Inte ett ord till...

Den äckliga tentan är förresten skriven. Inga kommentarer på det.
Jag gräver ner mig och gråter en skvätt. Nu är det slut med mattepratet i bloggen i alla fall, tills omtentan kommer vill säga.

dagens tanke...

Om man (med vilje) går förbi samma människa fyra gånger under mindre än 5 minuter, kan man tolkas som psykopat då?

Eurovision... 2010

För en gång skull vann rätt låt.

SATC 2

Vilken kväll det blev igår! Jag har lovat Lovisa att inte spoila nåt om filmen, men jag kan säga så här mycket, det blev många åhhh, ahhh, iiii, fniss och asgarv! De som säger att den är dåligt är dåliga, den uppfyllde då alla mina krav för en rolig film!
Hela biosalongen var full till sista plats ( utom platsen jämte mig där Anna skulle sitta som blev sjuk...) och en och annan kille var faktiskt på plats, två stycken för att vara exakt!

Först käkade vi på Spice and Rice, aldrig käkat där innan men kan verkligen rekommendera det för alla som gillar thai-mat!
När vi va mätta i magen gick vi till PM och drack en.... Cosmo, såklart :)
Jag skulle också vilja påstå att jag aldrig sett så många tjejer trippa runt i högklackat och vippiga små klänningar i Växjö en torsdag förut (kanske aldrig faktiskt ) Det var verkligen Girls night out!





Dagens bästa..

..är att en gäng tjejer från Ljungby kommer hit och ska gå på bio med mig ikväll.
..eller är det att vi innan bion ska ut och käka?
..eller är drinken efter maten innan bion det bästa?
Jag vet inte, men jag gilla´t!
SATC 2, som vi har väntat och längtat...

Tvättdags!

Jag är för teknik. Yes I am! Men ibland går det för långt.. eller?
Vi har äntligen fått ny tvättstuga, den förra var under all kritik. Tvätten blev förmodligen smutsigare efter en omgång i de maskinerna. Så ikväll ska jag för första gången testa de nya. Till saken, hela tvättstugan är teknisk. För att boka tid ska man använda datorn (va hände med nyckellås?) när jag väl lyckades med det (tog mig en dag innan jag fattade hur man gjorde, eller vilket tvättrum jag bokade) fick jag reda på att för att komma in i tvättstugan räcker det minsann inte att tycka ner ett handtag.. nej nu ska man använda nån blippgrej som sedan kollar av att det verkligen är min tur att tvätta mina kläder och sen släpper den in mig fast först måste jag tycka på öppna dörren på en skärm utanför.. wierdoo.
Än har jag alltså inte ens börjat tvätta.... Efter att alla kläder är i maskinen ska man inte som vanligt lägga i tvättmedel utan det gör maskinen automatisk, om man tryckt på rätt knapp vill säga. Sköljmedel? Ja tack, tyck på nästa knapp.
And so on...
Jag har bokat min vän Veronica för att vara tvätthjälp ikväll, utan henne hade jag förmodligen tvättar sönder mina kläder och blivit inlåst i tvättrummet.

Sis and I

Jag måste säga att jag ser vissa likheter mellan mig och syster. Trodde först det var hon på bilden som jag själv nyss tagit... blev lite förvirrad. Men nu är jag back to normal igen, jag vet ju att jag är jag så att säga.
Äsch slut på snick snack.

tralla lalla laa..

Jag tar skolväskan på ryggen och går till skolan. Trallandes denna dag för att jag är världens lyckost som har en familj och vänner som alla mår bra och är friska. Det är inte alla förunnat i dessa dagar tyvärr...
Dessutom tittar solen fram emellanåt och det gör inte saken sämre. Är ni med mig på att detta kan vara veckans bästa dag hittills? :)
puss och kram

i-landsproblem.

