentor. Inte nog med att det är segt att skriva och jag inte kan sätta ord på det jag tänker så dödar det min rygg. Att sitta rakt upp och ner timmar i streck kan inte vara nyttigt. Hur överlever du på ditt jobb mamma?! Jag är väl otränad? Dags att börja göra rygglyft mer än en gång i veckan kanske?

I vilket fall som helst så ger jag upp för dagen, och det gör jag med all rätt! För vet ni? Jag är klar!..

.. eller, jag ska fixa till källförteckningen och referenserna lite, men det är bara en piss i missisippi i jämförelse med hur mkt jag haft kvar innan! :)

/ Eke

Lunch.

Åhhh va jag är uttråkad. Jag och Veronica gå på lunch nu istället.

Så kul tycker jag det är att plugga. Se sådär road ut va? :P

 

/ Eke


Dålig start på dagen..

Jag vaknade sjukt trött, smutsig i håret, hungrig, såg regnet ösa ner utanför, fullt medveten om att en heldag i biblan med hemtenta hägrar. En dålig start. NU har jag i alla fall ätit frukost så att jag är mätt, duschat så att jag är ren och kommit till biblan och redo för att börja plugga.. jag ska bara... och sen bara... Det är inte lätt att komma igång vill jag lova!

Ikväll är det i alla fall "måndagsklubben" som gäller, hos Elin denna gång. Myyys!

återkommer sen, när jag har tagit paus i skrivandet :)

/ Eke

RSS 2.0