Jag är ingen mjölkdrickare, har aldrig varit och kommer aldrig bli.
Men ikväll blev jag sugen på mjölk. Och för en gång skull hade jag drycken hemma...Nu till saken, Ni som dricker mjölk ofta vet hur irriterande det är när det bara är en skvätt kvar i botten!?.... men den där skvätten brukar ändå resultera i ungefär ett halvt glas ( jag spekulera egentligen helt fritt här...) nu när jag skulle dricka var det bara en skvätt kvar i mitt paket också...
Det va inte mycket till mjölk. När jag för en gång skull skulle se till att bygga upp mitt skelett med lite kalk hade jag inte ens en dl. Tjii fick jag.
Dagens uppmaning: Köp aldrig 3dl mjölk, det räcket inte ens till lite matlagning och ett glas att dricka. Okej?

msn-konversation

Pågående Konversation på msn
Jag: läste precis om ett tandblekningsknep som man kan göra hemma. Det gick ut på att blanda bakpulver och pressad citron sen polera tänderna med en tandborste med sörjan på. Vad tror du? Är man dum om man gå på det och testar? (håller tummarna nu att hon ska skriva, nej nej jag har själv testat och det är asbra!)
Vän: Jaaaa
Jag: Ja Vad? Är man dum?

Vän: Ja det är man!!!!!
Typiskt. Jag som tänkte att det va ett asbra sätt om man inte har råd att betala flera tusen hos tandläkaren! Men icke. Eller förresten, är det någon av mina läsare som provat? Knepet kommer faktiskt direkt från röda mattan under oscarsgalan! :)

Kul för CSN, K U L

Idag är en sån där dag då allt jag ser blir till en sak som jag bara måste ha. Det är shoppingsjukan som har slagit till. Det händer alltid den 25e varje månad, precis när CSN har trillat in på kontot och man för några nanosekunder känner sig rik. Sen slår det där förbannade förnuftet till och man inser att dom där siffrorna på kontot först och främst inte är mina på riktigt utan centrala studienämndens, KUL FÖR DOM ATT DOM HAR SÅ MYCKET PENGAR SÅ ATT DOM KAN LÅNA UT NÅGRA TUSEN TILL NÅGRA TUSEN, och för det andra så kommer man på att summan som så fint ligger på kontot snart försvinner efter att bostaden är betald och det där äckliga telia fått sin kosing för att jag råkar vilja ha kontakt med omvärlden.
nej jag är inte bitter, jag är shoppingsjuk. Oftast går symtomen över cirka kl 00.01 den 26 varje måndag. Så jag ska nog stå ut. Det värsta är att det inte finns något för att lindra symtomen -  det enda som hjälper är att shoppa.
jag blir lite smått galen en dag som denna

jag är jag men inte här.

Jag började fundera på hur jag framstår i min blogg. Jag har ju helt missat det där med presentation på start sidan (jag ska fixa det någon gång...när jag fattar hur man gör), så folk som läser min blogg (och inte känner mig sen innan) vet ju inte alls vem jag är utan tolkar mig utifrån senast skrivna inlägg. Ganska skrämmande. Jag inser ju att jag inte framställer mig som den mest eftertänksamma eller den klokaste människan som gått i ett par skor, jag skulle nog snarare säga att jag framställer mig själv som en ganska flummig person, bra eller dåligt? Ja det beror väl på vem man frågar..
Pappa fällde till exempel en kommentar för ett tag sen. Jag hade fått tillbaka en tenta och visade honom resultatet som jag var hyfsat nöjd med. Då säger han " Är det du som har skrivit det här? Du kan ju stava!? Och sådär skriver du ju inte i din blogg!" Ehh nej det gör jag inte, tro fasen att jag inte sitter och skriver akademiskt när jag bloggar. Fast å andra sidan, om ett halv år är jag färdig lärare - då kanske man inte kan sitta och driva om saker för att det är kul och stava fel i varannan mening för att jag inte orkar (lägg märke till r:et på orkar, en typisk sak jag annars utelämnar av ren lathet) stava rätt... Man kanske inte kan blogga alls då?
Summan av kardemumman: Jag ska skaffa mig en inforuta på första sidan i min blogg där alla kan läsa om hur klok, skötsam och ambitiös jag är. Sen kan jag skämta loss hur mycket jag vill i resten. Och när jag fått jobb får jag ta ställning till fortsatt bloggande då. Så tills vidare, Enjoy!


dagens tankar...

När ni säger ordet absolut, låter det som aBsolut eller aPsolut? aPsolut eller hur? Varför skriver man då absolut? Ja jag vet att det finns många ord som inte stavas som dom låter, men just absolut är ett ord som absolut borde stavas apsolut ändå.
Nu kommer jag störa mig på detta till någon högt uppsatt kvinna/man ändrar på stavningen (förmodligen få jag störa mig på det resten av livet. Lite surt. Fast å andra sidan, mej och dej har ju blivit en godtagbar stavning på mig och dig?!)
Förresten, säg ordet absolut många gånger.. Det är ett fult ord om man tänker efter. Så som ordet kruka, också ett väldigt fult ord. Kommer säkert från tyskan. Alla vet ju att tyska inte är det vackraste språket.. Die krauken.

Problemlösning.

Hur tänkte jag nu? Här sitter jag med en godispåse (rester från lördagsgodiset. Då är det okej att äta godis mitt i veckan... som om jag inte gör det annars? haha jaja). Till saken. Jag åt nyss upp den godaste biten i hela påsen. Så nu känns det helt meningslöst att äta resten, jag har ju liksom inte det bästa att längta till. Pucko mig.
Bara till att slänga resten nu då? Eller så få jag utse en ny "godaste bit" - smart! Det måste vara all matte jag sysslar med nu. Stöter du på ett problem, lös det!


En annan godispåse, fortfarande med favoriterna kvar...



Ny vecka!

Snacka om att vara utvilad, vaknade kl 5 i morse (somnade iof om till halv 8, men jag var minsann vaken med tuppen en stund) En lugn helg gjorde susen minst sagt! Då är det bara det svåraste kvar... att se till att hushålla på energin så jag orkar plugga.
Förutom plugg innehåller veckan mycket roligheter. Premiären av SATC 2 med tjejerna på torsdag kväll. Hoffmaestro(!) på fredag i Ljungby.  Och om jag hinner ska jag dansa på söndag. Jag tror veckan kan bli asbra! Ska bara lära mig lite matte till sen är jag fit for fight.
Tråkigaste inlägget detta året- håll till godo.

Apolivatjejen är tillbaka!

Denna kvinna är tillbaka i tv-rutan. Den här gången är hon inte lika läskig som förra, men jag vet fortfarande inte om jag tycker det är ett smart drag att ha henne som frontfigur. Jag blir inte direkt sugen på att köpa Alpolivas produkter när jag ser henne, snarare rädd.
Vad säger ni? Har ni sett den nya reklamen?

Mer behövs inte...

Tackvare time outen tog Sverige VM-brons ;)


Lördag till söndag

Här sitter jag halv ett en lördag natt och bloggar. Festsminkningen ligger precis där den ska, kläderna är fräscha som om dom kom direkt från tvättmaskinen och jag är redo för fest. Vad hände?
Jag och Emmlie satt i godan ro och åt vår lax med vitvinsås och drack ett glas vin. Till efterrätt gjorde vi ugnsbakade frukter med mintchoklad och en kaffedrink. Låter inte det som en perfekt uppladdning? Vad hände?
Jo mina vänner. Det här hände... Klockan slog nio och på tvn sände som 27 dresses. Redan där började vi tveka. Utgång eller hemmamys? Sen blev klockan tio och vi lyssnade på lugn musik och nynnade. Tveksamheten till utgång blev inte mindre.
Vi poppade popcorn och saken va biff. Ingen utgång ikväll.
Man kan säga att tröttheten och förnuftet tog över vilket jag en kväll som denna inte klagar på. Jag hade en jättemysig kväll och i morgon vaknar jag pigg och glad och är redo att ta mig an matematikens alla konstigheter.

Bark

Älskade Filippa Bark. Jag somnade till hennes "ljuva" stämma igår. Måste va därför jag sov så gott :)

Vad gör....?


Ja, vad gör man när man har tråkigt?

Jo man googlar såklart!

tristess(e).

Jag ska ut och gå.
Vill jag det?
Nej.
Om det bara hade regnat... Då hade jag inte kunnat. Eller kunnat hade jag väl, men hade jag velat? Nej. För vem vill bli blöt? Simmaren? Ja. Jag? Nej.
Har jag tråkigt?
Ja.
Funderar på. Varför har dom nyhetstimme en tidig fredagskväll? Då vill man ju koll på nåt kul. Inte nåt vettigt. Det stör mig. Jag blir förbannad. Skatan hade jag röstat på. Om min röst ändå hade räknats.

Trummen (sjön) here I come. (nej jag ska inte dränka mig, det går en promenadväg runt sjön)


Så här glad skulle jag kunna vara nu. (bilden togs för en halvtimme sen när det fortfarande regnade)



Fix och trix

Ett par fina gamla byxor från Filippa K som är alldeles för fina för att ligga o skärpa blev...
Ett par shorts. Perfekt i sommar!
Jag ska erkänna att måttbandet mest är till för att göra bilden... jag använder mig av ögonmått!



Ett klipp...

Kan andra kan väl jag?

Jag älskar att...

.... det finns så himla mycket saker att göra hela tiden. Särskilt när jag vet att jag framför allt borde plugga.

....Tuvan ligger ett stenkast från mig. För dom har god, billig och nyttig mat och jag har ingen mat hemma.

.... jag hittade mina ankelsockor längst ner i min strumlåda. Dom enda strumporna som sitter där dom ska, på foten.

.... solen inte skiner idag. Eftersom jag ska tillbringa eftermiddagen inomhus i biblan.

.... godis ( kan inte utelämna godis när jag skriver en lista om saker jag älskar)

Goodiebag..

En av bloggarna jag följer dagligen har en tävling där man kan vinna en goodiebag med smink och annat skoj. Jag är med i utlottningen. Så nu håller vi alla tummar vi har att jag vinner, eller hur!? :D


Rip...

Utan minsta förvarning lämnade du mig idag. Älskade plattång som har hjälpa mig att ta mig igenom de värsta dagar. Hur ska jag nu klara mig?
Och med tanke på månadens ekonomiska situation finns det inte en möjlighet att jag kan skaffa en ny. Så ser ni ett troll traska runt på Campus kommande veckor så är det bara jag.

On the road

Återigen tar jag bilen och åker till Ljungby för att äta. Kylskåpet ekar och jag har verken tid pengar eller lust för att fylla på det.
Ikväll är det rep till musikalen som gäller. Jag har ungefär sjuttioelva danser i min skalle och idag ska vi lära oss ytterligare en till.
Min hjärna består av 3/5 matte och 2/5 dans just nu. Allt annat få plats igen efter tentan.
dansbild för förr. AMP 06/07



Bönhörd?

Solen strålar! Han hörde mig! Fältstudien gick bra. Jag kommer älska mitt jobb!
Äsch nu tänker jag inte sitta här med, jag vägrar. Solen väntar på mitt bleka face!

Fältstuddies here we come

"Snälla gode gud. Låt det vara upphåll under förmiddagen i morgon".. min kvällsbön igår. Ser väl sådär ut just nu. Molnen hänger så lågt att människorna som går utanför mitt fönster få ducka.
Det får inte bli regn idag. Vi ska ut och göra fältstudie i Utematten. Vi ska äntligen få komma ut i verkligheten och se riktigt barn - det känns ungefär lika kul som på dagis tiden när man skulle på cirkus och få se riktiga clowner. jag är förväntansfull. MEN JAG VILL INTE HA REGN!
Känns ju ännu värre när man vet att folket norr om oss (typ Sthlm) har sommarvärme och har haft det i flera dagar. Tusan var orättvist!

AFV? Nu vet jag varför!

Jag har länge funderat över varför programmet Amerikas funniest homevideos, eller AFV som det så schneizigt kallas, överhuvudtaget existerar. Ett gäng inskickade videos där föräldrar (eller andra puckon) i scensatt en händelse (typ puttar sin 3-åriga unge ner för ett stup så hon/han trillar på huvudet, där klipper päronen såklart filmen för att man ska tycka att det där med en unge som åker ut för ett stup det är roligt. Men att ungen efter klipper har fått hjärnskakning och diverse andra skador det ska man förstås inte veta) och sen får pengar för videon om den är tillräckligt rolig.

Nu vet jag varför!
Läste en artikel i en tidning idag med en snubben som hade bott i USA men flyttat till Sverige för att ekonomin i USA är så usel ( såklart inget vi egentligen vet nåt om, men det var hans teori) och till följd av detta fungerar bland annat inte sjukvården, och de försäkringar och sånt däänt som jag egentligen inte vet ett jota om, och folk som råkar bli sjuka ruineras och gå i personlig konkurs.
Det är givetvis (?!) därför päronen i USA skickar in klipp på sina ungar när dom håller på o dö och sen hoppas att andra människor ska tycka att det är kul och rösta fram videon till den bästa och roligaste videon de nånsin sett.
Nu kom jag på att detta resonemanget inte var helt genom tänkt eftersom att om ungen skadas och dom inte vinner några pengar så går dom i personlig konkurs EN GÅNG TILL. Fast å andra sidan.. då är skadan redan skedd så då kan dom göra om det igen och hoppas på att videon blir lite roligare nästa gång....



Invaderad!

Kläderna har invaderat min soffa. Jag får inte längre plats. Men till saken hör att kläderna har inte heller någon plats. Vad ska jag göra? Dags att börja rensa garderoberna? Förmodligen...

Bloggelliblogg

Jag leker med min blogg. Det är sånt man få göra när man inte har några vänner nära till hands...Äsch va pratar jag för strunt, jag har massor av vänner precis runt hörnet, men jag har valt att leka med bloggen istället. Dock går det inte riktigt som jag tänk mig. Det där med HTML-koder och Stilmallar är inte riktigt min grej. Precis som matte faktiskt. Inte heller min grej. Men förutom de två sakerna så kan jag nästan allt, det är bra!
Nu är jag trött på att ens försöka leka med en jäkla datormaskin så nu tar jag och städa undan lite här hemma sen tar jag en promenad med en riktigt vän.

..

Sjukaste jag sett och hört. Så fantastiskt duktig!
/EkE

Allkår -10, Lördag

Mina vänner. Mina. Vänner. Vilken kväll vi fick uppleva igår. Kvällen startade med grillning på Tuvanängen, jäkligt ambitiöst av oss ska jag säga er. Det va svinkallt, vi grillade stora köttbitar på en engångsgrill och blåsten tog våra papptallrikar. Men (!) vi gjorde det! Yes we did!
Fortsatte med en lugn förfest hos Veronica. Lugn till en början ska jag säga för plötsligt slog det till och hela lägenheten fylldes med folk. Dansanta trevliga människor som förgyllde kvällen! När vi fått nog av trängsel och dans fortsatte vi vidare till Amfium där Duojag spelade, vi blev inte av med trängseln kan jag tala om. Men står man längst fram får man skylla sig själv! Värt det? OM!
Fin affisch som vi hittade och om stylade :P
Lugnet före stormen.
Stormen.
/Eke

Allkår -10, Lördag

Det har inte blivit många ord från mig de senaste dagarna. Dels för att bilder säger mer än ord och även för att jag helt enkelt inte orkat. Vad tror ni liksom? Allkårsfestivalen tar ut sin rätt kan man minst sagt påstå. Men jag gilla´t. Fart och fläkt ska det vara!
Ska strax göra ve (småländska ordet för i ordning) mig inför kvällens Grisfest. Det är inte så grisigt som det låter, men geggigt kommer det bli därför blir det gummistövlar som gäller ikväll. Skön outfit :) Mitt och tjejernas favvoband är i Växjö för tredje året i rad och spelar för oss. DuoJag! Ni vet vart ni hittar mig ikväll -längst fram vid scenen!
Men innan vi ska in på området blir det grillning hos Veronica - hoppas vädret håller i sig, än så länge har det inte regnat!
Vad ska ni göra ikväll?
/EKE

Allkår -10, Fredag

Lady Gaga dans på förfesten..
kärlek på dansgolvet..
/Eke

På att igen..

Okej. Nu kör vi igen!
/Ekeleinen

Allkår -10, Tordags

Allkårs veckan fortsätter. Igår grillade vi och hängde på Tuvanängen.

Allkår -10, Onsdag

/EkE

Så söt!

HAHA, fler än jag som springer runt i lägenheten och dansa till Ola.
Nu är det dags för inviga allkårsveckan på allvar. Dans och rosé.
/Eke

Ge mig råd!

Jag har ett komplicerat förhållande till min ugn. Jag står hela tiden i tacksamhetsskuld till den för att den föder mig. Men samtidigt gör den livet surt för mig flera gånger i veckan. Om det inte börja brinna i den, så ryker den eller låter konstigt eller så går lampan sönder och jag ser inte min mat och den bränner vid.
Jag vet inte hur jag ska bete mig mot den längre. Ska jag låta den va? Ge den mer kärlek? 
Snälla hjälp mig!
/eKe

RIP...

Farväl. Det är dags nu. Det funkar inte längre. Ni passar inte in i mitt liv längre. Jag har gått vidare. Men ni ska veta att jag aldrig kommer glömma er, okej!? Jag ska ha kvar några bitar av er som minne, i en ask ska ni ligga. Min finaste ask.
Mina älskade (och nu för tiden asfula) fotlänkar som jag burit på mitt ben varje dag i snart ett år har idag lämnat mig. Som jag sa, det var dags. Idag klippte jag av dom för alltid. Jag känner mig tom. Eller naken. Det känns inte bra i alla fall.

/Eke

Köpförbud, ingen big deal

Jag har tidigare nämnt mitt köpförbud i bloggen. Till efter sommaren hade jag tänkt att hålla mig från att shoppa (om det inte är nödvändiga saker så som kläder till musikalen osv..) MEEN, jag vet hur svårt det kommer bli, och att jag förmodligen inte kommer klara det, men jag ska försöka. På riktigt!
En enkel lösning vore ju om min blogg blev Sveriges största över en natt så jag kan börja få saker (helst kläder och smink) hemskickade till mig, då skulle jag lätt kunna hålla mig från shopping! :) Så om Toks klokbok nu kan bli stor och det är tackvare er för att ni spridit den till alla ni känner så lovar jag att dela ut alla fula saker, jag få hem, till er som tack för hjälpen! Deal?
Okej, let´s go.
/Eke

RENT- Light my candle

Ha ha! Min absoluta favorit musikallåt Light my Candle har gjorts i en helt ny version. Spola fram till 2.40 och lyssna därifrån. :)

ALLKÅR!

Idag visade sig solen för alla oss på Campus som precis gick in i Allkårsveckan! Lika fort gick den i moln. Men va gör väl det? En tjockare jacka och vi är redo att ta emot veckan som inleds med en fotbollsturnering. Jag och Erik stod publik, till vi började frysa om näsan. Nu står lunch på schemat sen ska jag ta på mig en varm kofta och halsduk och gå ner o kolla på finalen. Jag älskar när det är liv och ståhej på Campus, då är det som bäst här!
Lockhårig dagen till ära.
/Eke

modeblogg in my a** ;)

En person pratade i helgen om min blogg som en modeblogg. och NEJ jag har då rakt ingen modeblogg. Människan i fråga har nog aldrig varit inne på en riktigt sådan, typ en sån här. Men(!) bara för att trotsa nu när jag hävdat att jag inte har någon blogg som handlar om mode så tänker jag visa upp något som är på tapeten nu och som jag skulle köpt om det inte vore så att jag har köp förbud....


hur coolt? 


/EKE

Ready, steady, go!

Imorgon startar Allkår! Äntligen. Nu vill vi bara ha fint väder också!
Förra året på Allkår. Då hade jag besök av fina Lina&Nina. I år får jag kalasa med vännerna här i Växjö!

/Eke

Sommaren!?

Jag vill ha sommar!

Bilden är från förra året när vi åkte på en tripp till Danmark.



Det bankar i min skalle

Dåligt med bloggande idag. Jag lider av huvudvärk. Ja, jag lider faktiskt. Ibland har man bara lite ont men kan ändå göra saker som man planerat, ibland lider man. Som idag, jag har inte gjort annat än försökt bota värken, med dusch, vatten, mat, kall handduk osv. Och just det, alvedon. Dock inte lyckats svälja någon så den hjälpte inte så mycket! Suck.
Men nu måste jag komma igång, åker till Varberg på kolloträff över helgen och komma tillbaka till växjö först på måndag. Det ska packas och diskas innan avfärd.
/EKE

picknick i det gröna?

Dags att klä sig varmt. Nu ska jag ut i vinterkylan för picknick. Ibland undrar man varför man lovar saker. Jag ska sluta med det. Från och med i morgon tänker jag aldrig lova någonting. Så. Det. Så.
Det är jag och Amanda som ska ut o fika.. för sista gången. Det känns lite vemodigt. Suck.

/Eke

GRATTIS!

Idag fyller min bästa vän Nina 24 år! Jobbigt värre att hon bor i Gävle och att jag inte kan krama henne -  det får bli många kramar till sommaren istället! Grattis Nina i alla fall, jag saknar dig!
Gå in och gratta henne på hennes blogg.
/Eke

Late night.

20 kronor fattigare. Jepp, det är vad jag gjort av med på hela kvällen. Förbannat bra med tanke på min ekonomiska situation! :)
usch va trött jag är, man orkar inte hälften av vad man gjorde för något år sedan. Undrar hur det kommer se ut när jag är 25, då orka jag hälften av nu och en fjärdedel av ett år sedan. Det går bara utför.
/Eke

Shake shake shake!

Okej, nu drar vi ut på rövarstråk.
Det blir lite klassigt folk och några till. Längesedan jag svängde mina loviga en onsdag så det är verkligen på tiden!
/Eke

red.

olika färger på läpparna gör livet lite roligare! :P

bli inte alltid som man planerat.

Idag är dagen som jag planerade redan för ett år sen. Ja, ibland är jag en jäkel på att planera.
För ett år sedan satt jag och åt glass ut med sjön och kollade på duktiga tjejer som sprang "vårruset". Då sa jag till min vän Carro: Nästa år SKA vi springa vårruset! Vi har ju ett år på oss att träna, borde bli en lätt match. Jag sa nog till och med något om att vinna!? Hmm..
Här sitter jag idag ett år senare. Lika otränad som för ett år sen och fundera på att tycka i mig lite glass och sen ta en tupplur - alltså inte alls redo för att springa något vårrus. FY FAN VA JAG ÄR DÅLIG!
/EKE

Sådär..

Sådär ja. Då var jag tillbaka i Växjö igen, mätt och glad! :)
På dagens schema står skola, promenad, mini utgång med mini klassen, och sömn(!) jag är nåt in i hundans trött. Kaffe bli min bästis idag!
Later/ eke

Hål i plånkan?

Jag upplever min kanske tuffaste månad ekonomiskt i hela mitt liv. Aldrig varit med om maken innan. ( ännu ett uttryck som jag inte förstå men som jag friskt använder!)
När hungern sätter in får man ta sitt pick och pack o dra till mor och far... i Ljungby. Sju mil för lite mat är inte klokt, men vad ska man göra?!
Ska i och för sig ändå hem och dansa så endast för mat kör jag inte. Riktigt så pank och dum är jag inte, faktiskt! :)
/Eke

Ninis.

För några månader sen lämnade min Nina Småland för studier på annan ort. Jävligt långt bort till Gävle. Sen dess har vi hörts på telefon några dagar i veckan och på fejjan såklart. MEN nu har hon äntligen valt att skaffa en blogg och förgylla cyperspace med sin vardag vilket är hur bra som helst. Nu slipper vi ju ringa varandra och slösa pengar, vi kan bara kolla varandras bloggar. Så Nina, när du läser det här -  grattis på din födelsedag om vi inte hörs innan dess. Jag ska givetvis försöka blogga om din dag också. Sen kan du väl ringa mig när du är hemma i Småland igen där runt 1 juni? Okej?
Love you, puss!

Lucky lack.

En gång kom det ut en man från min toalett. Han frågade varför jag hade 31 nagellack. Lite snorkigt svarade jag, varför inte?!?!
Idag funderade jag på det när jag var på toa. Fast först räknade jag dom och kom fram till att han räknade fel, jag har 33. kanske har jag fyllt på med 2 nya sen dess i och för sig?! Ja ja.
Jag kom i alla fall fram till att jag har 33 finfina lack för att jag bli så in i hundans lycklig av att ha fina naglar. Tänk va lite som krävs ibland!
/Eke

varför sa jag så dåå?

Det finns så mycket konstiga uttryck. Jag kommer på mig själv lite då och då med att säga saker som jag inte ens själv vet hur det har med saken att göra.
Nyss sa jag tillexempel: "Imorgon har jag mycket att stå i". Ehh okej. Vad ska jag stå i?
Jag sa även: "Jag kör på lite av varje". I sammanhanget handlade det om hur vida jag skulle göra alla mina syssor idag eller imorgon, eller dela upp dom mellan dagarna. Mitt val föll på att dela upp dom, lite idag o lite imon. Men inte ska jag köra på mina sysslor?
Vet ni andra konstiga saker som man yttrar? Dela med er!
Här försöker jag lära mig att kolla skelögdt. Det går inget vidare. Men skam den som ger sig.

/EKE


.:.:.:.:.:.

När man har mycket på sitt bort ( alltså mycket att göra.. på mitt bord ligger i och för sig mycket grejer, med det är mest reklam och det kan jag inte göra så mkt med, mer än att slänga) är det väldigt lätt att komma med undanflykter. Jag är en mästare på det (finns det nåt VM? Jag kommer vinna, lätt!).
Jag tänker inte gå in på vad det är för saker jag har att göra, för då påminner jag mig själv. Men det är mycket vill jag lova. Så vad gör jag istället? Läser bloggar såklart. Min nya favorit är Cimons blogg (han från paradise hotell ni vet? han som alla tyckte va snygg och rolig.? jag hatade honom.Då...Nu älskar jag honom.) han skriver på ett fyndigt vis, sånt tilltalar mig. Ord och meningar som får mitt hjärta att slå volter och som får mina mungipor att dra. Det låter lite som om jag är kär. Och det är jag nog, i hans sätt att skriva... Jag tänker fortsätta läsa hans blogg nu, allt för att få fly bort från det som borde göras, typ skriva uppgift... NEJ jag ska inte påminna mig själv.
Cimon here I come.
/Eke

Linkan i bilder.

Linköping i bilder.
Hansi skaffade sig glasögon på ett kick. :)
Nathalie är vår alls favoritfrisör. Vi gick runt i fina flätor hela helgen =)
Mys i vårsolen..
Vi andra åt mjukglass. Lina åt en giftig?!
Seriösa inför en tur på stan..
Om ni tror att jag inte delar med mig av festbilderna så tror ni fel. hade jag haft några hade jag givetvis delat med mig av dom också. men jag var inte riktigt i foto-tagen under fredagkvällen därför få ni nöja er med mer städade (!?) bilder! :)
Tack E och alla andra som gjorde helgen till den bästa!
/Eke

John Bluuuund?

Jag kom nyss på varför jag aldrig är uppe längre än till typ halv 11. Det finns ju inte ett dugg att göra. Det är inget på tv. Man får inte äta (inte efter 6 säger ju folk som vet). Man kan inte dansa och lyssna på musik ( i alla fall inte när man bor i lägenhet). Man kan inte gå en promenad ( det är för mörkt för en fegis som jag).
Problemet just nu är att jag inte är trött. What´s up mää dää? Jag måste sova. Ska ju upp med tuppen imorgon. Jag hatar att tuppen går upp så jäkla tidigt.

Jag ska prova sova igen, kanske gå det bättre efter att jag fått ur mig det här?
/EkE

Home

Nu är Token hemma i Växjö efter en kalashelg i Linköping. Men har ni sett klockan? Inte en chans att jag sätter mig och börja berätta om helgen nu, nej nu ska det sovas. Jag återkommer med bilder och annat imorgon. Håll ut, håll ut!

/Eke

Hos E i Linkan..

Här sitter vi i Linköping.. eller sitter och sitter, ligger. Alla är mer eller mindre död. Hanna ligger och sover (och snarkar), lika så Emelie. Vi andra halvsover. Blev det så hårt igår undrar ni? Nope det blevdet faktiskt inte, men ack så kul. :) Det som tagit kål på oss är alla shopping idag. Jag skulle nog jämföra det med ett maratonlopp.

Snart dags att sätta igång med mat sen blir det spelkväll för hela slanten. Mina vänner är bäst och att få umgås en hel helg är underbart!

/Eke


RSS 2.0